מבול של מתכוני ט"ו בשבט?
אז הנה עוד אחד.. עוף בסילאן/ שינויים שלי למתכון שמסתובב ברשת מצרכים: כ- 6 כרעי עוף חצי כוס סילאן חצי כוס שמן זית שיני שום כתושות- לפי הטעם 2 כפות רוטב סויה (לא חובה) מלח, פלפל אופן ההכנה: 1. מערבבים את חומרי המרינדה. מסדרים את כרעי העוף בתבנית ושופכים מעליהם את המרינדה. 2. משהים את התבנית לשעה עד לילה במקרר (מכוסה, כמובן) 3. אחרי ההשהיה במקרר- מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את העוף כ- שעה וחצי עם כיסוי. מסירים את הכיסוי ואופים עוד כחצי שעה ללא כיסוי, כדי שהעוף ישחים. אפשר לפרוס תפוחי אדמה ולשים בתחתית התבנית, מעל להניח את כרעי העוף ולהמשיך כרגיל (מסעיף 1)
אז הנה עוד אחד.. עוף בסילאן/ שינויים שלי למתכון שמסתובב ברשת מצרכים: כ- 6 כרעי עוף חצי כוס סילאן חצי כוס שמן זית שיני שום כתושות- לפי הטעם 2 כפות רוטב סויה (לא חובה) מלח, פלפל אופן ההכנה: 1. מערבבים את חומרי המרינדה. מסדרים את כרעי העוף בתבנית ושופכים מעליהם את המרינדה. 2. משהים את התבנית לשעה עד לילה במקרר (מכוסה, כמובן) 3. אחרי ההשהיה במקרר- מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את העוף כ- שעה וחצי עם כיסוי. מסירים את הכיסוי ואופים עוד כחצי שעה ללא כיסוי, כדי שהעוף ישחים. אפשר לפרוס תפוחי אדמה ולשים בתחתית התבנית, מעל להניח את כרעי העוף ולהמשיך כרגיל (מסעיף 1)