מבולבל מאוד

Lior10011

New member
מבולבל מאוד

כל החיים פחדתי להיות הומו וזה לא שאני נמשך לגברים אלא כשהיתי ילד ``שיחקתי`` עם חבר בלי לדעת אם זה טוב או רע כל החיים נמשכתי לבחורות לגמרי אבל בזמן האחרון ירד לי החשק וזה ממש מדאיג אותי אני כבר חודשיים לא חי בלי לחשוב על זה 5 דקות ואני משתגע כבר אני כבר לא יודע אם אני מדחיק אבל בכל סיטואציה שאני מעלה בראש עם גבר אחרי דקה של חשיבה אני נגעל אבל החשק עם בנות נרדם אני לא יודע מה לחשוב אשמח לשמוע כי אני כבר על סף טירוף תודה

אהלן

סטרייטים רבים שיחקו בצעירותם עם חברים (משחקי רופא חולה או אוננות משותפת), זה לא סותר. מעבר לאופציה שהזכרת של הדחקה, יש אופציה נוספת שממה שכתבת כדאי לשקול את בירורה- התיאור שלך של לא חי בלי לחשוב על זה כל חמש דקות, משתגע, על סף טירוף וכד' כולל שני אלמנטים - מחשבה רבה מאד, וסבל רב, שרלוונטים לסוג של הפרעת חרדה שבאה לידי ביטוי במחשבות אובססיביות של ספקות מענים. יש כאלו שכתוצאה מהפרעת החרדה הזו כל הזמן בספק אם נעלו את הדלת, וחוזרים ובודקים שוב ושוב, יש כאלו שכתוצאה כל הזמן בספק אם יש חידקים בסביבתם ורוחצים ידיים שוב ושוב, יש כאלו שכתוצאה כל הזמן בספק אם הם עשו את הפעולה נכון ובודקים אותה שוב ושוב ויש כאלו שכתוצאה כל הזמן בספק בנוגע לאולי הם הומוסקסואלים והמחשבה מענה אותם שוב ושוב. ברשת ניתן לחפש חומר על הנושא תחת homosexual ocd או HOCD ודאי שלחץ, חרדה ודכאון יכולים לפגוע בחשק המיני. לא ניתן לתת אבחנה דרך הרשת, לאור הסבל שאתה מתאר כדאי לפנות לבירור במציאות

למעלה