מבולבלת...

didi206

New member
מבולבלת...

מכירים את זה שאתם מכניסים את עצמכם לסרט שידוע מראש? זה מה שקרה לי, שרק שהסוף עוד לא ידוע. אני נמצאת בקשר עם בחור כבר מספר חודשים, טיב היחסים בינינו הוא שאין בינינו מחוייבות, סקס נטו. נכנסתי לקשר הזה בידיעה מוחלטת שזה מה שאני רוצה (לפחות ככה חשבתי)ושזה סוג היחסים בינינו. מן הסתם קשר כזה לא יכול להישאר נטול רגשות להרבה זמן,ואחרי כמה חודשים התחלתי לפתח רגש לבנאדם, או מה שיותר נכון להגיד אבל יש לי בעיה להגיד את זה, התאהבתי בו בטירוף. אני אשכרה לא יודעת מה לעשות,אני יודעת מה אני בשבילו ומה הוא חושב על היחסים שלנו. מצד אחד אני מרגישה שאני חייבת להגיד לו מה אני מרגישה אחרת זה רק ילך ויגדל עם הזמן ומצד שני אני לא רוצה כי אני יודעת שברגע שאני אגיד זה יגמר.... אני ממש זקוקה לעצה טובה,אשמח אם תרשמו מה שעולה לכם.

לדעתי .. ורק לדעתי...

כדאי לחתוך.. הבחור רוצה קשר מיני בלבד.. את רוצה יותר.. אתם לא רוצים אותו דבר !! למה את נשארת ?

didi206

New member
...

למה אני נשארת? כי אני מאוהבת... והשכל והלב לא חושבים באופן שווה. את צודקת שאני צריכה לחתוך, אני יודעת את זה אבל שתינו יודעות שקל לדבר קשה לעשות במיוחד שמדובר באהבה. כשאין ברירה אז אין ברירה.

אוקיי ..

את אולי מאוהבת .. במי ? במישהו שלא אוהב אותך ?? לא אמרתי שקל לעשות .. דווקא מאוד מאוד קשה .. יש נקודה כזאת (שאולי לא הגעת אליה עדיין) שממנה אין מנוס וחייבים לחתוך ..

seeyou

New member
סרט שידוע מראש !../images/Emo45.gif

ישנם מערכות יחסים הדומים לעיסקה: תן וקח....נטו...ללא רגשות. זה מה שרצית-זה מה שקיבלת רוצה לשנות את פרטי העיסקה? רק בהסכמת שני הצדדים. אלפי בנות נכנסות לסרט הזה וכול אחד חושבת להיות סינדרלה במהדורה מודרנית ברור שנשים מפתחות רגשות כאשר מקבלות סיפוק פיזי מגבר. זה ברור שזה יגבר עם הזמן עד "תלות" בו. יוסי

didi206

New member
תגובה לתשובתך יוסי.

תכלס יוסי, אתה צודק. אני הכנסתי את עצמי לבאלגן הזה עם ידיעה מראש שהקשר מתבסס על מין בלבד. ואני לא חושבת שישנה בחורה שלא רוצה להרגיש כמו "סינדרלה" גם אם זה אומר ליום אחד בלבד...

תדברי איתו

אולי הוא רוצה דברים דומים לך ואת לא יודעת את זה? ואם אם הוא לא רוצה, אז עדיף לחתוך לפני שתיפגעי יותר

אתן לך עצה

לי קרה מס' פעמים מצב כפי שתיארת. מה שאני עשיתי פשוט היה למצוא לי מישהו נוסף במקביל. כשהמטרה לנגד עיניי היתה ברורה ביותר! להוציא את הראשון ממחשבותיי כי הוא מעוניין רק בסקס. וכשמצאתי מישהו אחר והיינו בקשר, ה- 1 כבר לא כ"כ עניין אותי ולא הפנתי כלפיו כ"כ הרבה אנרגיות , מה שהוביל בסופו של דבר שהוא פשוט התחיל כן לרצות יותר...ואני השגתי את שלי.

didi206

New member
אהבתי..

השאלה היא, האם הצלחת להיות עם מישהו אחר במקביל למרות הרגשות שלך?!

תראי..

עם השני התכתבנו תקופה מסויימת ולא ישר היה סקס ביננו כי הבנתי שאני צריכה תשומת לב מה שה- 1 לא נותן לי ואכן לאחר כחודש של שיחות נהנתי להיות בקשר עם השני שנתן תשומת לב והבין אותי מאוד, ולראשון כבר לא כ"כ התייחסתי גם מתוך הכרח..וגם כי רציתי להשיג את התוצאה הרצויה. הראשון זרק לי משפטים: " יש לך מישהו חדש?" וכו'...טענתי שלא . בכל מקרה השני שימש רק ככלי..הוא כבר לא קיים ואני עם הראשון שלי וכשאני מרגישה שאין תשומת לב ראויה..אני פשוט חוזרת על הפעולה וזה עובד אך צריך הרבה כוחות נפשיים לזה..

didi206

New member
...

אני מקווה שיהיו לי את הכוחות האלה. בכל מקרה,תודה רבה על העצה. אני מקווה להגיע למקום שאת הגעת אליו.

למעלה