מבולבלת

מבולבלת

חדשה ודי פולשת לכם לפורום, אבל מחפשת לשמוע כל מה שאפשר ולהגיב, הורים ונערים. אתמול, בני ביקש להתרחץ יחד עם בן אחותי, שלי בן 9 ושלה בן 11. תהיות רבות עברו במוחי, וחשבתי לעצמי, כי בצבא הבנים בן כה מתקלחים יחד, אז אל לי להיות אמא היסטרית ולחשוב מחשבות פולניות... אחר כך חשבתי לעצמי, שהרי אלו בני דודים, האחד בן יחיד לאמא והשני אח לאחות בוגרת יותר, ושניהם גדלים להם כמו אחים אחד לשני וכן בגלל הקירבה שלי לאחותי. ושמחה אני על כך שהמשפחה הגרעינית שלנו הרי קטנה, וגם כשהבן שלי נמצא אצל אביו שיחסיו עם משפחתה של אחותי והקרבה הפיזית בניהם משמרת את הקשר בן הבנים גם בשבתות שהוא שם. אז אתמול, נכנעתי לעצמי להציב גבולות ופירגנתי בכן לבנים למקלחת קצרה משותפת... משהו הרים אותי מענייני, אולי השקט מהאמבטיה... צעדתי ושמעתי אותם משוחחים בשקט, הדלת היתה פתוחה למחצה. האזנתי: "אני אמצוץ לך ואחר כך אתה לי, אבל על תכאיב לי, תזהר מהשיניים" כן, אני לא יודעת מה לעשות, מייד הוצאתי אותם מהאמבטיה, מבלי לעורר מהומות, שוחחתי עם אחותי, חשבנו לקיים שיחה של בעלה עם שני הבנים יחד- שיחה של גבר לבנים סקרנים צעירים. אני יודעת שאני חייבת לשוחח עם הבן שלי!!! זה ברור, מפחדת לעשות שגיעות, לחזור על שגיעות שכבר מכירה. מאיפה ממשיכים, מה אומרים, אני חושבת כבר מה שאני רוצה: אבל * מפחדת לקבוע דיסטנס ביני לבין הבן שלי כרגע יש ערוץ תקשורת פתוח - לציין שהוא ילד מאד סגור ועד לא מזמן לא היה משתף אותי. * מפחדת לגרום לו ליותר "סקרנות" בעניין, ויותר חשאיות להבא * דואגת שלא ליצור לו קשר בין מין לגועל ואיסור מהנאה. אם אומר יותר מידי "נו, נו, נו" מודאגת *

faith2

New member
אני חושבת...

ואני מדגישה- אני רק חושבת...וזה ממקרים ששומעים עליהם שוב ושוב בתקשורת....אולי זה בא ממקום אחר?...את חייבת לחקור את הבן שלך מאיפה הוא יודע מהי "מציצה"...ואיך הוא יודע. נראה לי מאוד נורא שילד בן 9 יודע כאלה דברים, ומבין מונחים כאלה
אני שולחת לך באמת מכל הלב המון חיזוקים, ואנחנו מקווים רק לחדשות טובות!!! תעדכני אותנו!

דעתי.

בגילאים כאלה ילדים מחפשים לבדוק את המיניות שלהם וגם אם תמנעי מהם לעשות זאת בהזדמנות זו הם ימצאו היזדמנות אחרת. זה בסדר וזה טבעי. כשהייתי בערך בת 5-6 אני ושתי בנות הדודות שלי היינו מתקלחות יחד ובוחנות אחת את השניה ויושנות כולן באותה מיטה אחת שהוקדשה לנו בביתה של הסבתא... מה שכן, השיחה שתכננת היא חשובה מאוד כי הוא מתקרב לגיל הסקרנות וחשוב לתת לו מידע בוגר מצידכם ולא לתת לו לקלוט מידע מעוות מהסביבה. בכל אופן, לדעתי גם לא צריך להזקיר את המקרה שתיארת כי זה יכול להביך אותו מאוד ואולי אף לגרום לו להרגיש כאדם רע,חוטא או מי יודע מה...

oRockGirLr

New member
נראה לי די ברור ../images/Emo105.gif

שהוא יהיה סקרן בגיל הזה. את האמת? גם אני בגילו בערך.. הייתי נורא סקרנית, אני ובן דוד שלי שהיה בגילי. בדקנו דברים, מעולם לא נגענו אחד בשני. אבל חקרנו דברים ורצינו לדעת כל הזמן עוד. אממ מה להציע :\ אין לי מושג... מקווה שתעשי את ההחלטה הנכונה
בהצלחה!

faith2

New member
אבל אני חושבת שעדיין...

יש מקום לבדוק את העניין. הרבה פעמים ילידם נופלים להתעללות מינית, ובגלל שאנחנו לא יודעים איך לקרוא את הסימנים....אנחנו פשוט מפספסים בעיה חמורה

למעלה