מבזק שבילים קצר ../images/Emo168.gif
1. צאו לסינגלים - הלאה הדרדרת....לא עוד ושלא תשוב במהרה. הכל מהודק היטב היטב עם מעט מעט בוץ. חגיגה
2. איזה כיף להתחיל לחפש פרחים - הסתווניות בפתח והשבילים מוצפים
. זהירות לא לרמוס, תנו בהיגוי עצבני בין הפרחים. הסגול-סגול הזה פשוט מ-ש-ג-ע
3. יש משפטים שנשארים בזיכרון. לא יודע מה איתכם. אני "גידלתי" את עצמי עם משפט אחד שכתב יורמנו המהולל מלא החן (זה מכאן, שמנהל את הפורום), שהלך משהו ככה: "אם הצלחתם לרכוב את העליה בלי להוריד רגל - אתם רוכבים טוב מאד". מדובר על העליה מעין לימון לצובה. עליה זו היתה תמיד הנר לרגלי, סרגל המידה שלי והמטרה שלי להגיע לאותה דרגה של "רוכב טוב מאד". פעם ראשונה שצפיתי בה הבטנו בהשתאות איך כמה רוכבים מדלגים על הקטע הראשון הקצת טכני ותלול כלפי מעלה כאילו היה מישור. אני אז עליתי ברגל, עם אופני מדבקה בטח. מאז עברו הרבה מים בעין לימון והקטע הטכני הראשון שם כבר לא היה אתגר כי אם פצצת אדרנלין קלה ומהנה. יחד עם זאת המשימה של לרכוב עד למעלה ברציפות היתה במרחק נגיעה כזה או אחר. והנה לפני זמן לא רב בביקור אחה"צ במסלול המוכר והטוב אחרי חודשים רבים שלא הייתי שם - ידעתי שהיום אני עושה זאת. לצורך הפרוטוקול נציין כי העליה עצמה בחלקה האחרון תלולה מאד עם אלמנטים קלים של חריצים בשביל ושאר שיבושים שמקשים מעט בנוסף לשיפוע. והנה חשכו עיני - השטח היה "לכביש" - העליה הטבעית שם יושרה באכזריות ע"י שופל אימתני. השביל ישר לחלוטין ללא חריצים ושמץ זיכרון של משהו טכני. השיפוע נשאר תלול אבל כבר לא חוכמה לעלות את זה רצוף
. איך אוכל עכשיו להיות רוכב טוב מאד?
1. צאו לסינגלים - הלאה הדרדרת....לא עוד ושלא תשוב במהרה. הכל מהודק היטב היטב עם מעט מעט בוץ. חגיגה