|מבוקש לקשר רציני!

1רודי

New member
|מבוקש לקשר רציני!../images/Emo70.gif

דרוש מוכר אמין, ישר, לא תחמן,עם מיבחר בציוד,ידע... ולא יקרן. אם מישהו מכיר חנות כזו,באיזור המרכז מכיר אישית לא משמועות... יואיל בטובו לפרט כאן. בתודה מראש, אחד שנמאס לו להקשר ולהיכוות

במילה אחת - עזרא.

בשלוש מילים - אביב ספורט וסחר. רחוב פינסקר 2 תל-אביב. שם המוכר: עזרא. איש מאוד נחמד, בעל ידע עצום בדיג, ובניגוד לרוב שאר המוכרים כיום - הוא עדיין דג, ובאופן קבוע !!
מבחר מאוד גדול של מוצרים. הוא היבואן של החברות Rapala, Daiwa ועוד. יעזור לך בכל שתחפוץ, יסביר לך כל דבר בסבלנות ובאדיבות, והכי חשוב - לא ירמה אותך במחירים. שעות הפתיחה: 9:00 (או 10:00 ?) עד 14:00 בימי חול, יום שישי סגור (בימים אלה הוא דג).

ohad היחיד

New member
אכן עזרא ,שאלה חשובה

לא מזמן קניי אצלו רולר לבולונז שלי,רולר קטן הכי פשוט ב55 ש"ח ואם חוט 25 65 ש"ח.מה הבעיה של זה הוא שהחוט גולש מהרולר ואז יש ים של פלונטרים וקשרים,זה מעצבן רציתי לשאול מה אני יכול לעשות בנדון אגב שמעתי שזה גם קרה לניר ברנר...

פשוט

שמים את היד על החוט כשמגלגלים את הרולר. כלומר מצמידים את החוט למקל אבל לא חזק כדי שהחוט יוכל להתגלגל ומגלגלים את הרולר.

dag007

New member
לאחר שראיתי שאתם ממליצים על עזרא

האם מישהו מכיר את החנות של איציק בבן גוריון פינת ז´בוטינסקי בב"ב? (פשוט קרוב לעבודה שלי) בכל מקרה,אבדוק את החנות של עזרא. חןחן למתחנחן

מכיר

הוא אבא של ידידה שלי. חבר שלי קנה אצלו פעם, הוא די יקרן ולפי מה שהבנתי גם לא מאוד נחמד. מה גם שהציוד אצלו לא מי יודע מה.... Zebco וכל מיני חברות נשכחות (חוץ מ Browning שנחשב לטוב).

zoharfi

New member
תקווה שהיא לא תקרא את ההודעה הנ"ל

כי אם כן, מספר ידידותיך , כנראה, יקטן באחת... אגב, עושה רושם שאני מפסיד שאני לא מגיע לעזרא (אם כולם אומרים, כנראה שזה נכון).

joko7

New member
צודק לייזר צודק,אין דבר כזה סוחר

ישר ולא יקרן,סוחר כזה יסגור את העסק וילך הביתה. המיסים והשכירות בת"א יקרים ואם המוכר/סוחר ימכור במחיר זול הוא יביא הביתה 4000 ש"ח בסוף החודש נטו,והאמת עצובה מאוד אף סוחר לא מעוניין בכאב ראש של ניהול חנות בעבור 1000 דולר לחודש. ולתרגיל הידוע שמרבית החבר´ה הצעירים כאן עדיין לא התוודעו אליו "תרגיל הסוחר הישר" = אתה בא למוכר לקנות ציוד חפיף כגון קרסים,רפלות,מצופים,בקיצור דברים ב 100 ש"ח בערך והמוכר נותן לך אחלה הנחה ואפילו חצי חינם ואתה כולך נפעם מרוח הקודש השוכנת בליבו של המוכר ובו ברגע נשבע לו אמונים ואף עושה עבורו יחסי ציבור בקרב חבריך הדייגים ואף טורח להביא לו לקוחות עד לחנות ועל זה בפעם הבאה תקבל חבילת קרסים עליו מתנה,,,,אבל העוקץ,,,,,,,,העוקץ,,,,,לוקח לו את הזמן שלו אבל הוא יבוא בסוף בדמות החכה האולטימטיבית שהמוכר טוב הלב והישר עד כאב יציע לך במחיר "מיוחד בשבילך" כי היית טוב אליו וגם עשית לו יחסי ציבור,,והחכה היא חכה לעשירים,כמו יגואר יחודי שאין לו שוק המוטל אצלו בחנות כאבן שאין לה הופכין ואתה בעסקת חייך שלם גם תשלם את המחיר "המיוחד" כשחיוך של אושר על פניך ובדמעות שמחה אתה נחנק,אך תאמין לי אחי בדמעות תנין אתה עוד תבכה ותקונן,,בדרך אל הבנק.

למעלה