מבזק עידכונים, חדשות, מידע ועוד...
אנשושים אז ככה, מנהג חדש כל סוף חודש אני אסכם את החודש הקודם וזה שיבוא ע"מ שתדעו מה הולך להיות לנו החודש... מה נולד
למי היה יומולדת
, חדשות המופעים
וכו'.. וכו'...
קודם כל אפתח בשתי הודעות חשובות ביותר
הערב היה אמור להתקיים מופע בכפר חיים כביכול היה רשום קיבוץ אפק ולכן אני רוצה לדווח שעקב בעיות טכניות במקום המופע בוטל והודעה על קיום המופע מחדש תבוא הודעה בהמשך.
יום ד' הקרוב יש פיילוט לטלוזיה לתוכנית אקוטאליה בהנחייתה כמובן של סי כל המעוניין להיות קהל או להשתתף צרו קשר בטל' 03-6052226 או במייל [email protected] תחת הכותרת "פיילוט" וכך נדע שאתם מעוניינים להיות שם, זה יערך באולפני ג.ג בת"א ופרטים יגיעו בהמשך לכל מי שרוצה בכך או שפשוט שרשרו לכאן את האיקון
יאללללללה מתחילים
(אני כותבת על המופעים הגדולים שהתפרסמו) בחודש יוני נולדו ל 2 מהלהקה של סי תינוקות לליאת פרלוב מאירי הקלידנית נולד בן בשם איתמר ואילו למיקי אסא הקלידן נולדה בת בשם נוי
שלוחה מפה אליהם. בחודש האחרון (יולי) מה היה לנו???
היה לנו את מופע הענק בכפ"ס 8.7 לנפגעות אונס ותקיפה מינית, המופע נחל הצלחה מרובה וחלק מהפורום ככל שידוע לי היה שם ולכן אתם מוזמנים לספר חוויות מאותו אירוע. 16.7פסטיבל ערד שם סי אירחה את אביה נחום ( נחצ'ה ) היימן וביחד הם שרו עם להקת מעון טללים שבדימונה המופע שודר בטלוזיה ותמונה מצורפת תודה לאביבית מפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה בתפוז. 22.7 מודיעין יריד הגבינות והיין מופע מרהיב לסוף הקיץ יחד עם כל הדוכנים באזור ולהקת סקסטה בתור להקת חימום היה מופע מרהיב במיוחד. 25.7 פסטיבל הבלוז גבעתיים מופע יפייפה, האולם היה עד 0 מקום גם פה היו אנשי הפורום ולכן אתם מוזמנים בכיף לחוות מה הרגשתם וכעת ברשותכם אני אעבור לחודש אוגוסט כאן יש לנו מופעים מומלצים ביותר וכמובן שפתוחים לקהל הרחב ואפשרי לעשות בינהם מפגש פורום לכל המעוניינים שאולי ניפגש סוף סוף... 1.8 היום ברמות השבים מופע בלוזי מקפיץ מומלץ מומלץ אם כבר נשארנו על תאריך זה אז המופע שהיה אמור להיות אחריו כפי שרשמתי בהתחלה בוטל עקב בעיות טכניות במקום ולכן אם כל מי שרצה להגיע עמכם הסליחה. 6.8 פיילוט באולפני ג.ג כפי שרשמתי בהתחלה כל המעוניינים להגיע נא לשרשר את האייקון
או שניתן להתקשר למס' טל' 03-6052226 או במייל [email protected] 12.8 קיבוץ סעד מופע מרהיב לרגל חג האהבה מומלץ מומלץ מומלץ
28.8 הרצליה גן גלסברג פה זה הולך להיות מופע סוףףף אבל סוףףףףף הדרך
מי שלא בא מפסיד ובענק!!!!!! סי וג'וזי כץ יחד עם אותה במה עם כל הלהקה של סי במיטב הלהיטים הולך להיות חם ומגניב
אני יודעת שאני אהיה שם ואתם
( אני אפילו אביא את סבתא שלי כי היא מגיעה לארץ ואני בטוחה שיהיה מגניב לכל השכבות
)
אני קיצרתי אבל יש עוד אנא מכם אל רק תקראו את מה שאני כותבת ותתחילו להגיד לא ידענו מה מי מו... בקיצור תקראו תגיבו תהיו לא תגיבו תפספסו אז יאלללללה כל המצביע משפיע
אנשושים אז ככה, מנהג חדש כל סוף חודש אני אסכם את החודש הקודם וזה שיבוא ע"מ שתדעו מה הולך להיות לנו החודש... מה נולד