מבולבלת

BreakOfDawn

New member
מבולבלת

נרשמתי לאתר הכרויות.
הוא ואני כבר פרודים חצי שנה אחרי 6 שנים של ביחד (אבל 7 שנים של הכרות).
ועכשיו אני לא יודעת מה אני רוצה בכלל. כמו תמיד בעצם...
האמת שאני פשוט רוצה חברה, כלומר חברים, פתיחות וכייף...
אבל אלה דברי שלא באים לי בקלות.
הבעיה הכי גדולה היא שבגלל שאני סגורה בחברה אז עם בנים הרבה עמים הייתי נפגשת ממקום של רצון חברה אבל מה שהיה קורה זה סטוץ.
וזה לא שסבלתי אבל זה לא באמת מה שרציתי.
אז באתר הכרויות אני כותבת שאני לא מחפשת משהו רציני אבל מצד שני- מי יודע מה יהיה.
ואני מפחדת שיקרה לי שוב מה שקרה לי עם האקס...
שהתחלנו גם בקטע לא רציני ואז זה נהיה מסובך.
בניגוד לקלישאות- זה הוא שרצה יותר מזה ואמר לי שהוא אוהב אותי ואז אני התחלתי להסתבך ולהרגיש אשמה.
בקיצור- לא יודעת מה לעשות עם עצמי.
החברה הכי טובה שלי אומרת לי שאני צריכה קצת להיות לבד והיא צודקת כנראה.
מה אתם אומרים?

spaysi8

New member
אני אומרת- תנסי ותראי

אל תשללי מראש,
נסי, תהיי פתוחה, תראי מה קורה באתר ומי מתחיל איתך או עם מי את מתחילה.. אולי יהיה טוב מהר יותר ממה שאת מצפה :)

Purple Mushroom

New member
יכול להיות באמת קצת לבד

תקופה אולי של כמה ימים של לבד יחסי והתבוננות, ואז לחזור לחיי חברה, עם חברות וידידים.
תנסי לפשט את הדברים, ואולי בעתיד יהיה יותר טוב, גם מהבחינה הזאת.
...
=]
אה. אגב, מה זאת אומרת נרשמת לאתר הכרויות? נרשמת בחינם או בכסף? אם בכסף גם באופן אופלייני כללי, וגם בהקשר של האתר, זה יכול להיות בזבוז כסף, אם אפשר באופן כללי, כאן במערכת הפורומים, או בבלוגים בחינם.

סאטוריס

New member
לדעתי את צריכה להמשיך להיפגש

תראי בנים תמיד ירצו סקס. זה הלמידה שלך כאשה להרגיש מה את רוצה , להיות מדוייקת עם עצמך, לא לנסות לרצות מישהו אחר שעושה לך רגשות אשמה. להיות אסרטיבית ולהגיד לא מתאים.
ככה את תלמדי על עצמך עם בנים , מי את , מה את מחפשת, מה עושה לך נעים. ניסוי וטעייה - ככה כולנו לומדים.
(אולי תקראי חומר ייעוץ על נושא אסרטיביות או נושא של תקשורת והבדלים בין המינים)
ומותר לך שיהיו לך ידידים או סטוצים עד שתכירי מישהו שיהיה הכי מדוייק לך.
לגבי האתר הכרויות - את כתבת במילים אחרות שאת רוצה סקס לא מחייב. ככה מבינים את זה.
זה לא טוב.
תשני את מה שכתבת. תכתבי שאת מחפשת להכיר את הבן אדם . ואל תכתבי שאת מחפשת קשר לא רציני או רציני.ואל תרשמי לזרום.

FruitNinga

New member
היי :]

אנסה לומר מה דעתי..
אחרי קשר של 7 שנים באמת קשה לחזור להיות רווקה. את בעצם טוענת שאת רוצה שותפים\ידידים לצאת לבלות איתם. מה שהבנתי ממך זה שנפגשת עם בנים כדי לא להיות לבד ושאיכשהו זה הגיע לסטוץ.
קחי בחשבון שכשאת נרשמת לאתר הכרויות, האנשים שנמצאים שם לא מחפשים קשר ידידותי.
זה שאת רושמת שאת לא רוצה קשר רציני זה בעצם כרטיס הביקור שלך. כלומר, מה שאנשים מבינים זה שאת מחפשת סטוצים. זה לא הרושם שאת צריכה ליצור כדי להכיר מישהו רציני.

Puskas

New member
אני חושב שזה תלוי בבן אדם

יש אנשים שמתים על זוגיות ולא יכולים בלעדיה אז במקרה שלהם גם שלושה חודשים אחרי פירוק קשר ארוך, הם ירצו כבר להיכנס לקשר אחר.
יש אנשים שלא מתים על זוגיות אז הם גם ככה עושים את המוות עד שמסכימים להיכנס לקשר מחייב אבל אם יש פרידה בסוף אז הם מסוגלים להישאר שנתיים לבד אחר כך וטוב להם.
ויש אנשים באמצע, אוהבים זוגיות אבל מעריכים גם את הלבד, הם לא ימנעו בכוח מאפשרות לזוגיות טובה והם ישמחו על קשר ארוך אבל כשהוא ייגמר אז הם ייקחו את הזמן ולא יקפצו לקשר הבא כל כך מהר.. גם שנה לבד זה בסדר מבחינתם.

השאלה היא, לאיזו קבוצה את שייכת?

Any991

New member
אני

חושב שאת מבולבלת כי זה באמת לא פשוט להיות בקשר עם מישהו כל כך הרבה שנים (וזה בטח גם קשר ראשון), ואז לצאת לעולם הרווקות ולנסות לצלוח אותו.
ואז הדרך האינסטינקטיבית לעשות את זה, זה להירשם לאתר הכרויות-וזה בסדר וטוב. קודם כל המשפט הבנלי שאומר "אין שני לרושם ראשוני" נכון,
והכרטיס באתר ההיכרויות הוא הכניסה וההתרשמות הראשונית ממך כאדם, ולכן גם אם את מחפשת קשר רציני אז את עושה את ההפך.
ודבר שני, אולי באמת כדאי לך קצת לקחת הפסקה, להנות מהדבר הזה שנקרא רווקות, ואז דברים יתחילו יותר להתבהר - השאלה היא האם את חושבת שאת אדם זוגי שתמיד רוצה את ה"ביחד" הזה, או שדווקא יש משהו בלבד שדווקא מושך אותך ועושה לך טוב בינתיים.

למעלה