מבולבלת

Maayanidan2

New member
מבולבלת

היי,
אחרי 3 הפלות, אחת טבעית ושניים הסתיימו בגרידה.
הריון ראשון תקין. ברקע אפלא מטופלת בקלקסן ואספירין
הופניתי להירוסקופיה ומרפאה להפלות חוזרות. התורים במכבי לסוף ינואר ובתל השומר לדר כרפ לאפריל!
אודה לעזרתכן, איך המרפאה באיכילוב?
האם יש לכן המלצה לרופא מתמחה בהפלות חוזרות אפילו באופן פרטי?? מוכנה לשלם מה שנדרש..
תודה מראש

לא יודעת מה להמליץ לך

לו אני במקומך כנראה שהייתי עושה היסטרו אבחנתית באופן פרטי. לפי מה שאני מבינה, רופא שאינו מיומן, עלול לפספס ממצאים במהלך הבדיקה, ולכן חושבת שיש טעם לעשות אותה באופן פרטי.

לעניין ה"מומחה להפלות חוזרות", אם את כבר לוקחת קלקסן ואספירין, לא יודעת מה כארפ ו/או קופרמינץ שנחשבים כמומחים להפלות חוזרות, יכולים לעזור.
יכול להיות שכדאי לשמור את התור במכבי לסוף ינואר, ובינתיים אולי להתייעץ עם רופא פרטי שאת מרגישה שאת יכולה לסמוך עליו, לאו דווקא כזה שמשווק עצמו כמומחה להפלות חוזרות.

Maayanidan2

New member
לא מכירה

יש לי תור להירוסקופיה לשבוע הבא,
הבעיה היא המרפאה להפלות חוזרות.
אני לא מכירה רופאים נוספים.. על השניים האלו שמעתי הרבה לכן מ
תייעצת

בעיניי כל רופא נשים הגון

עם ותק, נסיון, ראש על הכתפיים והרבה רגישות אמור להתאים.
מבחינתי רופא הגון הוא רופא שלא יתבייש להתייעץ עם רופאים אחרים במידת הצורך, רופא שיפנה אותך לרופאים אחרים שאולי נראים לו מתאימים יותר.

מקווה שלשירה יהיו המלצות לרופאים ספציפיים.

שירהד1

Member
מנהל
משתתפת בצערך על אובדני ההריון

כדי לעזור לך בבלבול ולתת עיצות חכמות, אני צריכה יותר מידע-
1. בני כמה אתם?
2. הריון ראשון תקין. מתי היה? האם כבר אז התגלתה האפלא? האם כבר אז בהריון התקין טופלת בקלקסן ואספירין או שהבעיות התגלו לאחר ההריון? בכל אופן- מה היה שבוע הלידה? סוג הלידה? משקל?
3. שלוש ההפלות- פרטי מתי היתה כל אחת, באיזה שבוע התרחשה? מה היו הנסיבות? האם בכל ההריונות הללו היית מטופלת בקלקסן ואספירין? מאיזה שלב?
4. משום שאני לא מתמצאת בקרישיות יתר- האם את נוטלת טיפול תרופתי כלשהו גם כאשר את לא בהריון? האם את נמצאת במעקבים כלשהם?
5. האם ההריונות טבעיים? מטיפולים?

שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

Maayanidan2

New member
תשובות

היי, קודם כל תודה. אז ככה:
1. אני ובעלי בני 30
2. הריון ראשון היה לפני כמעט 4 שנים נולדה בכורתי כבר בניסיון הראשון שלנו. ידעתי עוד אז על האפלא וטופלתי בקלקסן בלבד מההתחלה. הנסיכה נולדה בשבוע 38+2 בזירוז בעקבות הקרישיות, משקל 3207 לידה רגילה.
2. הפה ראשונה לפני שנה הייתה טבעית בשבוע 6, חצי שנה לאחר מכן לא נצפה דופקים בשבוע 8 ועברתי גרידה בשני ההריונות הללו הייתי עם קלקסן. בהריון השלישי בהנחיית המטולוג קיבלתי קלקסן ואספירין ועברתי גרידה בעקבות שק ריק בשבוע 7
3. אני נוטלת טיפול בזמן הריון בלבד.
4. לא עברתי טיפולים בשלב זה התחלתי בירורים.. היסטרוסקופיה שיצאה תקינה וכעת הופנו לקריוטיפ.
&nbsp

אמאלוסי

New member

הי, מעיין. מצטערת על האובדנים שלך.
מסכימה עם מה שכתבה "מרעישה בשקט" - את לא צריכה מישהו שיש לו title "הפלות חוזרות" את צריכה רופא טוב וחושב. אפשר ללכת לפרופ' קופרמינץ מאיכילוב, אפשר ללכת לרופא שלי - פרופ ירון רבינוביץ משיבא.
כמובן, אחרי שתעשי את היסטרו וכל הבדיקות דם.

למעלה