מבזק
עידכונים
חדשות
מופעים

actress

New member
מבזק../images/Emo41.gifעידכונים../images/Emo41.gifחדשות../images/Emo41.gifמופעים../images/Emo41.gif

אנשושיםםםםם הנה עבר לו עוד חודש ואנחנו מתקרבים במרץ לחנוכה כן כן גם פה יש לנו את מופעי חנוכה ועוד... ועוד.... הנה נעבור מה היה לנו בחודש נובמבר בקצרה חגגנו ימי הולדת לכמה אנשים
13/11 sharlior
16/11 AlanisJunkie
27/11 טיפ טיפ המקורית מבחינת הופעות
1.11.03 צעדת ספורט בכפ"ס ואתם יכולים לראות את התמונה המצורפת
6.11.03 קמלוט שחלק מאוד נכבד מהפורום היה והיה ממש כיף לראות אתכם אתם יכולים לראות את התמונות המצורפות אולי תצליחו לזהות את עצמכם שם. וכמובן שיש עוד תמונות לפי מה שהבנתי מסי ורק חלק עלו כך שיש עוד... ונעבור לחודש אההמ... אההמ... דצמבר
בחודש דצמבר אנו חוגגים ימי הולדת ל2 מהפורום
15/12 נטע קורן
24/12 skito
ולמופעים
1.12.stage 4 u מועדון הזמר הישראלי הכי מדובר בעת האחרונה רחוב יונה הנביא 2 תל אביב סי היימן מתארחת על בימתה של שרה'לה שרון מלכת הזמר העברי בליווי להקה וזמרת הנשמה ג'ואנה בנאבו.
03.12.מסיבה עברית ב"מועדון בחיפה" פריצה של סי היימן ב 01.30 בלילה !!
04.12.מופע לחיילי גולני בבנימינה ביקב!!! בליווי זמרי הנשמה צ'ארלי וג'ואנה !!!
5.12 "חורף חם" עם סי היימן מופע במתנ"ס מטולה סי בליווי שגית שיר פרקשן, ליאת פרלוב קלידים.
16.12 כפר שמריהו "תחלמי בגדול" מופע למען ועם נשים עבור עמותת קידום נשים בספורט "נשים הולכות רחוק" כרטיסים בהזמנה פרטית בלבד !!!
18.12 "סטואה" שפיים ,מופע מסיבה ,"תחלמי בגדול" בליווי מיקי אסא קלידים, מיטשל רוזן סקסופון, קצ'קה אילן כלי הקשה,ג'ואנה וצ'ארלי זמרי הנשמה!! השקת מוצרי מדפסות "אפסון"
21.12 מופע מסיבה בשפיים. עבור פדי הפקות.
22.12. מופע חנוכה אזורי בקיבוץ סעד בשיתוף כוכבים וכשרונות מקומיים ואורח הכבוד נחצ'ה נחום היימן בליווי : שגית שיר כלי הקשה ,מיטשל רוזן סקסופון,רמי הראל קלידים,ג'ואנה בנאבו וצ'ארלי גארט שירה וליווי !!!
24.12. סניף ביטוח לאומי לקידום מעמד האישה ירושלים מופע חנוכה צהריים סי היימן בליווי גו'אנה בנאבו !!!
24.12. ראשל"צ חלקות מלגות בארגון הקבלנים של ראשל"צ ונשף חנוכה סוער בליווי להקה וזמרי נשמה !!!
25.12 מופע בוקר 11:00 בחיפה סי בליווי ג'ואנה בנאבו זמרת הנשמה, שגית שיר פרקשן וליאת פרלוב מאירי קלידים.
28.12. ג'ה פאן תל אביב מופע מסיבה ענק בשיתוף מעגל המתופפים של אפרוקובנה.
30.12. מועדון הזמר החדש של בית יד לבנים "באר שבע" להזמנת כרטיסים במחיר מסובסד של 30 ₪ 6052226 –03. בליווי שגית שיר כלי הקשה ,ליאת פרלוב מאירי קלידים ,וגו'אנה בנאבו שירה. ואתם
מוזמנים להתעדכן הלוח המופעים עד חודש מאי כולל

actress

New member
נוספו עוד מופעים מאז פירסום ההודעה

לגבי חיפה זה מופע במסגרת יום האישה ובערב זה מופע בכפ"ס בביה"ח מאיר

skito

New member
זה מוגבל לנשים?

אם כן אתחפש לצלם או שאולי סי תאפשר לי להיות זה שמכוון את המיקרופונים? עכשיו כבר שאני יודע לגלוש אוכל גם להסתנן

ט י נ ה

New member
../images/Emo188.gifבהחלט סקיטו אהלן .....

קודם כל שמחתי לדעת שאחותי המאמצת מקיבוץ בית אלפא ענבר קליין חנכיה שלך איזה ילדה מהממת . בכל מיקרה שלחתי לה את הווידאו של השיר של המשאז שתהיה בה בינת זקני השבט כמוך וכמוני. לגבי 25.12. זהו מופע ליום האישה חיפה באולם שנקרא " אור הנר " עוד אין לי כתובת ואההי מאושרת אם תגיע ( כניסה לגברים בשחפצים בלבד ... )

skito

New member
היי סי ענבר אינה חניכה שלי אלא

במסגרת הביקורים הבודדים בבית ספר זה זכיתי להכיר את ענבר המקסימה ובהקרנת הסרט המדובר חבריה שראו אותך אמרו לה "ענבר הנה אחותך" תודה על הפרטים אשתדל להגיע משוחפץ

למעלה