מבולבל... מרגיש שאין לי סיכוי :(

• פותח הנושא bebx
  • פורסם בתאריך

bebx

New member
מבולבל... מרגיש שאין לי סיכוי :(

שלום רב לכולם, עברה כחצי שנה מאז שנכנסתי לכאן בפעם הראשונה לכן הרשו לי להודות לכם על הפורום המגניב, ד"ש במיוחד ללטינית. המצב שאני נמצא בו כרגע הוא כך: בגרות 11.7 פסיכומטרי 692 סכם בטכניון 92.32 סכם בת"א 119.81 אני עתודאי ונחשב לראוי לקידום. אני מאד חושש שלא אתקבל כי כבר בזבזתי שנה ללא תועלת רק לשפר פסיכומטרי ובסוף לא הסתדר לי. בבאר שבע הכשילו אותי בראיון :( כמו שאתם יודעים אנו העתודאים פטורים ממו"ר ואין אני יודע אם אזומן לראיון או לא כי לאלה שיש להם מו"ר מופיע הסכם לזימון לראיון! זה מאד מרגיז ומלחיץ להיות במצב של אי ודאות. עכשיו אני רואה הודעות של אנשים שזומנו לראיונות בכמה בתי ספר לרפואה ואני עדיין לא קיבלתי. אשמח מאד אם תעזרו לי בניתוח מצבי והאם יש לי סיכוי.. או לפרוש מעכשיו הכל נגמר ?! תודה לכולם.

bebx

New member
שכחתי לומר...

משהו קטן ששכחתי לשאול ולהגיד... מאונ' ת"א שלחו שאני צריך לעשות קורסי השלמה... ולי חסר כימיה... אם אפשר לדעת מי עוד קיבל ונרשם לקורס בכימיה שאמור להתחיל ב 7/8 ? תודה

יעלד12

New member
חס וחלילה לוותר

יש פה אנשים שבזבזו יותר משנה, וגם יותר משנתיים, יש אנשים שעשו יותר מחמש פעמים פסיכומטרי, יש כאלה שמגרדים את גיל 30 (כמוני) ויש זקנים יותר. אני גם במצב של חוסר וודאות, זה מעצבן ומתסכל ומייאש. אז אתה צעיר! כבר עכשיו לפרוש? להרים ידיים? מה פתאום. בהצלחה! יעל

bebx

New member
תודה יעל!

ראשית כל תודה על כך שרשמת תגובה. שנית כל מאחל לך שתוכלי להתקבל ... בהצלחה

אל חשש,

יש לי חברה עתודאית שהיתה בטוחה שאין לה שום סיכוי להתקבל כי הפסיכומטרי שלה היה נמוך משלך ובסוף התקבלה להדסה המהוללת. ובכלל, מהסיפורים התמוהים שאני שומעת מעתודאים רפואנים, הגעתי למסקנה שאי אפשר לדעת מהי בדיוק שיטת הקבלה של עתודאים, ככה שאין טעם לחשב סיכויים. גם אם לא, אני אישית אוהבת להתנחם בעובדה שתמיד אפשר לנסות עוד פעם להתקבל לעתודה רפואית במהלך השירות הסדיר. ואגב, לצערנו, השנה מועמדי עתודה באוניברסיטת ת"א עושים מו"ר, קיבלתי היום מכתב.

bebx

New member
אכן שמעתי...

כן יש אי ודאות בקשר למיונים הקשורים לעתודאים. מה שכן תמיד אפשר לנסות עוד פעם. מעניין מאד בקשר למו"ר ... מה שמסרו לי מאונ' ת"א שעתודאים פטורים ממנו...אבל אם שינו.. נעשה זה לא יזיק

ברוך הכותב בפורום ../images/Emo140.gif

אל תדאג, אני חושבת שיש לך סיכוי לא רע להתקבל או לפחות להגיע למיונים כלשהם. דרך אגב, כמו שכתבו מעלי, עתודאים כן עושים מו"ר השנה.

למעלה