מבוקש!!

צחי טל

New member
מבוקש!!

אלבום היפ הופ טוב נעדר מאז האחרון של דרה ווו טאנג!!! מי שראה משהו דומה שיכתוב

ken kaniff

New member
לדעתי סקורפיון של EVE זה אלבום טוב

הרבה שירים טובים, ליריקס די טובים. הופעות אורח של DMX, האחים מארלי (חלקם), גוון סטפני, דראג און, הלוקס, דה ברט ועוד. שירים מומלצים: let me blow ya mind, got what u need, cowboy, no no no, life´s so hard ליאור

goldi san

New member
יו! הם לא שולחים לי את זה!!!!!!

אההה! גמני זכיתי באיב לפני איזה חודש, והם לא שלחו לי את זה עדיין!

tomoshe

New member
יש לי תשובה בשבילך

אם הבנתי נכון, אתה מחפש דיסקים בסגנון דרה שיצאו אחרי הדיסק של דרה. אז ככה - יש שניים ממש מעולים (בסגנון הזה): snoop dog - the last meal xzibit - restless הנאה מובטחת.

2gt

New member
אין מה להשוות את אווטקסט לסנופ!!!

אתה אומר שסנופ הוא די טוב ומיד מזכיר את אווטקסט האמתי שהדיסק שלהם הוא לא משהו בכלל יש מספר שירים יפים מצומצם לעומת סנופ שהדיסק הוא אחד היפים LAY LOW LODI DODI

BIGO-G

New member
אאוטקאסט גאונים אבל

הדיסק שלהם פחות טוב מהקודמים אבל עדיין מעולה וחובה בכל בית. לדעתי סנופ מוציא אלבומים בשביל כסף וכדי שלא ישכחו אותו.

MC JaNaNa

New member
סאבלימינל - האור מציון

לפי דעתי 2pac - Untill the end of time דיסק טוב כמו כל הדיסקים של טופאק

ken kaniff

New member
אני לא חושב שאפשר להזכיר באותה

נשימה את D12 ואת 2001 של דרה. ליאור

tomoshe

New member
blackalicious - nia וגם ...

talib kwally (reflection eternal) פשוט מעולים שניהם.

tomoshe

New member
blackalicious - nia וגם ...

talib kwally (reflection eternal) פשוט מעולים שניהם.

leeor

New member
תחליט... חוף מערבי או מזרחי ??

לא יתכן שתזכיר איסט&ווסט באותו המשפט.... אוקיי, קט דה בול שיט (נחמד !?) היפ הופ קצבי וזורם ...? תנסה את DE LA SOUL האחרון. מחפש כאוס של משמעויות וביטים חזקים - KRS ONE האחרון. XZIBIT מצויין !!!!!! תחת הלייבל של דרה. P.DIDDY מהלייבל של המזרחן JAY Z תהנה ...

haim9798

New member
הדיסקים הטובים נמצאו!!!

הדיסקים הטובים נמצאו סוף סוף והם לא רבים : כמובן שהחדש של EVE הוא דיסק טוב ומומלץ , כמו כן הדיסק של מיסי מביא בראש , איתה ניתן למנות גם אוטטקאסט שמביאים בדיסק שנותן על מה לחשוב , ונסיים בדיסק די ישן אבל טוב גם כן והוא האיקזיבט שדומה מאוד ברוחו לדיסק של דרה. נחזור עם עוד חדשות טובות בשבוע הבא !!!

למעלה