מבולבל מאוד, אשמח לעזרה

מבולבל מאוד, אשמח לעזרה

אימי היקרה חולה בסרטן השחלה. עברה כימו וניתוח בשנה שעברה, הסרטן שב לפני כ-3 חודשים, מאז עברה טיפול כימותרפי נוסף בסדרה של 7 טיפולים עם תרופה גנרית ששכחתי את שמה. בזמן הזה המארקרים קפצו מאיזור ה-40 לאיזור ה 700 ביום חמישי האחרון.

אני לא מתנער מהידיעה שמדובר במחלה סופנית, אך אחד מהרופאים שטח בפניה השבוע שמדובר במספר חודשים עד לרגעים שאני מעדיף לא לחשוב עליהם כרגע. זה היה אגרוף מנטלי בפניה, וכאחת שתמיד ניסתה לשמור על אופטימיות וכוח רצון להלחם, היא קיבלה נוק-אאוט לשאיפות שלה, ובמקרים שאנחנו לא לצידה (משתדלים כמה שיותר להיות איתה), היא שוקעת לדיכאונות.

הוא עוברת עכשיו לטיפול בג'מזר, כשאותו רופא הבטיח שסיכוי ההצלחה שלו עומדים על 10%. אני מאוד מבולבל ותוהה האם יש תרופה עדיפה עליה?, או טיפול משלים אחר (שמעתי על היפרתרמיה, מה דעתך?).

היש ייעוץ למשפחות? ברגעים הקשים האלה, אשמח לכתף תומכת.

kmiki

New member
גורמים חיצוניים להתייעצות

האם ניסיתם להוועץ ברב פיהרר? אם תרצה איש קשר אליו, שלח לי מסר פרטי ואשלח לך פרטי קשר.
כמו כן, במיוחד בעתות של בשורות קשות, או כאלו שקצת יותר קשות לעיכול, אני ממליצה על חוות דעת שניה ושלישית.
לפעמים במרכז אחד יש גישה X ובמרכז אחר יש גישה Y לטיפול באותו המקרה בדיוק.
כדאי לבדוק מי הרופאים הטובים ביותר בארץ בתחום ולהוועץ בהם.
בווינט יש פורומים רפואיים מקצועיים, אני יודעת שיש שם פורום עם רופאה מעולה ומאד מומלצת לסרטן השד, אולי יש גם לסרטן השחלות, ואולי ד"ר לאופר עצמה תוכל לייעץ לאן לפנות.

תודה על התגובה

כשרשמתי את התגובה הייתי על סף ייאוש, אבל אחרי שיטוטים ברחבי ההודעות בפורום קיבלתי עוד בוסט של אנרגיה והבנה שהדברים אינם שחור ולבן.

אפנה לפורום YNET, ואשמח גם לקבל מכם מקומות לחוות דעת שנייה ושלישית.

תודה.

kmiki

New member
אני לא מכירה מומחים לתחום הזה

וממליצה להוועץ בפורומים הרלוונטיים.
אני שולחת לך מסר עם איש קשר לרב פירר, תוכל להיוועץ שם ולקבל מידע לגבי רופאים מומחים בתחום.

תמיכה ברגע מבלבל

אני שומעת את הכאב שלך אל מול ההודעה של הרופא ומוצאת גם את הכאב שלי. שומעת את האהבה שיש בך, וגם את הפחד. וכיוון שאני תומכת באיכות חיים ובתקשורת, דברו עם אמא, שתפו ברגשות שלכם והשתתפו ברגשות שלה. אם תרצו אפשר לעשות זאת גם בנוכחות ובתווך איש מקצוע (פסיכולוג, עובד סוציאלי או מתחומי הרפואה המשלימה - בעיקר העוסקים בדמיון מודרך). השיתוף הריגשי, בעדינות, מקרב ונותן משמעות לקשר, ומעניק המון כח!!!
אם צדק הרופא ואם לא, אם תרופה זו תעזור או אחרת, הקשר בינכם, התמיכה ההדדית, האיכות שתכניסו לרגע הזה, הם המשמעותיים, והם שישאו אתכם קדימה דרך הסערה הנוכחת בחייכם. כולי תקווה שתמצאו את הדרך להגיע לבריאות שלמה ככל האפשר. ושהדרך אליה תהיה מקרבת, ומאפשרת הבעה של אהבה ורגשות רבים אחרים.

למעלה