מבולבלת....

Mischa

New member
מבולבלת....

היי לכם,פתחתי עכשיו חשבון באיביי ופאי פל אחרי שסיימתי לקרוא את המאמר שלכם,איבי למתחילים. ובכן,אני קצת מבולבלת ויש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות לי עליהם: איפה מתבצע החיבור בין פאי פל לאיבי?זתומרת,בפאי פל החשבון שלי כרגע מחכה שאני אכניס את 4 הספרות שיופיעו לי בחשבון שהבנק שולח לי(אגב,יש דרך זריזה יותר לקבל אותן? האם בלי זה אי אפשר להתחיל לקנות דברים? ואם לא,אז למה אי.בי ישר כותבים באימייל הראשון שלהם congrats,you can start to bid and buy?) -למה איביי בכלל מבקשים מימך כרטיס אשראי אם בכל אופן אתה עושה זאת בפאי פל? -איך איבי יודעים מה החשבון פאי פל שלי? זה שני אתרים נפרדים,ולא מצאתי אזכור לאיבי בפיפל,רק ההיפך.. ועוד משהו: ראיתי שבמאמר שלכם נכתב,שעם הזמן אפשר לחבר בין שני החשבונות על מנת שאי ביי לא יורידו עמלות,או משהו כזה, לא ממש הצלחתי להבין על איזה עמלות מדובר,מה הנוהל,ואיך בכלל אמורים לחבר בין שתי החשבונות,הרי זה לא שיש לי אפשרות לקנות באיבי בלי הפאיפל,(משמע,רק דרך כרטיס האשראי שהכנסתי לאיביי ולקבל עמלה)או שכן? מצטערת ששגעתי אתכם,אבל אני ממש לא מבינה את כל זה... תודה רבה על הזמן,מישה

ACE OF SPADES

New member
ואוו הצלחת לבלבל גם אותי :

אני יענה לפי הסדר של השאלות: החיבור בין איביי לפיי פל מתבצע רק אם את מוכרת , כאשר אתה מוכרת מוצר את נדרכת להכניס בדף המכירה את כתובת האימייל שלך בפייפל על מנת שהכסף יוכל להיכנס לחשבונך. החשבון מחכה שתכניסי את 4 הספרות על מנת לעשות אישור שהכרטיס באמת שייך לך , יש דרך זריזה יותר אם יש לך גישה אינטרנטית לחשבון הבנק שלך או לחברת האשראי, בנוסף את גם יכולה ליצור קשר עם שירות הלקוחות של כרטיס האשראי אותו הזנת , ולשאול אם הם רואים את החיוב ושייצינו בפניך איזה ספרות מופיעות בצד החיוב. לוקח בערך 3 ימים עד שהחיוב יעודכן. הסיבה שאיביי כותבים לך שאפשר ישר לקנות היא ש-אין קשר בין איביי ופייפל , שתי חברות שונות (אבל אותם בעלים) , את יכולה כבר לקנות באיביי , יכל להיות שעוד לפני איביי היה לך חשבון פייפל , יכל להיות שאת רוצה לקנות באיביי בכלל באופציית תשלום אחרת , כמו צק , או העברת כספים(במידה וכמובן המוכר נותן את אותן אופציות) , ואת גם יכולה כבר מעכשיו להציע הצעות על מכירות פומביות , התשלום מתבצע רק בעת סיום המכירה הפומבית ובמידה וזכית באותה מכירה , וגם אם זכית את לא חייבת לשלם ישר , את יכולה בשקט לחכות יום יומיים עד לעת התשלום בפועל על אותה מכירה שבה זכית ולשלם דרך פייפל. העמלות שדובר עליהן הן עמלות מכירה , מוכר ב-EBAY משלם עמלות בגין כל פירסום מכירה ובגין כל מכירה בפועל , במידה ואת מוכרת ומשלמת עמלות את יכולה לשלם את אותן עמלות דרך חשבון הפייפל שלך .

Mischa

New member
וואו,תודה,עזרת המון...

באמת תודה.ועוד שאלה קטנה ברשותך,כדי לסכם את העניינים: אחרי שאני עושה בידינג,זוכה במכירה הפומבית,מה קורה?איך אני מעבירה את הכסף? אני צריכה להגיד לו את היוזר שלי והוא הולך לפאיפל?(מין הסתם לא,סתם אין לי מושג איך זה עובד)

ACE OF SPADES

New member
את תקבלי הודעה שאת נדרשת לשלם

גם במייל שנתת לאיביי וגם תקבלי קישור לשלם דרך פיי פל , וגם תחת MY EBAY תוכלי למצוא את אותה מכירה ולשלם אותה.

Mischa

New member
ועוד שאלה

:) אם אני עושה בידינג אני חייבת לשלם? הרבה פעמים הם כותבים לשאול את כל השאלות שיש לך לפני שאתה מציע הצעה. למה זה? או האם אפשר להציע הצעה,לא לשלם,אבל אותו מוכר נותן לך פידבק שלילי,אין דרך חזרה?

הצעת מחיר היא סופית ומחייבת אותך לרכישה במקרה

שזכית במכירה הפומבית, אם לא שילמת עשית שני דברים גרועים: 1. סביר להניח שתקבלי פידבק שלילי מהמוכר, ובצדק. 2. סביר להניח שהמוכר יזהר מקונים ישראלים בעתיד. ולכן, אנא הציעי מחיר רק לאחר שאת בטוחה כי את יכולה לשלם בגין ההצעה שלך! שיהיה בהצלחה,

קיימת אופצית חיבור נוספת בין החשבונות

עבור תשלום ב"הוראת קבע" של העמלות שמגיעות לאיביי עבור העלאת מכירות/חנות/עמלות מכירה וכו'... מאוד נוח אבל זה מתאים יותר למוכרים שמשלמים עמלות אלו...לקונים אין צורך בכך

אופציית חיבור נוספת..

מהחשבון PAYPAL נכנסים ל ADD AUCTION ACCOUNT ומוסיפים את חשבון ה EBAY ביחד עם הססמא שלו.

leonidl1

New member
בנוסף - אי.ביי. מבקש מספר כ.א. כי..

זה עוד שכלול שהוא הכניס למערכת ההרשמה שלו לפני כמה שנים טובות כדי למנוע מאנשים או לפחות להקשות עליהם לעשות 20 אלף משתמשים לעצמם ואז זה יוצר פתח לחלטורות אם זה במכירה או בעת קניה.

למעלה