מבוקש חי או מת

ennicka

New member
מבוקש חי או מת

חטיף אנרגיה העונה לשם BE NATURAL הוא מיוצר באוסטרליה, מיובא לארץ ע"י פרמה גורי בע"מ ומאווווד מאוווד טעים. אבלללללל...יקר
(עולה 14 ש"ח במכון בו אני מתאמנת). חיפושים באינטרנט לא מצאו פרטים על מקומות רכישה אחרים בהם הוא יהיה יותר זול. האם מישהו מכיר/יודע היכן אפשר לקנות את החטיף הזה ללא צורך במשכנתה? אנא ילדים, עזרו לחסרת הניק למצוא את החטיף האובד

אירו2ית

New member
בבקשה...

BE NATURAL (מקווה שלזה התכוונת) http://www.pedalim.com/Product.asp?Pid=29906485&Cat2Cat1ID=52&Cat2ID=183&aff=Zap אמנם עם המשלוח זה יוצא יותר יקר ממה שאת משיגה, אבל אם תסעי לחנות בכוחות עצמך, נראה לי ישתלם לך...

shiri 80

New member
גנובות שתיכן

איזה 15 ואיזה 10 טבע קסטל ספורט תגידי שהבדצ שלחה אותך או לחלופין תגידי שאת מקבלת הנחת קבוצה או לחלופין תגידי אנחנו נביא לך כמדומני עלה לי משהו כמו 6 וחצי או 7 וחצי שח לחטיף טעים לאללה (האמת שמצאתי את עצמי מסתדרת גם עם חציחטיף כזה ) רק נדמה לי שהוא די רוי בקלוריות אז שימי לב .

Tami661

New member
בכל סופרפארם יש את זה... בכולם

זה ממוקם בסטנדים שליד בית-המרקחת ולרוב יש עליהם מבצע של שלושה ב-19 ש"ח אלא שהסוגים שמאוגדים בסדרת המבצע תמיד מכילים אחד שהוא זה של הגרעינים... כלומר, הכי פחות טעים
עדיין נראה לי שזה הכי משתלם
הנה לך סיבה ל"קפיצה קטנה לחו"ל" ומסכימה איתך
טעים באמאמא של הטעים (זה של האגוזים... הכי טעים!) וגם זה שמצופה יוגורט (יאמיייי
)

ilan1998

New member
חטיפים

הכי טוב מקופלת - אחת שחורהואחת לבנה ולטבול את הכל במילקי קפוצינו זה החטיף הכי בריא ודיאטטי. באחריות,תנסו זה בדוק

יעל81

New member
אם תרצו לבצע הזמנה מרוכזת

במחיר אטרקטיבי תעבירו לי הזמנה מסודרת.

ennicka

New member
נראה לי שאני רוצה ../images/Emo9.gif

מי עוד מי עוד?
מחיר יותר אטרקטיבי ממה ששירי כתבה ? ותמי לגבי ההוא עם היוגורט
בקיצור, אני בעד ואשמח להתארגנות שכזו. ותודה לכל נותני הפרטים

P u s s i c a t

New member