מבולבל

Raph Rulz

New member
מבולבל ../images/Emo3.gif

שלום לכולם... שמי רפאל ואני רק בן 19... אבל אני מתחיל עתודה אקדמאית עוד כ3 שבועות באוניברסיטה העברית בירושלים נכון להיום הצבא קיבל אותי ללימודי שפות באוניברסיטה העברית. כלומר אנגלית וצרפתית ולא יודע עוד מה... אני מאוד אוהב ונמשך לשפות ולא סתם רשמתי אותו כאחד מהעדיפויות שנרשמתי אליהן. בכל מקרה לא חשבתי שאני באמת אלמד את זה כי הייתי בטוח שאני אלך ללמוד כלכלה. רצה הא-ל ושכחתי לשלוח איזשהו מסמך לאוניברסיטה שחסם את הרשמתי לכלכלה והיום אני כבר לא יכול ללמוד כלכלה כלומר אני אמור ללמוד שפות. שוב אני אוהב את המקצוע אבל, וכאן הבעיה, אני לא חושב שהוא פרודקטיבי... כלומר אני אועסק בצבא 6 שנים אחרי הלימודים אבל מה אני עושה עם תואר באנגלית בחוץ? כלום נראה לי... אני ממש ממש ממש לא רוצה להיות מורה... השיבוץ בצבא בטוח יהיה נחמד אבל לאחרונה אני חושב לעבור הסבה לתואר בפיזיקה.. זה הרבה בעיות וביוקרטיה עם הצבא וזה לא פורום עתודה אז אני לא אכנס לכל הפרטים האלה אבל, באמת שאני לא יודע מה להחליט..!! האם להישאר עם השפות וזהו? מה הסיכויים שהצבא יאשר לי עכשיו להחליף מקצוע!? כלוםםם! אולי כדאי לי לעשות דו חוגי אנגלית ופיזיקה אבל עדיין התואר שלי יהיה באנגלית...! מסלול משולב לא ייתן לי תואר בפיזיקה נכון!? בקיצור אני מאוד מבולבל אבל אני חושב שאם הצבא ייתן לי אישור לעבור לפיזיקה אני אעשה את זה.. העניין הוא שזה לא ממש יקרה נראה לי ולכן אני שואל כאן מה עליי לעשות? תודה

ניטרוי

New member
שלום לך

השאלה שלך מאד מבולבלת.אולי לכן לא נענית. נסה לכתוב בכמה מילים מה המצב כעת, איזו החלטה יש לך אפשרות לקבל בעצמך, מה אתה באמת רוצה,ומה אפשרויות הבחירה שעומדות בפניך.בקיצור נסח משהו מסודר. זה עשוי לעזור לך להיות פחות מבולבל ואולי לקבל תשובות מאנשי הפורום..

למעלה