מבוקשת "חיה או ...."

אמא לה3

New member
מבוקשת "חיה או ...."

חברים יקרים, בצער רב אני מודיעה על העלמותה של המתעמלת הגריאטרית אוקסנה צ'וסוביטינה. יש הגורסים כי האוסטאופורוזיס פגע בה ויש הטוענים שהיא שומרת כוחותיה לאולימפיאדת 2200. נראתה לאחרונה בחימום על הקורה (בנעליים???) ובטרנינג מלא באליפות העולם ברוטרדם. אנחנו מודאגים. פרס ינתן למוצא הישר.....

KN8

New member
וואוו..

אני מקווה שלא מדובר בתופעה קלינית נדירה ולא ידועה הגורמת למתעמלת "מבוגרת" מאוד להגיע לכל מיני אליפויות עולם ואוליפיאדות, לנצל את הכניסה האוטומטית שלה לאולם (כי בכל זאת..מצ'וסביטניה לא יבקשו לראות כרטיס כניסה נכון? :) ולהסתובב כסהרורית באותם בין המכשירים השונים ולהתפרק על נוסטלגיית העבר המפוארת שלאט לאט נשכחת..(חלק גדול מהמתעמלות באליפות הנוכחית עוד לא נולדו או היו בגיל שבו לא היה להן כל כך אפשרות לחזות בנפלאות המתעמלת הכל כך מיוחדת הזאת) אז? היום היא מייצגת את גרמניה אם אני לא טועה נכון? אולי היא עזרה לנבחרת גרמניה במוקדמות...אין לי מושג אבל אני בהחלט מתכוון לבדוק ולחזור אלייך עם תשובה..(אם תהיה לי)

אמא לה3

New member
כלומר אתה בעצם טוען

שמדובר בתופעת "נדיה"??? (אגב, גם היא נראתה לאחרונה מחליקה כיפים עם מתעמלות רומניות ברוטרדם.....)

KN8

New member
כמובן שזה נאמר בהומור..:)

אין הרבה מתעמלות בהיסטוריה שהגיעו לגיל כל כך מופלג יחסית ושמרו על רמת אימונים ותחרויות כל כך גבוהה. כל הכבוד לה! היא מעוררת הערצה והשראה לעוד מתעמלות ותיקות שאולי ילכו בעקבותיה..ואולי לא. בכל אופן לפי ויקיפדיה, היא הודיעה על פרישה לאחרונה אבל חזרה בה והצהירה שתנסה להגיע אפילו ללונדון 2012 (לא יודע עד כמה אפשר להתבסס על זה..). אם זה נכון אז..מן הסתם שנראה אותה לפחות בשנה הבאה ביפן. אבל הכל יכול לקרות עד אז, נמשיך לבדוק..

אמא לה3

New member
לא, ברצינות...

הכל בהומור כמובן. מצידי שתפרוש, ויפה שעה אחת קודם. (או עשר שנים). ושלא ישתמע מכך שאני בעד הצעירות. אותה אני לא אוהבת. את טוודל כן. ואם רוני רבינוביץ' תמשיך עד גיל 25 אני אוהב גם אותה (בתנאי שתמשיך ותשתפר....).

PRIHADAR

New member
למה את לא אוהבת אותה????

ומה הקשר לטוודל?? -הן לא להשוואה, מצטערת..!

Tammie

New member
הפלתם אותי מצחוק!

אז בדקתי ברשימות, ולפי התוצאות של הקבוצות היא התחרתה על שני מכשירים- קפיצות (קיבלה ציון של 13.2) וקורה (קיבלה ציון של 13.566, שהיה הכי גבוה בנבחרת גרמניה) בקרב רב היא סיימה בסופו של דבר במקום 184... כנראה לא שמענו עליה פשוט כי לא היה מה לשמוע....

יש כמה סברות

אולי התקשרו מהמעון של אחד הילדים שלה שהוא עשה במכנסיים והיא הייתה צריכה לקחת אותו. או שאולי, יחד עם הסיניות והצפון קוריאניות היא נחשדה בזיוף הגיל בשלוש תחרויות שונות. או שאולי לא הסתדר לה השיער באותו יום? (לא קל לעצב פטרייה כל בוקר) אולי היא עקבה אחרי הסיקורים שנעשו השנה לאגי קלטי ועכשיו הן חברות טובות. אפשר לחפש אותן ב-5 בבוקר על חוף הים. ועכשיו ברצינות: אני אוהבת מאוד את צ'וסוביטינה, ומעריכה את הקריירה שלה וכל מה שהיא עברה בחייה הפרטיים יותר מכל מתעמלת ואולי יותר מכל אדם אחר. נוסף על כך אני חושבת שהקפיצות שלה נהדרות, יפות, מדוייקות, טכניות ומושלמות כמו שכל קפיצה צריכה להיראות. באמת מעניין מה קרה לה

cubano1

New member
צ'וסוביטינה - לכל המודאגים!

הקשישה תרמה למאמצי נבחרת גרמניה עם 13.200 בקפיצות ועם 13.566 בקורה. הבנתי שהיו מתוכננות לה שתי קפיצות, אבל משהיא פיקששה את הראשונה היא פשוט ויתרה על השניה. היא גם צוטטה איפשהו אומרת שהיא לא התכוננה מספיק לתחרות הזאת, ושתצטרך להתכונן טוב יותר לאליפות העולם שנה הבאה - כך שפרישה זה לא משהו מתוכנן כרגע!

נעממהה

New member
לא תאמינו

היא מתכננת לפרוש אחרי ריו. עד 2016!!!!! הנה ציטוט המדוייק: “I’ll retire after the Rio de Janeiro Olympic Games. Then I’m as old as Espen Jansen is now. (היא מדברת על מישהו שהוא עכשיו בן 41)... שתהיה בריאה!

KN8

New member
חחח ואוו

באמת שתהיה בריאה..היא בהחלט תהיה סוג של "אטרקציה" בריו...ואני לא בטוח שאטרקציה יפה כל כך..בכל זאת, יש רגעים שצריך להגיד - זהו זה.

אמא לה3

New member
ואותו אספן ג'נסן הקשיש

אכן בן 41, התחרה היום במוקדמות (לא זוכרת באיזה מכשיר) וזכה בציון 10.00 עגול (שיקלול של התוצאה), מגניב לא?

למעלה