מבוסס אשכרה על סיפור אמיתי!!!!

11שון ובל

New member
מבוסס אשכרה על סיפור אמיתי!!!!

חיפשתי באינטרנט ומצאתי את כווול הסיפור על המנסרים מטקסס... דבר ראשון בחיים הרוצח המאיתי לא החזיק מסור... וגם לא הייתה לו בעיית עור אלא הוא הייתה לו תשוקה להפוך לאישה וכן רוב הפעמים הוא שם חזה ואיברי מין של האישה על שלו והתנהג מאוד מוזר.. המשפחה שלו הייתה כמעט כמו בסרט.... ולמי שיש אתרים או איזה משהו על מה שבאמת באמת קרה במיוחד עם החברה במכונית שהלכו לאיבוד והגיעו אל ה"מנסר"... אגב שמו האמיתי של הרוצח זה אד גייל. אני מאוד אודה למי שבאמת ימצא לי חומר על מה שביקשתי!!!!!!!!!!!!!

אמממ כן... מה לא ידעת?

בפתיח של אחד הסרטים זה מצויין שהסיפור מבוסס על אמת, מה שעושה אותו הרבה יותר מפחיד... ובכן... עשיתי חיפוש והדבר היחיד שמצאתי לא היה על אד גייל אלא אד גיין... בכל מקרה קבל את תוצאות החיפוש מהאתר המצויין "ספריית הפשע"...

ואוו!

טוב קראתי. נראה לי שהגזימו שהשוו גם לנורמן בייטס. באפלו ביל יותתר מתאים ובנוסף השורה: although there is no character that is an exact Eddie Gein model. צריך לשים לב!

אם חשבת שזה מעניין...

מסתבר שאד גיין לא הראשון... חיפוש קליל בדף הבית מביא אותך לרוצחים מפורסמים אחרים שהונצחו בכל מיני סרטים... זה מעניין מאוד...

11שון ובל

New member
........!!

לא משנה מה תגידו הסרט במיוחד ההמשך של 2003 עם ג'סיקה בייל המופלאה זה סרט תותח!!!! אני ראיתי הרבה הרבה הרבה סרטי אימה וזה האהוב עלייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! במיוחד סרט כמו זה שאתה וראה אותו ואתה יודע שלא נשארו ניצולים והדבר הזה אמיתי וכול השאר... זה די מפריע לך... לדוגמא היה מאוווד עצוב ש(מי שזוכר) שארין רמזה לקמפר שהיא מחכה ל(ציטוט): "לאבן על אצבעתה הקטנה" והוא אמר לה חכי חכי את תקבלי בקרוב והיא אמרה לו כן בטח שמעתי את זה הרבה... ובסופו של דבר שהמניאק המנסר (טומס היואיט) תפס אותו את קמפר הפוך ונפלה לו טבעת אירוסין!! הוא באמת התכוון להציע לה... ובנוסף הוא ניסה להרוג אותה ואת פפר עם העור של קמפר על פניו!!! אלוהים.... וגם.. מישהו יודע אם באמת יש תשם הזה טומס היואיט????? או בככלל תשם היואיט??????????

בעעעעע

מכיוון שיש לי בעיית סניליות קלה אני ממש לא זוכרת מי שיחק מה או את מי... מה שכן... הבחור עם זקן התיש החבר של ג'סיקה ביל התכוון לתת לה טבעת... זאת הייתה ההפתעה שלו... ולגבי תומס היואיט אני אחפש... נראה לי אבל שכל הדמויות בסדרה מבוססות על אד גיין...

i love usa

New member
אני חושבת שאתם מתבלבלים

אד גיין הוא אכן מדובר על פסיכו ולא על המנסרים מטקסס גם אני קראתי חלק ממה שרשום באתר ובהתחלה גם אני חשבתי שמדובר על המנסרים אבל אז זה התחיל להיראות יותר יותר כמו פסיכו

11שון ובל

New member
זה לא בדיוק....!!

המפיקים/במאים (אני לא יודע מי החליט על זה) לקח רק כול מיני תכונות אופי וכול מיני מקרים שקרו לבןאדם ועוש מזה כנראה כמה דמויות... לא??? אני טועה?? וגם אומרים בהתחלה שזה (בסרט המנסרים מטקסס החידוש) הסרט מבוסס על סיפור אמיתי.. ומריאם מלא ראיות ואני לא יודע אם זה אמיתי.. אפילו מראים כמו ראיה משטרתית של השוטרים ההם שירדו למרתף והמנסר היה שם באמת באמת וזה הרג אותם והמצלמה צילמה את הרוצח האמיתי ודיברו על זה עוד כמה שניות וגמרו.. אז יש לי שאלה.... כול הדברים האלה אמיתיים.. לא?

אתה צודק... :)

זה כתוב שם באחת הכתבות... הרוצח האמיתי קיים ובנוסף הוא סיפק רקע לעוד סרטים...

למעלה