מבולבלת

11ז ל ד ה

New member
מבולבלת

שלום לכולם!!! יש לי בעיה אני נמצאת בקשר עם מישהו כמעט שנתיים ויש משהו שמאוד מציק לי בקשר והוא המשפחה שלו! אני נגעלת מהמשפחה הזאת מכככולם!!!! אפילו מהאח הקטן! המשפחה שלו מעוררת בי חלחלה. אני באמת אוהבת אותו והקשר שלנו מצויין אבל הבעיה שלי עם המשפחה שלו מאוד מציקה לי ואני לא יודעת מה לעשות!!!!!!1 אני ממש ממש אשמח לקבל עצה! תודה

ה ד ו ב י

New member
כי

הם אנשים מגעילים מכל הבחינות! הם אנשים חסרי רמה לחלוטין!! והם פשוט אנשים דוחים בלי מוסר וערכים.

קצת מוזר לי לשמוע

על שנאה שכזו, כל כך גורפת. במיוחד לאור העובדה שאחד מתוך כל הבררה הזו, יצא צדיק. את בטוח שבאמת ניסית להכיר אותם לעומק? אולי לא תגלי אוצרות אבודים, אבל יכול מאוד להיות שתגלי שזה לא כל כך נורא...

ה ד ו ב י

New member
הבעיה

היא שככל שאני מכירה אותם יותר אני נגעלת יותר! זאת לא שנאה זה גועל!!! ואני באמת לא מבינה איך הוא יצא כזה מתוק!

יודעת מה, נעזוב לרגע בצד את

הסיבה שאת נגעלת מהם או את טיב ההיכרות ביניכם. למה זה כל כך מפריע לך?

האמת,מעולם לא נקלעתי לסיטואציה שכזו

רוב המשפחות של החברים שלי לא כל כך התעניינו בקיומי [זו לא שאני בחורה שנשארת ליותר מידי זמן בכדי להתרגל], אמא ואחות של אחד האקסים שנאו אותי כל כך אבל האחות השנייה והגיסה אהבו אותי אז זה התאזן [בדרך גרמתי לכמה ריבים משפחתיים
]. כשחושבים על זה, רק למשפחה של החבר הכי טוב שלי התקרבתי, השאר לא עניינו אותי...

k e r e n m

New member
זאת בהחלט..

בעיה, כי בסופו של דבר, את לא רק יוצאת עם החבר שלך, אלא גם עם משפחתו. וגם אם את מסתדרת איתו נהדר העניין עם משפחתו עלול להוות מכשלה. אני מכירה זוגות שההורים לא סבלו את בן זוגם של בנם/בתם וזה גרם למכשלה וללחץ על הבן/בת לסיים את הקשר,אז אני לא יודעת, איך הגעת למצב הזה אבל כמו שאומרים"צריך שניים לטנגו" ולא משנה מי התחיל לא לחבב אחד את השני, את אותם או הם אותך, החוכמה היא ואני בטוחה שזה קשה, היא לנסות להתקרב אליהם אפילו בהדרגה, כי אם את באמת רוצה ואוהבת את החבר יותר מאשר את עושה זאת בשבילו, את עושה זאת קודם כל בשבילך.בהצלחה יקירתי..

ghatto

New member
אולי תפרטי את התכונות

שלהם שאת כל כך לא אוהבת. טולי אם תפרטי את זה - זה יקל על ההתמודדות איתם ולאט לאט תסתדרו איכשהו.

ה ד ו ב י

New member
אם אני

יתחיל זה לא יגמר!! אולי עדיף שאני אתעלם מזה למרות שזה מונע ממני לראות עתיד בקשר שלנו.

מוותק

New member
תראי...

המשפחה שלו לא תשתנה ולהחליף אותה הוא לא יכול... מה שנשאר לך לעשות זה או לקבל את זה ולשחק אותה (כלפיהם וכלפי עצמך) כאילו זה לא משנה לך.. או לחילופין לא להיות איתו... המשפחה שלו תהיה שם תמיד וכמו שתמיד אומרים "את מתחתנת גם עם המשפחה". אז לפי הגיל שלך אני מניחה שאת לא תתחתני כ"כ מהר אבלאת צריכה לקחת את זה בחשבון. חוצמזה מניסיוני, תמיד כשחשבתי שהחבר שלי שונה מהמשפחה שלו (ושמחתי על כך מאוד) בסוף גיליתי שאין מה לעשות והוא בסופו של דבר בדיוק כמוהם (אולי לא בדברים הקטנים והיומיומיים שבולטים לך כ"כ לעין אצל שאר המשפחה שלו) אבל הוא גדל איתם... אז זה מה שיוצא בסוף.

נשואים30

New member
עצוב../images/Emo5.gif

עצוב לקרוא באיזה גסות ושנאה את כותבת על משפחת בן זוגך. האם החבר שלך ימשיך להיות איתך אם הוא ידע את עוצמת הגועל והסלידה שאת מרגישה כלפי משפחתו? והאם הקשר שלכם היה מחזיק מעמד ונשאר מצויין אם הוא היה בא ואומר לך בצורה כלכך בוטה שהוא נגעל ממשפחתך כי הם חסרי רמה? היות ואת מאד צעירה הנה כמה דברים שכדי לך לאמץ להמשך כדי שיהיה לך נחמד יותר בחברת אנשים בעתיד,ולהם בחברתך: חברים אנחנו בוחרים, משפחה לא, לכן את יכולה להחליט אם מי את רוצה לצאת תוך הבנה שמשפחה היא עיסקת חבילה לטוב ולרע. כשנכנסים למשפחה חדשה, צריכים להיכנס אט אט ולא ברגל דורסת וגסה, על מנת להכיר את רזי המשפחה ולנסות להיות חלק ממנה. לא כל משפחה היא העתק של משפחתך, ולא כולם מתנהגים אותו דבר, וטוב שכך. בכל משפחה יש את הקסם והטוב שלה, ולכל משפחה יש גם את הדברים הרעים - גם למשפחתך. ודבר נוסף והוא החשוב ביותר לעינייך: אנשים שאנחנו פוגשים במשך חיינו הם המראה של עצמנו כשאנחנו אוהבים במישהו תכונת אופי/התנהגות מסויימת זה משהו שאנו רוצים שיהיה בנו או משהו שקיים בנו ואנו חיים איתו בשלום. כשאנו מתרגזים/נגעלים ממשהו זאת מראה שמשקפת לנו מה שאנו שונאים כל כך אצלנו ורוצים לשנות אצלנו. אז שבי עם עצמך או בעזרת פסיכולוג/מטפל הוליסטי ותנסי להבין מה בך כל כך מגעיל אותך, או מה בהם כל כך מגעיל אותך שמשתקף בך. ותזכרי שהתנשאות וזלזול באנשים שסביבך לא תוביל אותך לשום מקום טוב בעתיד.

ebony

New member
למה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

נתחיל עם זה אם את באמת לא יודעת צאי מנקודת הנחה שאת מתחתנת איתו ויוצאת איתו ולא עם המשפחה שלו.

לא מדויק

המשפחה באה כחבילה אחת אני לא אומרת שזה צריך להפריד בין בני זוג אבל בהחלט צריך למצוא דרך להתמודד עם זה

למעלה