מבולבלת

מילי1991

New member
מבולבלת

שלום לכולם
יצר איתי קשר בחור, איתו יצאתי לדייט לפני שנתיים ומסיבות כאלה ואחרות (לא זוכרת אפילו מה הן היו) זה לא התאים לי
חשוב לציין שבאותה תקופה אני הייתי מסורתית מינוס והיום דתיה ..(חוזרת בתשובה)
אני רוצה להכיר מישהו ממסגרת מסוימת, אך כמובן שלא מוותרת על ה"קליק" שצריך להיות
באופן מוזר אולי, אני מרגישה פתאום שעם אותו בחור מלפני שנתיים יש לי כימיה (עוד לא יצא לנו להפגש מאז) וכיף לי ממש לדבר איתו
אני נותנת צ'אנס רק מהתקווה האפסית שאולי זה יסתדר ושנעשה פשרות למען זוגיות טובה בין דתיה לחילוני (חילוני פלוס יש לציין)
האם אני משלה את עצמי?
הוא אומר שיעשה דברים "בשבילי" ומה שאני אגיד וכו'...אבל אני חוששת כי זה לא יחזיק לאורך זמן
וגם, לא בא לי להיות בסטטוס הרבנית שלו (אלא ההפך חח)
הוא בחור בעל מידות טובות, ממש חמוד ויש לנו כמה דברים במשותף
נוצר מצב שמאד מבלבל אותי ואני לא באמת יודעת מה לעשות
אשמח לשמוע את דעתכם

אין סומכים על כך שהשותף לחיים ישתנה.

batmea

New member
עוד לא התעייפת לכתוב על אותו בחור כבר שנתיים?

ביחוד הפה שאת פותחת עליו כל שבוע.
בפעם האחרונה "לא היה בא לך להתערבב" איתו בכלל.
ולא, לא בא לי שתעני לי.
פשוט בא לי לראות את הפורום הזה מץחדש בעניין ולא במשועממים שרצים לשגע אחרים.

oshrit87

New member
מה הבעיה שלך ??

למה הגסות רוח??
זכותה להתייעץ יש לך בעיה דפדף אל תפנה להודעה שלה ואל תשרשר לה
אז שלום !!!
שתיקה שווה זהב לחכמים מתוק

מילי1991

New member
נשמה אתה לא מעודכן

זה ממש לא אותו אחד..אולי אותו נושא, אולי אותו סגנון של סיפור אבל ממש לא אותו אחד
כואב לי על מה שקרה אז מצאתי לנכון לפרוק פה זה הכל

מילי1991

New member
ואגב

תתעדכן עם כל מה שקורה במדינה שלנו..קצת אהבת חינם לא תזיק, אפשר לחשוב מה אני רושמת? כבר כמה חודשים שלא רשמתי פה כלום וגם כשרושמת זה על כל מיני הכרויות שלא צולחות בד"כ

Shamy

New member
חבר אני חושבת שזה לא כזה לעניין התגובה

ושנית , הבחורה לא כתבה פה לדעתי כבר חודשים..

שלישית , אם אתה רוצה שהפורום יתחדש , אתה מוזמן להשתתף בהרבה פינות שאני מעלה כל יום ובתחילת שבוע ובסוף שבוע , מדוע אינך משתתף?...אולי תעלה גם אתה דיון שלדעתך מעניין או חדש יותר..

Shamy

New member
אני בספק אם הייתי נכנסת לקשר כזה

תחשבי על זה , כשאת היית חילונית לפני שהתחלת תהליך של חזרה בתשובה , את לא היית רוצה לצאת עם דתי כי לא היית מוכנה ללכת לקראתו
&nbsp
יותר מזה אני מכירה זוג ספציפי שהאישה היא באה ממשפחה דתית והבחור ממשפחה חילונית כופרת הם מסתדרים אבל הרבה פעמים נדמה לי שהוא לא כזה אוהב את העובדה שהילדים שלו בגנים דתיים ויהפכו להיות דתיים מהשורה...
&nbsp
אני לא מאמינה שלאורך זמן זה יצליח להחזיק ולו מהפרשי התרבות השונים ביניכם, גם ראיתי לדוגמה סיפור אחר על אישה ובעלה שהוא החליט באמצע החיים לחזור בתשובה וכמה שהיא ניסתה לבוא לקראתו זה לא הספיק לו ובסוף זה נגמר בגירושים

שלום

אם קשה לכם עכשיו להיות חברים, אפשר להיות ידידים טובים ולאט לעבור לחברות. האדם הוא החשוב ולא הבדלי דת. ילדיכם יוכלו לבחור כרצונם איך לחיות, וכל אחד ממכם יוכל לבחור לעצמו איך לחיות. מנהגים שצריך לבחור איך לשתף כמו הפרדת בשר וחלב, אפשר למצוא דרך לשתף בלי לגרוע מהחופש למשל להפריד כלי בשר וחלב אבל הוא עצמו יורשה לאכול בשר עם חלב. כדאי מאד להשתתף במסגרות ולהכיר אנשים חדשים.
&nbsp

למעלה