מבזק חדשות :)

juventina

New member
מבזק חדשות :)

טוב אני אגנוב קצת את התפקיד של דרזנר כי יש כמה דברים מרגשים שראיתי היום. אז ככה! * אתמול בערב נייג'ל שלח באטאיז לינק שפתח שידור ישיר של החבר'ה בסטודיו באוקספורד מדג'ים ועושים שטויות. זה היה בעצם ניסוי כלים לקראת הוובקאסט מחר! היו שם קולין, ת'ום, גוני ונייג'ל והם ניגמו מוסיקה הזויה וגם עשו רמיקסים לשירים מתוך האירייז'ר. למרבה הצער, בגלל שזה היה כלכך מפתיע ואף אחד לא היה מוכן, אף אחד לא הצליח להקליט את ההתחלה ובכלל, אין יותר מידי הקלטות של זה. יש את זה, זה קולין מדג'ה: http://www.youtube.com/watch?v=OBuzYLg56og ואת סוף השידור שהסתיים עם נייג'ל: http://www.youtube.com/watch?v=OBuzYLg56og אז השידור האמיתי עצמו יתרחש כאמור מחר, ככל הנראה בין השעות 32 ל-2 בלילה שעון ישראל, אבל אני לא ממש סגורה על זה. בדרך כלל הם מודיעים על הוובקאסט ביום ההתרחשות עצמו, אז מחר ניהיה יותר חכמים. * ובינתיים בחדשות לא פחות מרגשות פורסם היום שהמהדורה ה"מסורתית" של IR תצא ב-31 לדצמבר לחנויות. ולא רק זה, הסינגל הראשון מתוך האלבום יהיה Jigsaw Falling Into Place והוא יצא ב-14 לינואר! צפו לבי- סיידים מרגשים :) * לא יודעת אם שמעתם, אבל אתמול פורסם בכלי התקשורת שרוב המורידים של IR בחרו לא לשלם עבורו. חברת comScore טוענת שרק שניים מתוך חמישה אנשים שילמו עבור האלבום. היום רדיוהד כבר הספיקו להגיב על כך: "בתגובה לנתונים הספקולטיביים שפורסמו אתמול בכלי התקשורת לגבי מספר ההורדות ולמחיר ששולם עליהם, נציגי הלהקה מבקשים להזכיר לאנשים שמכיוון שהאלבום ניתן להורדה אך ורק מהאתר הרשמי של הלהקה, זה בלתי אפשרי לגורמים חיצוניים לדעת נתונים מדוייקים לגבי המכירות. בנוסף, נציגי הלהקה מבקשים לציין שהמספרים שהוצגו אתמול על ידי comScore הם לא מדוייקים ולא משקפים בשום צורה את את הצלחתו האמיתית של הפרוייקט." * בנוסף, קיבלנו כבר אישור רשמי שהלהקה עצמה אינה מעורבת ולא יזמה את שיחרורו של ה-box set, אותו אוסף מהודר (ויקר) של כל האלבומים שהם הוציאו תחת החוזה שלהם עם חברת EMI. החברה הציעה להנהלה של רדיוהד להשתתף בפרוייקט הזה, אבל הם סרבו.

תודה. אין ספק שהייתי צריך להוריד חינם

ולקנות את הדיסק לכשיצא. במקום זה גם שילמתי על ה MP3 וגם אקנה את הדיסק.

Pygmy puff

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

ג'יגסו!!! איזה יופי
. קיוויתי שזו תהיה הבחירה שלהם. מעולה. ולא שזה משנה לי כי כבר הזמנתי את הדיסקבוקס...אבל האלבום יוצא ביום ההולדת שלי.
יאיי.

ניניייי

New member
דווקא ג'יגסו? :O

מוזר לי, הכי לא אהבתי אותו באלבום. מעניין למה דווקא הוא..

dresner

New member
תודה על העדכון :) ../images/Emo45.gif

את ממש לא "גונבת" לי שום תפקיד, אלא בדיוק להיפך, אני שמח שיש לי שותפה חדשה למלאכת ההגשה של מהדורת הסופ"ש...

RubberS

New member
אין מצב לשדל איזה פאב להקרין את הוובקסט?

במילא אין כדורגל/כדורסל להרין בשישי בערב והרי שישי בגאון נגמר לפני 23....

juventina

New member
אני בספק...

אם יש פאב שיסכים לשדר את הדבר ההזוי הזה :) אני בכל מקרה מקווה להנות מזה מחר בערב ושלא יהיו לי כל מיני פאקים טכנולוגיים (כמו שבדרך כלל קורה לי...) הניסוי אתמול דווקא עבד לא רע, כמעט כל מי שניסה להתחבר הצליח והתמונה והסאונד הועברו באופן חלק וברור...תראו איזו להקה- לא רק שהם משקיעים בנו וובקאסט, הם אפילו עושים פיילוט כדי לבדוק שהכל בסדר :)

אזירפאל

New member
תודה!

אז עכשיו זו ממש התלבטות: האם להזמין את הדיסקבוקס בשביל שמונה שירים נוספים ולשלם עוד מאות שקלים, או לקנות את מהדורת האלבום הרגילה?

juventina

New member
עוד ניסוי לקראת הוובקאסט- הלילה ../images/Emo206.gif

למי שסקרן או סתם משועמם, סטאנלי (הבחור שעושה את הארטוורק היפה בחוברות של הדיסקים של רדיוהד שיש לכם בבית) פירסם לפני כמה דקות הודעה בDAS שמבשרת על עוד ניסוי לקראת הוובקאסט מחר שיתרחש היום בלילה! http://www.radiohead.com/deadairspace/ הנה הלינק שכנראה דרכו יתבצע השידור (צריך להתקין QuickTimeבשביל לראות את השידור!): http://www2.radiohead.tv/ השידור יתחיל כנראה חצות שעון ישראל. תבלו!

Pygmy puff

New member
תודה על העדכון

איזה כיף!! אתמול הספקתי לראות רק את החלק האחרון (פספסתי את ת'ם
).

Pygmy puff

New member
אומג

לא מספיק שג'וני הסתפר? למה הם מתעללים בנו ככה?
(והחולצה המגוחכת של קולין-
)

juventina

New member
חחחחח

החולצה של קולין הייתה מעולה! וכן, ג'וני הסתפר סטייל 92 :) זאת אני או שהם כולם שם גידלו כרס בקופה שלא ראינו אותם?? (במיוחד נייג'ל) חח איזה בחורות אנחנו

Pygmy puff

New member
מילא החולצה

אבל הריקוד! זה היה גדול. כרס? :O נייג'ל תמיד היה טיפה'לה שמנמן, לא? וג'וני ייראה בן 16 לנצח, מבחינתי. עם או בלי כרס.

למעלה