**מבזק דובאי** איכות סוףףףףף..

ILoveNadav

New member
**מבזק דובאי** איכות סוףףףףף..

כן כן.. לא נמאס להם לבנות ולבנות ולבנות. אז אולי זה מתקדם די לאט.. לפי דעתי.. אבל זה מתקדםםם!!!.. אז נחלטתי פשוט לשים תמונות. כי זה מה שכולנו אוהבים. נתחיל באי, הדקל היחיד שניתן לראות ממנו משהו. ויש מה לראותתת.. :p

drums123

New member
לא יאמן!

כל הוליווד קנו שם בתים!! זה אי עצום פשוט! מה קקורה עם הבורג'? עבר את קומה 100?

Amit Avigour

New member
אני מקנא!

נחמד שהם עדיין בונים רבי קומות בסגנון ערבי. רק שהם ישימו חלונות.. חחח הערבים בארץ בונים בית אבל לא שמים חלונות- רק חורים לחלונות.

eyalmel

New member
צפוף מידי...

אם היו מורידים חצי מהבתים ומגדילים את החצרות של הבתים הנותרים זה היה מושלם. כמו שזה עכשיו כולם תקועים אחד בתוך השני.

omri558

New member
תודה!!!

הייתי משתף פעולה אבל לצערי אין לי תמונות של דובאי...

beivushtang

New member
לא משנה כמה יבנו שם,

עדיין המזג אוויר והאוכלוסייה מחורבנת אז זה לא באמת שווה את זה.. מאת: (ישראלי ממורמר שכנראה לא יהיה בדובאילנד בזמן הקרוב)

aniuzbek

New member
רציתי גם לפרסם את התמונות!

אבל נדב, ייאמר לזכותך שעקפת אותי וטוב שכך! keep the spirit dude אכן יש עדכון תמונות מטורף [סופסווווווווווווופ] מדובאי רבתי. אני אוסיף לינק עם התמונות מSSC. אצרף רק את הטובות. בכל אופן, האי מממממממממש מתחיל לתפוס את צורתו הסופית. כבר מרגישים את הפרופורציות, יש כבישים, בתי מלון ווילות. שייתחילו כבר בבניית מגדל הטרומפ המופלץ שלהם. אגב, ניצצצצצצצצצצצן - גם לך מחכה פה עדכון :)

aniuzbek

New member
זה פשוט מבצע הנדסי הסטורי. נקודה

כנסו ללינק. יש עוד המון תמונות!!

aniuzbek

New member
vם חשבו על זה. זה בטוח.

בטוח יש להם פתרון הנדסי. ראיתי תרשימי זרימה [שמן הסתפ לא הבנתי] אבל הם חשבו על זה מראש. וכחלק מהמהאמץ להציל את הדגים שבסביבת האי - ניתן לראות את ההסתעפות המוזרה בראש האי שלא מתחברת לצורה המקורית - זה ייעלם לקראת סיום הפרוייקט

שניצית6

New member
הם חשבו על הכל...

אפשר לראות בתמונה שבעיגול שתוחם את הדקל יש פתח בכל צד...והוסיפו גשרים. זה בכדי שיהיה תחלופה של מיים וככה המים יהיו "נקיים". חוץ מזה שהייתה להם עוד בעיה של רעידת אדמה אז מה שהם עשו הם הכניבו לתוך הקרקעית דחפורים כאלה שהרעידו את האדמה ודחסו את החול כדי שהוא יהיה יותר יציב ברעידת אדמה. אני לא בטוחה עד כמה זה יעזור . וחוץ מזה הם לא חשבו על צונאמי... חח למרות שזה כבר לא בשליטתם. ועוד בעיה קטנה היא הסחף. כי החול של האיים לא נוצר הוא חוף מלאכותי ולא נוצא מעצמו... אז במשך הזמן המים יוצרים סחף.

למעלה