מבזק חדשות

dresner

New member
מבזק חדשות

כמה דברים, ראשית הסיבה לדחייה האינסופית של צאת האלבום נעוצה אולי בכך שבזמן ההקלטות הלהקה "נתקעה" בשיר מסוים ועל מנת לפתור את הסוגייה המוסיקלית הסבוכה, פנו חברי הלהקה ביחד עם המפיק נייג'ל גוריך לקבוצה של 30 תלמידים צעירים מבית ספר אקסטרני למוסיקה "מטריקס" שליד אוקספורד. האם קיבלו את התשובה המיוחלת מילדי הפלא המוסיקליים? בואו נקווה שכן, על כל פנים הוספתי לינק לאתר של בית הספר, שם תוכלו למצוא תמונות מהמפגש. דבר נוסף, וחשוב לא פחות, אמש במועדון הברזילי יצא לי לשוחח עם צמד המוסיקאים "מודסלקטור" שהגיעו מברלין להופעה חיה בארץ. שאלתי אותם מספר שאלות ולשמחתי הם ענו לי וכך יצאתי הביתה עם כמה רכילויות ופרטים עסיסיים. ובכן, את המוסיקה לטראק החדש הם שלחו לת'ום עוד לפני 3 חודשים (!!!) ובגלל שהוא היה (ועודנו) עסוק בעבודה על האלבום הקרוב של רדיוהד, לקח לו המון זמן לכתוב את המילים לשיר שבסופו של דבר נקרא - The White Flash. צמד הברלינאים נפגשו איתו בברלין על מנת להשלים את השיר, וכמו כן הם התרשמו מאוד מהמקצועיות של ת'ום, והוסיפו שהוא בחור "נורא שקט" - לדברם. המידע החשוב ביותר שגיליתי אמנם, היה העובדה שהצמד עבד עם ת'ום יורק על שיר נוסף, אך זה לא יצא לאוויר העולם עדיין. מדובר ברימיקס לשיר Skip Divided מהאירייזר כמובן. תענוג פשוט לשמוע דברים מסוג זה, שמוגדרים כ-מסווגים וסודיים כביכול בעולם המוסיקה מפי מקור ראשון. בכל אופן למי שמתעניין בגרמנים האלה, שעושים מוסיקה אלקטרונית משובחת כדאי לו להאזין לכמה טראקים מומלצים שכוללים את: Silikon (השיר האהוב על ת'ום), ו- Dancing Box (המלצה שלי) ולסיום, לכבוד יום הולדתי ה-20 שמצוין כיום, קיבלתי במתנה את הדיוידי עם השם הארוך ביותר בכדור הארץ, והוא כמובן של רדיוהד: The Most Gigantic Lying Mouth Of All Time. אז אפרופו מפגש, אפשר לצפות בו בהקרנה בלעדית שכן אין להשיגו בארץ. שבוע טוב לכולם!

תודה על החדשות!

ומזל טוב!! הדי וי די אכן מעולה, הזמנתי אותו מW.A.S.T. איך שהוא יצא - פשוט מצויין. אפשר רק לקוות שהאלבום ייצא בקרוב.....

Knives Out

New member
שיט!! ההופעה היתה כבר?!!

סאמקקקק לא פירסמו את זה בשום מקום אני רוצה להרוג מישהו!! :X

kittycatbone

New member
יאאאאא

נשמע מגניב ביותר D: תודה על כל המידע
תתחדש על הדיוידי!! (ומזל טוב
)

V e g

New member
תודה רבה, ומזל טוב :)

ברוך הבא לטוונטיז! ותתחדש על הדוד :) לגבי האלבום - זה באמת נשמע מבטיח. אני בטוח שרדיוהד לא מתעכבים סתם, הם באמת מראים המון רצינות בעבודה על האלבום, נשמע שת'ום בפרט עובד קשה. ממש פרפקציוניסטים.

V e g

New member
האלבום לא יצא לפני 2008

לפי הודעה שרדיוהד הוציאה לעיתונות בימים אלה, העבודה על האלבום הסתיימה והוא מוכן, אבל הוא יצא רק בתחילת 2008. סיבה לכך שנצטרך לחכות עוד 4 חודשים לפחות לא נמסרה, אבל ככל הנראה רדיוהד מעוניינת לחתום על חוזה אצל לייבל חדש, כך שיהיה לו זמן לשווק את האלבום. נקווה שזאת באמת הדחייה האחרונה.

FunkyMonk

New member
תום לא אמר שהוא לא חותם יותר עם לייבלים?

זכור לי איזה משהו כזה על "לשחרר את האלבומים שלי בלי לחץ ובלי התחייבות".

הוא אמר שרדיוהד לא ייתחייבו לחוזה לטווח רחוק

כלומר לחוזה של חמישה אלבומים נניח. במקום, כל אלבום הם יחליטו באיזה לייבל להוציא - כאשר גם זה דורש חתימה על חוזה.

בסטיאן

New member
ציטוט- "העבודה על האלבום הסתיימה והוא מוכן"

אני יכול לבכות מרוב אושר

juventina

New member
חשוב לציין...

שזו לא בדיוק "הודעה לעיתונות" שרדיוהד פרסמה... זאת ידיעה שהופיעה באתר הבריטי teletext שטוענים שאיש יחסי הציבור של רדיוהד אמר להם שהאלבום יצא בתחילת 2008 , ושהלהקה עדיין לא חתמה עם לייבל, אבל שהאלבום בהחלט גמור. הידיעה הזאת לא אושרה באופן רשמי על ידי רדיוהד (למשל, באמצעות DAS שהוא בדרך כלל האמצעי הראשי שדרכו מתקשרת הלהקה עם מעריציה). למרות שאני נוטה להאמין לידיעה הזאת (teletext התברר בעבר כאתר אמין למדי בכל הנוגע לרדיוהד), בכל זאת צריך לסייג...

V e g

New member
רדיוהד אינם מפרסמים בבלוג

פרטים אדמינסטרטיביים כגון תאריך הוצאת אלבום, אלא רק תמונות מהופעות או מהאולפן, חוויות, הגיגים, דעות, ומסרים איזוטריים. הערתך בהחלט נכונה, וכמו שציינת מדובר במקור אמין, ואני בטוח שהאלבום לא יצא לפני 2008, אבל אני תמיד אשמח לגלות כי טעיתי

למעלה