מבולבל ממש

נמר211

New member
מבולבל ממש

אני מתעניין בקניית נגן MP3 או IPOD חשובים לי הדברים הבאים: א. איכות הסאונד ב. ידידותי למשתמש ג. יכולת הקלטה טובה ורדיו שעובד בצורה סבירה. ד .בולם זעזועים. מה עדיף? אירייבר? סאן דיסק? IAUDIO? אני ממש מודה על ההתייחסות נ.ב צריך המלצות על אוזניות כי הבנתי שהאוזניות שמקבלים לא ממש טובות.

יאיר B

New member
זה הולך ככה:

בגדול, המכשירים מתחלקים לשני סוגים: פלאש ודיסקשיח. אם אתה מסתפק בנגן של עד 1G - זה רק פלאש. אם אתה רוצה יותר מ-1G (כמו למשל 4-60) אתה צריך נגן דיסקשיח. נגני הפלאש מאוד יציבים ולא קופצים (תוכל לקרא על הפלאש בתאגליין). לנגי הדיסקשיח יש זיכרון באפר (זיכרוןש אליו מעלים את השירים מהדיסק לפני שהם מתנגנים, הם מתנגנים מהזיכרון ולכן אם הדיסק קופץ אתה לא תרגיש). לגבי המכשירים שהצגת: סאנדיסק יש רק פלאש(256-512-1024). איריבר ואי איאודיאו יש גם וגם. קח בחשבון שנגני דיסקשיח יקרים יותר מפלאש. לכולם יש סוללה נטענת פנימית (בחלקם ניתנת להחלפה עצמאית). הסוללות מחזיקות כ-3 שנים. בנגני פלאש יש לחלק סוללות נטענות ולחלק סוללות חיצוניות (AAA/AA רגילות). לאיכות סאונד אל תקנה נגנים ג'נריים. גם איאודיאו וגם איריבר טובים מאוד מבחינת סאונד. ממשק משתמש זה עניין אישי. לא יודע מה זה בשבילך ידידותי למשתמש (וזה ממישהו שחושב שהטלפונים הסלולאריים של מוטורולה הם ידידותיים...). יש טענה שהממשק של איפוד הוא מאוד ידידותי למשתמש (בגלל השימוש בגלגלת). יכולת הקלטה טובה - לכולם יש יכולת הקלטה, אבל המיקרופונים הפנימיים לא משהו (באופן כללי). אם אתה מתכנן על הקלטת הרצאות באופן קבוע - עדיף מכשיר עם כניסה למיקרופון חיצוני. רדיו כולם קולטים באופן סביר. המכשירים הללו לא מתוכננים כרדיו ולכן איכות הקליטה לא מצויינת (הם עשוים שימוש בכבל האוזניות כאנטנה). לאיפוד אין רדיו מובנה - צריך לקנות תוסף שיאפשר קליטה. אאל"ט הוא גם לא יכול להקליט. אוזניות טובות? יש נהוג להמליץ על סנהייזר, אבל אני חושב שגם לסוני ולפנסוניק יש אוזניות מוצלחות. צריך לחפש קצת בחנויות. העיקר: להתרחק מנגנים ג'נריים. הם ההפך מכל מה שכתבתי עד עכשיו.

למה אלי אתה לא מתיחס

נראה שאתה החזק מכולם כאן ואני לא יודע מה להחליט. אני מטבעי מהסס הרבה לפני קניה. התקציב שלי 500 שח ואני צריך נגן עם רדיו והקלטה מהרדיו. השאלה האם לקנות סאנדיסק 512 חדש או קריאטיב מובו FM ג€ משומש חצי שנה? תודה לך

יאיר B

New member
הסברתי לך שבסאנדיסק אין הקלטה

מהרדיו. חפש נגן אחר. בקריאייטיב מובו FM יש הקלטה מהרדיו ואם הבחירה היא בין שניהם - קח את הקריאייטיב. אם הוא משומש: בדוק טוב שהוא עובד כמו שצריך, שאין חלקים רופפים ושכמות הזיכרון שבו היא כמו שמצהיר המוכר (בדיקה ע"י חיבור למחשב ובדיקת כמות הזיכרון). מצרף קישור על הקריאייטיב מאתר קריאייטיב. שים לב לפיצרים השונים של הנגן.

נמר211

New member
איפה אפשר לקנות IAUDIO?

יש דגמים שלא מופיעים בזאפ כמו IAUDIO X5 או IAUDIO X5L טוב אחרי שעזרת לי מאוד אני יודע שלא נהוג אבל לשימוש אישי של מוסיקה יש מכשיר ספציפי שאתה יכול להמליץ לי עליו ?

guyfaran

New member
iaudio

אחי יש לי את האי אודיו אקס חמש אל והוא ממש פצצה איכות קול מדהימההה עם האוזניות שהם סיפקו אני קניתי מארהב..

למעלה