מבוקשת חוויה מתקנת

ענתר

New member
מבוקשת חוויה מתקנת

חזרתי משבוע בטוסקנה, מקום יפיפה, אבל המקום שבו שהינו היה מעוצב יפה אבל אם מפשטים את הצורה זה בעצם כמו רכבת קיבוצית, שמעליה יש עוד קומה נכון לכל יחידה הייתה כניסה נפרדת, והיחידות היו יפיפיות, אבל אני שגרה בבית פרטי בחצר גדולה לא רגילה להתעורר לגרירת רהיטים בקומה מעלי ולשמוע את קולות הילדים של השכנים בקיצור רוצה ליום הנשואין המתקרב חוויה מתקנת צימר מבודד, לא מקום שיש בו 3 יחידות אירוח לא מקום ובו יש לובי ומטב משותף מקום בו לא אראה את הצימרים האחרים ואת בית המארח ולא אשמע אותם ורצוי שיהיו בו את כל פינוקי הצימרים ששומעים עליהם האם יש מקום כזה בגליל? ברמת הגולן? בתודה מראש

ענתר

New member
האם אתה מכיר צימר מיוחד?

כי באתרים שהם מראים באינטרנט, אף פעם אתה לא רואה את שני הצימרים ביחד, מה המרחק בינהם? אני גרה באבירים, מי שמכיר יש שם צימרים שאתה יושב באחד אתה לא רואה את השני, גם אני רוצה להיות בכזה, אבל לא בבית.

ה דרומי

New member
אני מתחלף איתך ../images/Emo9.gifאת גרה באבירים

ומחפשת לנוח במקום אחר
אין כמו מצפה אבירים גם עם הצימרים חלקם האחד ליד השני השקט שיש אצלכם לא נמצא בשום מקום אחר ביקום הדרומי שחולה על אבירים. אז אולי תשנו כיון ובאו לנוח בנגב לדוגמה מקום כמו חוות כרמי עובדת על כביש 40 אין שם בצימר
יש מערכת
שמע. יש שקט והצימרים קצת "רחוקים האחד מהשני" זו רק דוגמה אחת. תמונות יש בגלריה. אין כמו חופשה במצפה אברים.

ענתר

New member
מסכימה אתך לגבי הבית

ולכן אתה מבין מדוע הסטנדרטים שלי כל כך מפונקים, ולכן לא יצאנו לחופשה זוגית כבר שנים אינני מעוניינת לבזבז זמן רב על נסיעות הלוך ושוב, לכן אשמח לשנות אווירה ברמת הגולן לדוגמא אבל ממש מקווה לקבל המלצה ממישהו שהיה ויודע מה בדיוק בנמצא במקום, שלא יהיו הפתעות כמו בטוסקנה

ה דרומי

New member
התיה איזו ביקורת על בקתות בערפל

לא זוכר אבל היתה איזו ביקורת שלילית. עליהם.

ה דרומי

New member
כול הארץ מקצה לקצה 6 שעות גג?

אז הנגב "ירד" חבל. נשאר רמת הגולן? בהצלחה. אתם כבר גרים בנופש לא צריך להחליף נופש.

ענתר

New member
כך אמרנו כל השנים

אבל גם שמקפיצים את האוצרות לכספת בגוש דן וחוזרים ל"צימר" שלנו, נזכרים שלא יקרה כלום עם נשים מכונת כביסה, ואולי עם כבר יש נזמן נץקן משהו..... חיבים לברוח למקום אחר

drtrip

New member
בקתה לבד...

תלכי על פיסת בר-שומרה-גליל מערבי, בקתה בעמק-יסוד המעלה-תבקשי את הבקתה עם המרפסת למטעים, ראש פינת נוי- הבקתה, חוויה מוסיקלית את בקתת החליל (אם אני לא טועה)-רמות, בטי בתי עץ-בקתת שאטו. לכל הבקתות יש שכנים ליד אבל לא קרוב ממש... יש המון פרטיות!!! עמוקה-בת הרים הייתי שם מזמן לפני כשנתיים ואז זאת היתה בקתה בודדת. צריך לברר ולבדוק. בהצלחה!

ענתר

New member
המון תודה לכל העצות ולכל העוזרים

מחר עם ראש צלול אתחיל לעבור אחת אחת

למעלה