מבולבלת

סטיוויה

New member
כדאי לך

להתחיל לשוטט בפורום;מאמרים,קישוריםסיפורי לידה. נראה לי שזה יעזור כהתחלה...

תודה אבל..

עברתי כבר על כל מילה כתובה... אני מרגישה שבלי לראות איך זה באמת קורה..תחסר לי אינפורמציה כדי לדעת האם אני בשלה לצעד הזה. יעל

סטיוויה

New member
לא ברור לי

מה ההבדל בין לידה בבית ללידה בכל מקום אחר.בשלות ללידה היא דבר אחד ובשלות ללידת בית נגזרת מנושאים אחרים.

אשכר ש

New member
ברוכה הבאה!

אולי אם תוכלי למקד אותנו מה מפחיד אותך, נוכל יותר לעזור. לגבי סרטים, אני יודעת שיש את הסרט homemade, לא ראיתי אותו ואני לא יודעת איך הוא. אולי מישהי ראתה ותוכל להביע דעה.

הפחד העיקרי

מהלא נודע, ומהעדר ציוד רפואי. אני ובעלי ממש מתלבטים. ראינו לידות רגילות בבי"ח ואנחנו רוצים לקבל תמונה מלאה ועל-כן מחפשים סרט זמין של לידה ביתית. תודה

סטיוויה

New member
יש איזו מצגת של לידת בית במאה

תמונות. האם יש קישור לשם מהפורום הזה? (שואלת יותר את אשכר)

אשכר ש

New member
אה אוקי, מצאתי.

זה קומפרס שהמיילדת שמה בשלב יציאת הראש, בכדי לשמור על אזור הפרינאום שלם.

debby12

New member
מנהל
וחייבת להוסיף שזה בניגוד להרבה לידו

לידות בית חולים שבהם לא רק שלא מתאמצים לשמור על אזור הפרינאום שלם אלא חותכים אותו באופן יזום (אפיזיוטומיה) <דבי לא הצליחה להתאפק>

tookmy

New member
די ללכלך לא כולם כאלה

כמובן שאני בעד לידות בית, אבל כשהגעתי לבי"ח המיילדת המקומית ידעה יפה מאד לשים לי קומפרס חם על המקום ולהימנע מחתך (וגם כשהבינה עם מי יש לה עסק- להסביר לי כל דבר, לשאול אם אפשר כבר לחתוך את חבל הטבור, לשאול אם אפשר לקחת לשקול וכו' וכו') לא כמו בבית בכלל! אבל אם כבר יולדים במקום שהוא לא הטריטוריה הפרטית שלך קצת אסרטיביות לא מזיקה. היא לא היתה חריגה. אם לא יולדים בבית כדאי לדעת איפה כן כדאי ללדת מבחינת מיילדות מוצלחות.

שלום לכם

אמרתם כי הפחד העיקיר הוא מהלא נודע, והרי הלא נודע קיים בכל מקום, גם בבית חולים.אם יש לכם שאלות לגבי ציוד רפואי אז כן מיילדות מוסמכות מגיעות עם ציוד רפורי. הן מנוסות. אולי כדי להתחיל להסתכל בפחד הלא נודע תתחילו ממקום של שאלות למיילדת בית שאתה תפגשו, תעלו את השאלות בפניה ותראו לאן הנהר והלא נודע ממשיכים לסחוף אותכם. מאחלת לכם הסחפות טובה ומענינינת המשך הסתכלות והתבונונת בלךא נודע. ובהצלחה

עיגולית

New member
למה את רוצה ללדת בבית?

זו השאלה הראשונה שאת חייבת לשאול את עצמך, ובהעדר תשובה טובה - אי אפשר ללדת בבית, ולהתגבר על הפחדים, לדעתי.

tookmy

New member
דיברתם עם מיילדת?

כדאי להיפגש ולשאול את השאלות, זה עלול לעזור. חוץ מזה באמת לחלק מהמיילדות יש להשאלה עותק של הסרט home made שבעייני הוא נהדר.

למעלה