מבוקש!

מבוקש!

(אולי לא, לא התעמקתי) אבל נראה לי......שדונאל דאק לא היה פה מלללא זמן! איפה אתה? איפה אתה? איפה אתה?... הנה אתה הנה אתה הנה אתה... איפה הוא איפה הוא איפה היא? איפה אמא שלי?!

אפשר לענות בימקומו?

טוב, אני לא שואלת אתכם... אז ככה, דונלדאק כניראה מבואס שההורים שלו לא כ"כ מרשים לו להירשם לצופים..., אז הוא לא ניכנס לפה... אבל - אל תידאגו - הוא עוד יירשם...
וגם יחזור לפה
! נועה.

מה את עובדת עליהם!

נועה זה לא יפה אני מצתערת שאני הראשונה שאומרת לכם את זה אבל... דונלדאק מת

טוב, תיקון טעות -

והפעם ברצינות...
אז לזיו יש בקבוצה איזה ילד מופרע שהרס כמה פעולות, וזיו לא רוצה להירשם ביגללו לצופים, וביכלל איזה 5-6 ילדים מהכיתה שלהם לא הולכים להירשם ביגלל שהמופרע ההוא נירשם. אז בקיצור, אתמול ניסגרה ההרשמה
זיו לא נירשם
זיו לא בצופים
זיו כניראה מרגיש לא קשור לפורום. אבל, הילד המופרע ירגע
זיו יחזור לצופים
זיו יחזור לפורום. (זה ניראה כמו פיתרון של איזה תרגיל בהנדסה..., רק במקום החץ צריך לכתוב |מפה נובע ש..."
) נועה.

אוווייייייי

אני שונאת אנשים מופרעים שהורסים לכולםםםם לכו ת#@$$@!!!!!!! אוווחחח מסכן דונלדאק...... אבל הוא יחזור כי הוא שייך לשםםם אל תוותררררר אנחנו איתךךך חחחח באמתתתתתתת

אני פה אבל לא היה לי מה לכתוב...

אני היום מבקש מאמא להירשם ומחר להביא כסף.... וזהו... אבל אני תמיד פה...

איזה ביאוס הבאת לי...

!! רעות אמרה לי בהתחלה שההורים שלך לא נותנים לך להירשם - אז כתבתי את זה, ואתמול היינו אצלך אני ורעות, לבקש כסף, ואז אימא שלך אמרה שאתה לא רוצה להירשם, אז כתבתי את זה... והיום הייתי עם רעות אצלכם בכיתה, ולא ראיתי אותך...! אז סבבה שאתה נירשם.... ואני מקווה שתהנה
נועה.

ול-מה חדש.....

יש לי היום פעולה ב-11:00 ואני צריך לבוא עם פיג´מות.. ואני לא יודע מה ללבוש...

למעלה