מבול מבורך

• פותח הנושא jole
  • פורסם בתאריך

jole

New member
מבול מבורך../images/Emo104.gif

מכוון שכל כך הרבה הורים חדשים הצטרפו אני קודם כל רוצה לברך את כולם
. ברוכים הבאים לפורום הכי הכי בתפוז. רציתי רק לידע שיש לנו דף קשר של כל החברים עם פרטים שלא מפרסמים ברשת (שם מלא, מקום מגורים, וטלפונים). יצרנו דף קשר זה בעקבות האירועים האחרונים כדי שנוכל להתעדכן בשלום חברנו ולעזור במידת האפשר וכן הוא יעזור לנו באירגונים של המפגשים הבאים ואני מקווה שכל האבות יחזרו הביתה במהרה ונוכל לערוך מפגש בגדול. למרות שהרעיון המקורי היה לשלוח לכל חברי הפורום את דף הקשר, הגענו למסקנה שזה יוצר בעיה לאלה שבכל זאת מעונינים לשמור על פרטיות מסוימת ובעיקר בחוסר השליטה על האינפורמציה במקרה של הורים שעוזבים את הפורום ולכן הרשימה נשלחה לרותי , מנהלת הפורום ומכוון שאני הכנתי אותה יש גם רשימה אצלי. רותי די עמוסה בעבודה (מה שכמובן מבורך כי זה אומר שהפורום פעיל ומצליח אבל עדיין עליה ועל טלי יש ים של תיקים) לקחתי על עצמי להמשיך ולעדכן את דף הקשר. לכל הבנות שדיברו איתי וכן מעונינות להעביר פרטים שלהן לאחרות או מעונינות לדעת מי נמצאת בקרבתן אני עדיין מנסה למצוא איזה שהוא פורמט לעשות את זה, אתן כל כך רבות שקשה למצוא פורמט שיהיה מקובל על כולן אבל אני עוד לא נואשתי, אני אמצא. אז זהו בינתיים. נ.ב. שמתי לב שכמות הדגלים בפורום פוחתת......... אני אלשין עליכם לWOLF18
שתהיה שבת שלום .

jole

New member
שכחתי......../images/Emo104.gif

למי שמעונין להעביר לי את הפרטים לדף הקשר אנא במסר בלבד!!! אל תשאירו פרטים אישיים בהודעות. יאלה בייי

jole

New member
מק../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

מ ק פ י צ ה - ההודעות יורדות למטה כל כך מהר . אני רק רוצה לוודא שכולם ייראו.

למעלה