מבזק חדשות

favor

New member
מבזק חדשות

חדשות עצובות.. סטפן בונר נפצע בברכו והוא מחוץ ל-TUF 13. בונר קרע את הרצועה בברכו ויעדר לפחות חצי שנה. מדובר באחת הפציעות הקשות שיכולות להיות לספורטאי ואני מקווה שהוא יתאושש מזה במהרה וישאר לוחם מעולה כמו שהיה. החלמה מהירה לסטפן. המחליף שלו לקרב נגד מאט האמיל יהיה טים בוץ'. אותו אחד שריסק את דיוויד הית' ב-UFC 81. גם פטריק קוטה נפצע ויחמיץ את הקרב שלו ב-UFC 83 נגד אלן בלצ'ר. המחליף יהיה ג'ייסון דיי הקנדי עם בכורה ב-UFC. קרלוס קונדיט, האיש שמתכונן לקרב על תוארו, תואר הוולטרווייט הערב ב-WEC נגד קארלו פארטר במיין אבנט יעבור בקרוב לאחות מה-UFC. קונדיט בסך הכל בן 23 ונחשב לאחד הלוחמים הטובים בעולם למשקל וצפוי להיות חיזוק משמעותי לדוויזיה. כריס ליבן, שקרבו נכנס אל שידור ה-PPV לאחרונה, חתם על חוזה לשנתיים עם ה-UFC. השדרוג המשמעותי אומר שעל כל קרב יקבל 25,000$ ובונוס זהה אם ינצח את הקרב. בחוזה הקיים הסכום שאותו קיבל היה רק כ-10,000$ לקרב באותו בונוס לניצחון. האם זה ייתן לליבן את המוטיבציה לחזור להיות החיה שהכרנו? בכל אופן יש לו קרב בקרוב נגד אלסיו סקארה ב-UFC 82. עוד הודעה עצובה לצופי ה-UFC. מירקו קרו קופ עוזב. יעשה את חזרתו ל-K1. שיהיה בהצלחה.. ולסיום.. ביל גולדברג הלך להתאמן עם אחד האנשים המפחידים כיום בעולם ה-MMA: קימבו סלייס שיילחם בקרוב נגד מפחיד לשעבר, טאנק אבוט. http://www.youtube.com/watch?v=c1C39PCW1Ls

doom23

New member
קימבו

נגד טנק !!! איזה יופי ... מקווה שטנק יתאמן קצת כמו שצריך ויכנס לכושר שיחזיק קרב מעל 2 דקות

גיא ע

New member
הרגת אותי, מפחיד לשעבר...../images/Emo6.gif

וואו ממש חבל על בונר, לוחם שנותן הכל. לגבי מירקו, זה אומר שהוא לא יילחם בלסנר? וחץ מזה זה לא בדיוק הפתעה... קימבו נגד אבוט אמור להיות עוד שלושה ימים ב-ELITE XC, לאבוט לצערנו כבר אין ממש אוויר ליותר מדקה-שתיים. לא ממש עומד על הרגליים אבל תמיד נשמח אם הוא יפתיע וייתן קרב טוב. תודה על העידכון!

talhorm

New member
תודה, הרבה חדשות עצובות

במיוחד החדשה לגבי מירקו קרו קאפ. מאוד רציתי שיצליח בUFC, חבל שזה לא יקרה ומה הולך עם כל הפציעות האלה בזמן האחרון, מכת הפציעות הרשמית של הUFC... אבל אני חייב להודות שהאמיל נגד בוץ' הזה זה גם מאצ'אפ מעניין אחרי ההופעה של השני בUFC81. קרלוס קונדיט לUFC? יאללה, על הדבר גם פאולו פילהו יתקבל בברכה. אני אוהב את ליבן, ואני שמח שנראה אותו בקארד הראשי בUFC82, חוץ מזה שמגיע לו אחרי הניצחון בנוקאואט על טרי מרטין.

AmericanDragon

New member
../images/Emo45.gif

חבל על קוטה שנפצע, ציפיתי מאוד לראות אותו. קרו קופ יצא כזה לוזר, היה צריך להשאר ולהילחם על המקום שלו בטופ של הדוויזה כי לפי קטעים שראיתי- ביום טוב הוא ינצח כמעט כל אחד.

למעלה