מבזק

juventina

New member
מבזק ../images/Emo183.gif../images/Emo41.gif../images/Emo220.gif

ערב טוב לכולם :) ראיתי היום כמה דברים מעניינים...אז בא לי לשתף
(לפני שאני חוזרת ללמוד...אוף) אז נתחיל: * יש לנו עטיפה רשמית. לצערם של חלק מכם היא לא שונה בהרבה מזו שהופצה עד עכשיו בתור העטיפה של האלבום. http://www.ateaseweb.com/discography/inrainbows/packshot.jpg אתם מוזמנים לשפוט שוב. אני דווקא אוהבת :) * היום פורסם בעיתון "the sun" הבריטי שת'ום וחבורתו סרבו להצעת דואט מלא אחר מאשר: סר פול מקארת'ני בכבודו ובעצמו. "ביקשתי מת'ום לעשות דואט אבל הוא אמר שהוא לא יכול מכיוון שהוא מרגיש נוח לעבוד רק עם המוסיקה שלו ושל רדיוהד" סיפר מקארת'ני לעיתון. ואני מוסיפה- עם המוסיקה שלו, של רדיוהד ושל מודסלקטור
(עזבו את פי ג'יי הארווי ודראגסטור וכל זה, זה היה מזמן...) * המתיחות בין רדיוהד לאקסית שלה- EMI גוברת כאשר חברת התקליטים נאלצה להוריד פרסומת מטעה שהופיע עד סוף שבוע שעבר בגוגל בכל פעם שחיפשתם משהו שקשור לרדיוהד (ר' תמונה מצורפת). בפרסומת כתוב: Radiohead - New Album ‘Rainbow’ now available as boxset והקלקה עליה הובילה לאתר שממנו ניתן לרכוש את אותו box-set מהודר של כל אלבומי רדיוהד (מלבד האחרון) בהוצאת EMI, שכאמור דוברי הלהקה כבר הצהירו שאין ללהקה עצמה יד בדבר. זה נראה כמעט כאילו EMI מנסים להתחרות עם ההוצאה העצמאית של ה-discbox של רדיוהד (האוסף שלהם יוצא בדצמבר, בסמוך ליציאה של ה-discbox) אבל רק כמעט.... * ראיון עם ג'וני גרינווד ופול תומאס אנדרסון, יוצר הסרט There Will Be Blood, לגבי הסרט, הפסקול שלו, ועוד כל מיני דברים מעניינים כמו למשל- כמה זמן לקח להקליט את Life in a Glass House, מה עומד מאחורי Popcorn Superhet Receiver, ולמה ג'וני הרגיש כמו ילד בחנות ממתקים ניתן לקרוא כאן: http://www.ew.com/ew/article/0,,20158721_2,00.html * ולסיום, ממתק אמיתי: כולנו כבר שמענו את הקאבר של רדיוהד לשיר המדהים של ביורק- unravel. אז החבר'ה הטובים בפיטצ'פורק העלו רמיקס של ריצ'ארד יאנקוביץ' לקאבר של רדיוהד, שמשלב את השיר המקורי. אני אהבתי! http://downloads.pitchforkmedia.com/Radiohead%20-%20Unravel%20%7BPocket%20Mix%7D.mp3

kittycatbone

New member
עטיפה יפה!../images/Emo99.gif

באלי את זה כדיסק כבר סוף סוף
חבל שאין לי כסף לדיסקבוקס

Cherub Rock

New member
לי זה יותר מתסכל,

יש לי כסף לדיסקבוקס, אבל אין לי איך לקנות... אין לי כרטיס אשראי (אני רק בת 16), ואמא לא מוכנה לתת את המספר באינטרנט ("כבר קרה שפרצו באינטרנט גם לאתרי בנקים ממוגנים" ככה היא אומרת), וכך גם שאר המשפחה הקרובה... אני כל כך רוצה את הדיסקבוקס

אני לא יודע שלא ניתן להסביר לאמא שלך

כי גם אני מכיר אנשים שמפחדים מזה ללא שום הצדקה אבל אבל קניות באינטרנט זה פשוט ממש בטוח. כרטיס האשראי שלי מפוזר בעשרות אתרים ברשת ואני לא מגזים. כולם היום עושים את זה ואפילו אם במקרה החריג גונבים את המספר ומשתמשים בו - חברות האשראי מחויבות לזכות אותך והם אכן עושות את זה.

הבעיה היא שאם משתמשים בכרטיס

ומוציאים סכומי כסף קטנים כל פעם, חברות האשראי לא מודיעות לך על זה, ולאט לאט זה מתפתח לסכומים עצומים.. אני אישית מבינה את הפחד שבלפרסם פרטי כרטיס אשראי, זה מובן לגמריי.

V e g

New member
וזה לא כזה בטוח

זה תלוי במדיניות האתר - אם הוא משלם עוד כסף כדי לאבטח. יש גם עניין של אתרים מתחזים. ויש לא מעט אתרים שמצהירים שהם מאובטחים, אבל בפועל הם לא. בפשטות, צריך לראות שיש אייקון של מנעול בפינה למטה של הדפדפן, וגם אז כשמקליקים עליו לראות שה-certificate בתוקף. אם כן, אז האתר מאובטח.

kittycatbone

New member
באמת מבאס =/

אולי נסי איכשהו לשכנע את אמא שלך על זה שבאמת זה בטוח וכל העניינים האלה!! גם אמא שלי הייתה ככה, ועדיין בעצם אפשר לומר... אבל לפני שנה-שנתיים הצלחתי לשכנע אותה אחרי המוני ניג'וסים שרק לקנייה הזאת לפחות... ושאין מה לדאוג!

Cherub Rock

New member
חחח תודה לשניכם, אבל באמת ניסיתי כל שכנוע...

היא אומרת, שאם עד עכשיו היא אף פעם לא נתנה את בכרטיס באינטרנט, היא לא רוצה להתחיל לתת עכשיו, במיוחד בגלל שזה לא מצב קריטי. וואו, זה מבאס! אני לא יודעת מה לעשות

V e g

New member
מה עם חבר/ה?

אין מישהו שיכול לסמוך עליך שתביא לו את הכסף??

Cherub Rock

New member
לחברים שלי אין כרטיס אשראי ../images/Emo4.gif

יש להם כרטיס צעיר וכל השטויות האלה... זה כרטיס שאתה לא יכול להזמין איתו דברים באינטרנט... והכי קרוב, זה ידי שלי שיש לו כרטיס אשראי, הוא כבר בא להזמין לי, ואז הוא עושה לי "רגע, זה אתר ישראלי, נכון?" ואמרתי לו שלא, אז הוא אמר שיש לו כרטיס ישראלי, לא בינלאומי, אז לא אפשרי...

V e g

New member
חבל

אם היית יותר קרובה גיאוגרפית אלי אולי יכלתי לעזור, אבל אני מניח שזה מורכב מדי

אם יש לו כרטיס בעל 16 ספרות זה בסדר

כלומר אם יש לו כרטיס אשראי ישראלי אבל עם 16 ספרות אז אין שום בעיה. אם יש לו 8 ספרות זה לא ילך.

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif!

ואין קרובי משפחה אחרים..? כמו דודים/סבא וסבתא אפילו?

Girl Of Sun

New member
העטיפה נחמדה../images/Emo13.gif

חבל שהם סרבו בקשר לדואט
למרות שהם בטח יודעים מה הם עושים. הרמיקס ממש חמוד!

Anuerysm

New member
אהה מהה למה למה

איך אפשר לסרב לפול מקרטני פוק פאק סייק הם לא חושבים על המעריצים משותפת של מקרטני ורדיוהד זה אחד החלומות הכי גדולים ביקום

למעלה