מבולבל לגבי הגרלת הגרין-קארד

google11

New member
מבולבל לגבי הגרלת הגרין-קארד../images/Emo122.gif

שלום לכולם. בשבועות האחרונים אני מוצף במידעים סותרים לגבי הגרלת הגרין-קארד. קיבלתי אימיילים (ספאם), שיחות טלפון שממליצות לי לעשות גרין קארד, פרסומים בעיתונים, ומה לא... האם תוכלו ליידע אותי מהם הכללים להשתתפות בהגרלה הקרובה, ומתי היא אמורה להיערך? האם זה נכון שהחברות השונות יכולות להגדיל את סיכויי לזכות, או שזו נוכלות לשמה? תודה על כל פיסת מידע,

Taliy

New member
הי גוגל

נתחיל דווקא בסוף, אף חברה לא יכולה להגדיל את הסיכויים לזכות, ההגרלה היא רנדומאלית, ולכל מדינה יש מיכסת זוכים, לישראל זה 150 איש. לאף חברה אין קשר לרשות ההגירה והיא אינה יכולה להטות את התוצאות, זה נאמר במפורש באתרים של רשות ההגירה . תסיק את המסקנות ... ההגרלה אינה כרוכה בתשלום, היא נערכת אחת לשנה בין אוקטובר לנובמבר. ישנן הנחיות שמפורסמות כל שנה להגרלה, השנה הן עדיין לא פורסמו, אך יפורסמו בקרוב . בגדול אתה צריך לכתוב מסמך בו יש את הפרטים שלך עם תמונה מצורפת, ולשלוח בדואר רגיל למשרד שמנהל את ההגרלה (כמו שאתה כבר יכול לראות אין סיבה לשלם 90 דולר או 50 ..., כמו גם שאם אתה נרשם כרגע זה לא משנה כי ההגרלה עוד לא נפתחה), את ההודעה על זכיה תקבל הביתה. בעמוד הקודם יש הודעה שלי עם קובץ דוגמאות מצורף, וקובץ ההוראות שנוגעות לגודל התמונה (השנה).

Taliy

New member
To whom who couldn´t read the pdf

this is what was written by liam shwartz: היום צפוי משרד החוץ לפרסם את ההנחיות הקשורות להשתתפות בהגרלת הגרין קרד החדשה. ההנחיות תתפרסמנה ב – Federal Register ליום 9/8/02 . הלינק ל FR: http://www.access.gpo.gov/su_do ocs/fedreg/frcont02.html יש להיכנס לפרסומים של כל המשרדים ליום זה, ולרדת ל – State Department , שם צפוי לינק להנחיות. יתכן והודעה גם תופיע באתר של משרד החוץ עצמו : www.state.gov בברכה, עו"ד ליעם שוורץ

למעלה