מבולבלת

• פותח הנושא niza
  • פורסם בתאריך

niza

New member
מבולבלת

אני בת מזל סרטן10/7/75. נפרדתי מחברי לשעבר, מזל מאניים6/10/72, לפני חצי שנה. לאחר חודש בנפרד הבנתי שאני אוהבת אותו ושאעשה הכל להחזירו אלי. נידנדתי לו חודשים ארוכים והוא היה קר ואדיש וביקש שאתנתק ממנו. רק בחודש האחרון הצלחתי להוציא אותו מהראש, להתחזק ולהמשיך בחיי עם החיוך שנעלם מאז שנפרדנו. והנה...כשסוף סוף הוצאתי אותו מהראש, מגיע המאזניים שלי ומודיע ש``הוא מתגעגע אלי``. אני פוחדת לחזור ולהפגע שוב ולא יודעת האם הוא רציני או שזו קפריזה רגעית. מה יהיה בגורלנו? מה עובר עליו (הוא כל כך מופנם...ולא צפוי..)

נסי להמשיך הלאה.. בלעדיו.

כן, לפנינו הטיפוס המוגן שקשה לו לקבל אהבה, בטח לא כשהיא מוגשת לו על מגש.. לא לא. זה קל מדי. מגיע לו יותר. אבל שלא תטעי : ברגע שהוא מרגיש שאת באמת כבר לא שלו, הוא נכנס ללחץ, ומתחיל לנסות לחזור ולו רק כדי להיות בטוח שאת באמת שם, כדי.. ללכת שוב, כדי לחזור, כדי ללכת שוב, וכו וכו. זה אופייני למזל מאזניים עם תסמונת מסויימת ולא רק לו, כשהתחום הרגשי לא בוגר מספיק כדי להתמודד עם קשר אמיתי בגובה העינים, ומה שמפעיל אותו הוא אלמנט פשוט : חרדת נטישה. כשהבחור נטוש ומנסה לחזור - אין ולא יהיה מקסים ממנו. הוא מסוגל אז להוציא שפן מהאזניים. אבל ברגע שאת חוזרת באמת, עובר מעט זמן - והקסם נעלם. כן, כעת צריך להזריק שוב את מנת האדרנלין המוכרת, כדי להרגיש משהו. המאזניים הנ`ל יתרחק בתירוצים שונים, יחזור לבועה המוכרת ולאדישות המוכרת עוד יותר, עד ש.. שוב תרצי לעזוב. מוכר ? מאוד. חביב ? ממש לא. האמת שעמוק בפנים אני מרגיש שאת יודעת בדיוק למה אני מתכוון, אולי אפילו טוב יותר ממני, אבל את בהחלט מנסה למצוא משהו טוב בשובו של הג`דיי, כי את באמת אהבת אותו, את השובב, שמנסה לחזור וחור גדול במכנסיו. אז הנה עצה טובה : לברוח מהמקום הזה - ומהר. המאזניים שלך זקוק לעוד כמה חוויות כאלה, כדי להתחיל לעשות עבודה רגשית על עצמו ולהפסיק להיות נסיך הביצה, למרות שספק רק אם גם אלה יעזרו. ואת ? לך באמת אולי מגיע מישהו שיאהב אותך. מגיע ? באמת ? גם זה לא ברור. אם באמת תתני למאזניים המוכר שלנו לחזור - כנראה שלא, ועד עדיין מחפשת לגעת במקום המוכר והכואב הזה שוב ושוב, מה שאומר שעוד לא גמרת את העבודה. הצלחת ללכת ? להמשיך הלאה, למרות הדמעות ה`כנות` ליד הדלת אחרי שהוד מעלתו התגעגע אליך (שומו שמים, הוד מעלתו התגעגע ! כולם לעבור לדום!) ? אם כן - כל הכבוד. מגיעה לך אהבה כנה עם הזמן - למרות כאב הלב, וחולצה של מכבי. בקצור - לתת גז,יפתי. יש הרבה מקסימים בעולם, וחלקם בהחלט לא יהיו אדישים אליך גם כשתאהבי אותם, ובטח לא יתייחסו אליך כמובן מאליו.. התצליחי ?.. :) קשה - אבל אפשרי.טרסט מי.

למעלה