מבולבלת

Yael256

New member
מבולבלת

אשמח לדעתכם, מקווה שתוכלו לעזור לסדר לי מעט את הראש....
אז אני נמצאת במערכת יחסים חדשה בשלושה שבועות האחרונים, וכפי שכתבתי בהודעות קודמות אנחנו גם פעילים מינית קצת יותר משבוע.
אני מאוד נהנת איתו, הכול זורם על מי מנוחות ובסך הכול הולך טוב, אבל כמובן שאצלי זה לא יהיה ככה לאורך זמן.
המשפחה שלי מעט מודאגת ואתמול הם העלו את החששות שלהם מולי שהזוגיות קצת אינטנסיבית ושהם דואגים קצת כי זה לא ממש מתאים לי, כמובן שבהתאם התחלתי גם אני לדאוג.
אני מפחדת להיפגע, אני מפחדת שהדברים טובים מדי ושהמכה מחכה לי מעבר לפינה.
כמובן שהעלתי את החששות שלי מולו והוא הרגיע אותי,הוא אמר שהוא נהנה איתי ושהוא רואה את הזוגיות שלנו למרחק, שכמובן תמיד יש סיכון כמו בכל זוגיות, אבל באותה מידה יכול להיות שאני אפגע בו אבל כמובן שזה לא סיבה לא לנסות.
איך אני משתחררת מהפחד הזה שבא אחרי שנים של להיות לבד? איך מגיעים למצב שבאמת בוטחים בצד השני? איך מונעים מהפחד להרוס את הזוגיות הטרייה?
אשמח לשמוע את דעתכם, תהיו עדינים בבקשה....

Bs Bane

New member
המון דברים רעים יכולים לקרות בכל רגע נתון

את יכולה להדרס בדרך לעבודה מחר... אבל את עדיין הולכת לעבודה.
אם נחשוב על כל דבר רע שיכול לקרות, לא נצא מהבית. זו לא דרך לחיות.

גאוטמה אמר שבבסיס הסבל האנושי נמצאת הבורות. בורות שהדברים שאנחנו רוצים וחושקים בהם הם בעצם זמניים וכתוצאה בלתי ניתנים להשגה אמיתי מכיוון שהם לא יהיו שם תמיד.
אבל הנה, הבנת שזה יכול להיות זמני. עכשיו את צריכה להשלים עם זה ולקחת מזה את מה שתוכלי; טוב, ורע.
תזכרי שבדיוק כמו שדברים יכולים לההרס הם יכולים גם להתפתח לדבר יותר טוב ואמיתי. וזה יקרה רק אם תתני לזה הזדמנות ותפסיקי לפחד.
אבל גם אם תפגעי זה בסדר. הרי גם זה זמני, וגם מזה תלמדי הרבה.

אני לא מבין את החששות של ההורים שלך. רק בגלל שהם לא רגילים את זה ממך אז הם חוששים שלא תוכלי להתמודד עם זה?
כשהיית חסרת נסיון זה לא הציק להם?

אדונשוי

New member
רק ניסיון

סביר להניח שתיפגעי
סביר להניח שזה לא ימשיך לנצח
ואת יודעת מה ? טוב שכך
אני מאחל לך שלא תתחתני עם הראשון ששכבת איתו
אני מאחל לך שתתנסי ותתבגרי ותתגברי גם על אכזבות
ככה זה בחיים
והמשפחה? שימי אותם בצד ותעשי מה שנח לך
&nbsp

ga26

Member
הי

- קודם כל קחי בחשבון שבכל מערכת יחסים בעיקר בתחילת הדרך גורמת לחששות מסויימים ככה שהמקרה שלך ממש לא יוצא דופן מהבחינה הזו.
- דבר שני, זה ישמע קלישאה אבל זה נכון - עם הזמן תלמדו לבטוח אחד בשניה וככל שהקשר בינכם יעמיק תחושו יותר ביטחון
- דבר שלישי, זה תמיד טוב שיש משפחה וחברים שדואגים ועוזרים - בקשר זוגי זה יכול לפעמים לפגוע (לא תמיד וטוב שיש מישהו עם יד על הדופק אבל גם את צריכה לשים לב שאין פלישה לתחום האינטימי שלך ושל בן הזוג). תשתדלי להיות קשובה לעצמך - האם טוב לך? האם לך זה מרגיש אינטנסיבי מידי או רק לסביבה שלא רגילה לראות אותך בזוגיות? האם גם בן הזוג מרגיש כך? האם את נהנית במחיצתו? אלה השאלות שיעזרו לך להבין אזה לוחץ מידי או שבעצם את מקרינה חששות של הסביבה.
- הרבה יותר בטוח לשבת בבית מאשר לנסוע לטיול (סכנה של תאונות דרכים למשל) ועדיין כולנו יוצאים לטיולים ולא מסתגרים בבית. מה שאני מנסה להגיד שלפעמים כדי להנות או להתקדם בחיים צריך לקחת את הסיכון שניפגע. אי אפשר להטיח שלא תיפגעי אבל ב תחשבי טוב איך בן הזוג נראה לך מבחינת האישיות שלו, האם אתם מתאימים לדעתך, האם כיף לכם? אם לאחר מענה על שאלות אלו הקשר נראה לך חיובי - שווה להסתכן.
&nbsp
מקווה שעזרתי

Matzeket

New member
אפקט פיגמליון

הגם אם תהיה מכה, הכי כואבת שלא תהיה, אין סיבה להביא אותה בהתנדבות, נכון?!

את נהנית עכשיו? טוב לך?
אתם טובים אחד לשניה? מכבדים אחד את השניה? רוצים אחד את השניה?
נו, אז למי אכפת המכה שתבוא או לא תבוא?!

אם היא תבוא היא תכאב לא משנה מה תעשי
ואם היא לא תבוא - עוד יותר טוב
אז לפחות בינתיים תהני!

כל החרדות האלה מאיזה "משהו" אמורפי שלא ברור מהו רק כדי להתגונן מ... מה בעצם?!

נשמע שיש לך משהו טוב ולא טריוויאלי בידיים-
תהני מזה ולבריאות שיהיה לך!

לפני שנתיים פגשתי את החבר הראשון שלי

&nbsp
הבחור הראשון שהבאתי הביתה אי פעם, הבחור הראשון שנכנס לי לחדר, הבחור הראשון שהוריד לי את החזיה.
הוא גר רחוק ממני (שעתיים נסיעה) אבל היה ברור לשנינו שאנחנו מנסים. בגלל המרחק, בדייט שני הוא כבר בא לישון אצלי.
&nbsp
עשיתי איתו הרבה דברים "בפעם הראשונה" יחסית מהר ואני חושבת שזה בסדר. עם כל בן זוג שיהיה לך, הקצב יהיה שונה. רק תקפידי להיות זאת שמכתיבה אותו. אם מתאים לך האינטינסיביות והקרבה אז אין סיבה להלחיץ את עצמך.
&nbsp
אני הכנתי את עצמי ליום שהוא יפרד ממני במשך הרבה זמן. פחדתי לשחרר מההגנות כי פחדתי להיפגע בלי לצפות לזה. תני לעצמך להנות מהספק. אחרי כמה זמן הבנתי שזה לא משנה. גם היום אני אומרת לעצמי שאולי ניפרד מחר אבל עכשיו טוב לנו. ובזה את צריכה להתמקד.
&nbsp
בזוגיות מחשבה קדימה מאוד חשובה בעיניי. מצד שני, תני לעצמך להנות מכאן ועכשיו :)
ואל תהרסי לעצמך!
&nbsp

אני לא מבין אותך

פתאום טוב לך אז את לא מאמינה?
תני למה שצריך לקרות לקרות.
תודאי רק שאת שלימה עם זה, ובאמת נראה לך מתקדם נכון לך.
מהר מידי? תקבעי את הקצב.
מידי פעם לעשות שיחת "יחסינו לאן" אבל לא כל כך הרבה, זה עלול להלחיץ את הצד השני,,
והכי חשוב, לכי אחר הלב שלך.

כל טוב

למעלה