"מבוקש" !!!!!!!!!!!!

"מבוקש" !!!!!!!!!!!!

הודעה מאת משטרת ישראל !!! שם האיש : ירון מישר. גיל 51 בערך. מצב משפחתי נשוי + 1. מקצוע : מורה לחינוך גופני, מדריך לריקודי עם, ומנהל פורום. נראה לאחרונה עם חולצה פתוחה משובצת, מכנסי ג´ינס, ונעלי ספורט. סימני הכר : גובה ממוצע, עיניים חיכניות, קרחת גדולה ומבריקה, שינים לבנות ומטופחות, ובדרך כלל חיוך רחב. (פרט לרגע שמעצבנים אותו). נראה אחרונה במשרדו בתל אביב ביום שלישי 24/09/02 בשעה 11.30 לפני הצהרים בעת שכתב תגובה נחרצת כאן בפורום, ומאז הוא נעלם. החשש : הבחור לקח קשה את מה שנכתב בשרשור האחרון שבו השתתף. כל היודע פרטים על המצאותו, או שראה אותו לאחרונה, מתבקש לסור לתחנת המשטרה הסמוכה, או פשוט לכתוב כאן תגובה בפורום. המוצא הישר יבוא על שכרו : מנוי לגליון "רוקדים", או קלטת לפי בחירה. ירון, משפחתך בבית וחבריך לפורום מתגעגעים אליך - אנא שוב בשלום. מירי.

פרויקה1

New member
היכרות

הי אביגל
אני מקווה שהפעם ההודעה תגיע להתראות ביום שני אצל בתיה רואה שלאחרונה התחלת לרקוד זוגות - בהצלחה

avigal23

New member
היי פרויקה!!!

עכשיו באמת ההודעה הגיעה מפני שנרשמת כחבר בתפוז... ואגב,את המספר האישי,עדיין לא קיבלתי... באמת התחלתי לרקוד זוגות(תודה)...ולכן אני יודעת בערך רק את החדשים... להתראות ביום שני!!!

עזרא - ירון מודיע זאת בטלפון

מי שיטלפן למשרדו של ירון 03-5620447 יקבל אינפורמציה על סיבת העדרו. אנא , אל תציקו לו בעת הזו. אינני - שותף, מבקר או מפקח של הפורום, פשוט - בקשה אנושית.

לחבר שלנו. מדוע אתה מזכיר את שמי

לפני שאתה מברר אתי במסר אישי בלי להבין מה קרה. או שהיית פונה לחברי הפורום בלי להזכיר את שמי. זה היה כך: התקשרתי לירון בנוגע לרישום הצעדים של הריקוד בנאות מרעה בחוברת שהפיק בעבר ואז קבלתי ממנו את ההודעה העצובה.

לעזרא - אי הבנה

אני מצטער אם ניצלתי את הפניה אליך בענין הטלפון לירון, לשילוב בקשה - אשר בודאי לא מכוונת אליך . אני הגבתי על הפניות הקודמות לירון, שנראו לי - לגלגניות, אבל אתה , ברגישותך - פרסמת את הידיעה , כדי להפסיקן. אתה האחרון , שיש להאשימו במשהו שלילי. עקבתי אחרי כתיבתך לאביגל , ולעוד חברים. אין מילים בפי . אתה לעילא ולעילא. שוב סליחה אם טעיתי , בניסוח הכתבה. בידידות חבר

עזרא - פניה אישית הקשורה לכלל

בפניתי אליך - הזכרתי , תגובות לגלגניות המכוונות לירון. אני מבקש כאן להכריז, שלא התכוונתי לאף חבר שכתב או הגיב , בתום לב. לכולם נודע מה שקרה לירון, מאוחר יותר. וההוכחה לקשר החם והלבבי שיש בינינו- היא ההשתתפות בצער , שכולם הביעו עם פרסום הידיעה. אגב, אני ידעתי מה עובר על ירון , לפני הויכוח הקשה , שהיה כאן בפורום. לא רציתי להיות שופר פרסום, של איד אישי כל כך. בהזדמנות זו יש לברך את המצטרפים החדשים לקהלנו, והעיקר להודות לבנות הכישרוניות מצופר, שמזמינות אותנו לריקודים ושתית קפה בדרך לאילת. אם יש עוד חברים , שמקום מושבם בדרך לאילת , (אבל לא במצרים או בירדן ), אשר מוכנים לארח חברים מהפורום - נשמח להתארח אצלם . זו הדרך היפה ביותר להוריד את המסכות ( מי שמעונין ) בברכה חבר

לחבר שלי ושל כולנו. קבלתי את

הסברך. אם אנני טועה אני חושב שהתכוונת לכתוב עזרה באות ה בסוף כמו שכותבים עזרה- ראשונה ולא באות א בסוף כמו השם שלי עזרא. גם אני ידעתי קודם על המקרה ולא רציתי לשמש שופר פרסום עד שמירי בקשה לחפש אותו.

לחבר של כלם, אני מזמינך אישית.

שלום לחבר של כלם. מקום מושבי בבאר שבע, וזה בדרך לאילת, (לא במצרים ולא בירדן). אני מזמין אותך אישית, ואת חברי הפורום המעונינים, לחניית קפה, בעירו של אברהם אבינו, בדרך דרומה. אני בעיקרון, מוציא את האוטובוס שלי בשעה:14:00, לכיוון אילת. קצת קשה לעשות חנייה בצופר באותו יום, כי כבר ביום חמישי בערב מתחילה הפעילות,(מופע פתיחה, הרקדה, הופעת אמנים, ועוד...), (דווקא יש לי פינה חמה בלב לאנשי הערבה, הרקדתי במרכז ספיר כשנתיים, כולל חברים שהגיעו מצופר, ומכל המושבים והקיבוצים באיזור.) זו הסיבה שהזמנתי את חברי הפורום כולל אותך, להרקדה החגיגית שאני עושה בבאר שבע, בתום לב ולא לשם פירסומת, אני לא צריך, פרסומת לחוגים שלי, אנשים בפורום מכירים אותי, ואת החוגים שלי, נהפוך הוא, ביקשתי מחברים שרוצים להגיע ולשמוח אתי, לשלוח לי מסר כדי ששמם יופיע ברשימת המוזמנים בכניסה, וכל זאת כדי ללכד, ולהכיר עוד חברים בפורום, עשיתי זאת אצל בתיה, אצל אבנר נעים, אצל זאב ניסים, יוסי פרץ, שמעון עשור, חיים מילשטיין, ועוד... וזה היה נפלא. כך היכרנו, דינדונית, דב אורבך, כרמל עזרא, אביגל, רויטל, מירי לוי, אילנית, DW, ועוד... וכל זה חבר עשיתי, ממש לא בשביל פירסום,(מה יוצא לי מזה?) ולסיום חבר, אשמח אם תדרים לאזורינו,יהיה לך ולכל מי שמגיע, גם קפה וגם הפתעה. שיהיה לכולנו שבוע מצויין ושקט. יום טוב.

ליום טוב - אני מרים את הכפפה

אם אני אבוא לאילת - אתקשר אליך במסר אישי. תודה מראש על ההזמנה. עשית פעולה מבורכת. יישר כוח !

לירון ומשפחתו, משתתפת בצערכם.

ו"שלא תדעו עוד צער". הדתיים נוהגים לומר : "המקום ינחם אתכם בתוך שאר אבלי ציון וירושלים". לעזרא : בבקשה ממך תן פרטים נוספים : האם ירון יושב שבעה ? מי נפטר/ה ? ואם כן, היכן ? לתועלת החברים המבקשים לבוא ולנחם. תודה מראש. מירי.

avigal23

New member
למירי!

זה מה שראיתי שסתיו רשמה בפורום שהיא מנהלת על הנושא הזה: מצורף קישור:

למעלה