מבוקשים ! בדחיפות טיפים לסנדוויצ'ים

מבוקשים ! בדחיפות טיפים לסנדוויצ'ים

אוווווווווווווי !! 5 ימי לימוד = לימודים עד 16 אחה"צ = 3 סנדוויצ'ים ביום התוצאה 15 סנדוויצ'ים בשבוע -וזה רק לילד אחד ! X 2 ילדים בתיכון = 30 סנדוויצ'ים בשבוע הצילו פתחתי חנות לסנדוויצ'ים
מבקשת בדחיפות כל הטיפים האפשריים !!!!!!!! לגיוון לשימור סנדוויצ' עד שעה 15.00 אחה"צ שלא יהיה קווץ'( מעוך בעברית)
בתוך הילקוט (שגם כך הוא במשקל חצי טון) תוספות מעניינות ? בתודה מראש לכולם
 

bennyTKD

New member
כמה טיפים קטנים

1. לקנות שקיות לסנדויצ'ים. הם די זולות היום, ולכן אין טעם לנסות לאלתר (להשתמש בשקיות אחרות גדולות מידי וכו'). גם לא לחסוך פה - לכל סנדויץ' שקית נפרדת. זה ממש נוח. 2. לחם - לקנות לחם פרוס בשקית, ולשים אותו במקרר (לא בהקפאה. במקרר). זה שומר עליו למשך הרבה זמן שלא יתיבש, ומצד שני מאוד נוח לשימוש - מוציאים בבוקר, שמים במצנם קופץ עם דרגת החום הכי נמוכה (כדי שלא יצא שרוף וכהה) ואז מורחים. לא לשים בהקפאה כי תמיד יהיה לזה טעם לוואי (גם אם תפשירו רגיל וגם אם תחממו במיקרוגל). בני
 
כן בני אני עושה הכל ../images/Emo7.gif

בדיוק כפי שאתה מתאר אבלללללללללל הסנדביץ' - לעתים חוזר מבית הספר מעוך כי לא אכלו אותו אפילו לחמניות טריות עם תכולה הכי טובה שיש . לא ממש נשמרות במצב צבירה מלהיב עד שעה 15.00 אחה"צ שלא נדבר על נקניק או גבינה צהובה שבמשך הבוקר מתחממים להם בתוך הילקוט אז מה לעשות?? ותודה לך על המחשבה עלי
 

צפנתי

New member
../images/Emo2.gifאז מה הם אוכלים כל היום?

בגיל הזה אפילו ציפור כמוני אכלה ואכלה כל היום!
 
קופסא מתאימה וקשיחה...

לכל התקרובת המפוארת, זה גם עושה חסד עם הפירות הרכים, ואני בטוחה שאת משקיעה את הנשמה. אולי נחוץ ברור מה באמת מפריע לילדים לאכול את הסנדביצ'ים? מה הגילאים? בגיל מתאים אפשר לתת לילד למרוח מה שבא לו, וכשמכינים לבד, הרבה יותר "נקשרים" לסנדביץ' ורוצים "להפנים" אותו ישר לתוך הבטן... אני מאד אהבתי ירק עם הסנדביץ', למשל שקית עם עלי חסה או מלפפון רחוץ, והכי אני אוהבת היום לקחת לעבודה, זה קופסא טובה ואטומה, מלאה בירקות חתוכים ומתובלים בשמן זית, מלח, מעט לימון או חומץ, כמה זייתים בפנים והאהובים עלי הם עגבניה, אבוקדו, חסה, מלפפון וגמבה בסדר זה. זה....מממ....זה כמובן רק למי שיש זמן בבוקר. יש לי בעבודה שמן, מלח וסכין, ואם אין זמן אני לוקחת את הירקות שלמים ואפילו לא שטופים.
 
למדו עד 14.00

עד היום למדו 6 ימים בשבוע עד שעה סבירה וחזרו הביתה לאכול ארוחות צהרים אז אפשר היה לאכול שני סנדביצ'ם עד שעה 12 בערך ללמוד 5 ימים בשבוע = תוספת שעות ליום לימודים כלומר חוזרים הביתה שלוש פעמים בשבוע ב-17.00 (כולל הנסיעה) או יותר מוקדם פעם בשבוע ב 16.00 שזה גם לא ממש מוקדם וזה בית ספר תיכון רגיל לגמרי. ולכן אני מבקשת טיפים ותודה לך צפנתי
 
אולי לי יש כמה רעיונות...

לאור העובדה שסיימתי את ביהס שנה שעברה ובאמת כול השנה ניסיתי להביא אוכל "מעניין" שישביע עד שעות אחה"צ. קודם כול, ירק בתוך סנדוויץ פשוט מרטיב ת לחם וזה מגעיל :/ כמו שמישהי כבר הציעה, להביא ירקות או סלט בתוך קופסא אטומה, אין קווצים וזה טעים לאורך שעות!. אצלנו חצי מהיבניקים פשוט הביאו ירקות ואכל בקופסאות כי זו הייתה הדרך היחידה ללמוד עד שעות האחה"צ. עוד רעיון שהוא לא סנדוויצ'ים הוא להביא "אוכל אמיתי" בקופסאות אטומות פשוט להביא את ארוחת הצהרים בקופסא לביהס אני נהגתי להביא לעיתים חביתה אורז או אפילו ספגטי וזה נורא כיף לאכול בביהס אוכל ביתי ואמיתי :)
 
בתור סטודנטית

חרוצה, שמתחילה ללמוד ב8 בבוקר וחוזרת הבייתה בסביבות 10 בערב (מעבדות, ספריה ושעה נסיעה הביתה...) הייתי יכולה להתפרנס מסנדויצ'ים קנויים. אבל אני שונאת אותם. :) לכן, אני עושה את הדבר הבא: לשעות הבוקר המוקדמות לקחתי דוגמא מחברה טובה, והתחלתי להביא מעדנים. מעדן, עם איזה קרקר בצד, או אפילו שקית שוקו עם עוגיות בצד. מקסים, מתוק וטעים ביותר- מחזיק אותך עד 10 בערך. מומלץ ביותר להביא פרי- תפוח, למשל. או תפוז. או אגס- בקיצור, כל דבר במחזיק מעמד, ולזה אפשר בהחלט להוסיף פרוסה מרוחה בקוטג' או גבינה לבנה- זה הולך ביחד מעולה, וזאת ארוחת עשר נפלאה. בסביבות 12-1 כבר רוצים לאכול אוכל אמיתי, וכאן אני מסכימה עם כל מי שכתבו לפני על קופסא אטומה עם ירקות חתוכים בפנים, ואני חוזרת ומוסיפה שניתן ובהחלט מומלץ לשים בפנים גם כמה קרקרים דקים, או קרוטונים, או אפילו קופסאת חומוס קטנה (לפעם אחת) ולחם או עדיף פיתה עם סכין חד פעמים- שיכינו לעצמם במקום- יותר טעים, יותר טרי, מנסיון- מעולה! וכמובן- לנשנושים קטנים תמיד אפשר קופסא קטנה יותר של ענבים או פירות אחרים למבחר..אפשר גם ירקות:) ו-בתיאבון!
 

theshahars

New member
מה רע בקוועצ'?

מי שקרא את "בביתו במדבר" כבר יודע שהסנדוויץ הכי שווה הוא דווקא המעוך!! ומה אני עושה? פרוסות לחם עבות, מורחת ב"דבק" - גבינה לבנה / מטבע עמק ביס / גבינת סימפוניה מתובלת. ואז "המנה העיקרית" - גבינה מלוחה / גבינה צהובה / הגבינות המעולות של "כפיר" (הצהובה הטובה) מוסיפה ירקות בחתיכות קטנות (שלא יישלף כל הירק עם הביס) - חסה / עגבניה / מלפפון / מלפפון חמוץ / טבעות זיתים / בצל ירוק ... ואפשר לתבל בזעתר למשל בין לבין "דבק" איפה שצריך. וכל מקום שבו כתוב "או" אפשר גם "ו/או". רק להיזהר לא יותר מדיי נוזלים. ואז.... עוטפת טוב טוב בלי קמצנות בניילון נצמד שמה על הכסא שמה על זה מגבת ומתיישבת!!! (אין לכם מושג כמה ילדים מתלהבים מהשלב הזה!! והנה לכם דרך לגרום להם להכין סנדוויצים!!) יוצא... מין סנדוויץ' עסיסי אלוהי כזה.... מין פצצת טעם מדהימה כזאת... שאין מצב שלא לאכול... והפלוס הנוסף - אין לו סיכוי להימעך בתיק - כי הוא כבר מעוך! עלו והצליחו! שחר
 

walky

New member
מה דעתך על קייטרינג ?

אצלנו בחיפה כל ילד מקבל מגשית אלומניום (מנה, תוספות תפ"א, אורז, ירקות מבושלים לחם פרוס) ב- 10 ש"ח ליום. חמים וטעים... אנו בדרך לחורף הבא עלינו לטובה כך ששווה להשקיע. אדם שבע הוא אדם מאוזן.
 
הרעיון הנפלא הזה עדין לא הגיע אלינו

חבל אבל מי יודע אולי בסוף ימציאו אותו גם אצלנו ? אני אהיה הראשונה שצטרף לסידור נפלא כזה
תודה לך
 

גלעד#

New member
ראיתי מן תיק גב מגניב כזה

ברשת ACE, אולי יש גם בהום סנטר - תיק קטן כזה, דיי שייקי (נדמה לי שעולה 70 ש"ח) ששומר על קור/חום. לא יודע עד כמה זה מונע קווצ'ים, אבל על טמפרטורה זה אמור לשמור כמה שעות טובות. אני בכל אופן משתמש במין מתקן כזה אחר שעוטף בקבוק (1.5 ליטר), וניתן לקנות בכל רשת כלי בית או מחנאות. הוא שומר על הקור של המים טוב טוב במשך הרבה שעות. יש את כל חטיפי הבריאות האלה (שאגב דיי מאוסים אחרי כמה ימים) שאפשר להוסיף לילד לסנדביץ' אם נמאס לו מפרי כתוספת (למשל פינוקי בריאות או אנרג'י וכו'). לגבי סנדביצ'ים - משנות לימודי בתיכון המעט רחוקות זכור לי שאמי, מומחית לסנדב'צים הייתה שולחת אותי עם לחמניה גדולה כזאת קלועה (לא מאורכת). הלחמניות האלו עמידות יחסית משאר חברותיהן (הארוכות, הפיתות וסתם הלחמים). חוץ מזה יותר טעים בלחמניה, בטח שעם שומשום שמאוד מוסיף. מה לשים בסנדביץ' - גבינה צהובה דיי נמסה אם לא שמים אותה בטמפרטורות הנכונות. אבל אולי ירקות כגון אבוקודו (רק לעטוף טוב טוב בניילון) זה יכול להיות מוצלח. בתאבון
 
למעלה