מבחינתי דסיגואל זה התועבה בהתגלמותה.

La Milagrosa

New member
מבחינתי דסיגואל זה התועבה בהתגלמותה.

אפס ביצירתיות ואפס בסטייל. כשג'ניס ג'ופלין התלבשה ככה היא חיפשה בעצמה מי ירקום לה על המעיל ואיך לשלב את זה עם הצעיף. גם אם יצא לה מעאפן לטעמי, לפחות הגיע לה שאפו על היצירתיות. היום כל פוסטמה הולכת לדסיגואל, מגהצת כרטיס אשראי ויוצאת משם כאילו שהיא מינימום ג'ופלין, רק מה, חצי עיר לבושה בדיוק כמוה.

Happy Goth

New member
וגיהוץ כבד

בארץ הרשת נורא יקרה בעיניי

shmickey

New member
היא יקרה בכל מקום

אני אישית ממש לא מתחברת לעיצובים שם, ואפילו קצת סולדת מהסגנון (אם כי לא בצורה נחרצת כמו מילה
)

La Milagrosa

New member
אצל מילה כמעט הכל נחרץ. ועכשיו ברצינות:

תראי, אני חושבת שאני קשישת הפורום הזה.
בניגוד לרובכן, אני גדלתי בשנות השבעים ויש לי זכרונות חיים מאנשים שהיו היפים באמת, והתלבשו כמו ההיפים של פעם (אלו שבשנות השישים היו בני 15, ובשנות השבעים בני 25, ואל תשכחו שאז כל אופנה שהתחילה באירופה או באמריקה לקח לה כמה שנים להגיע לישראל).
אז אני עוד זוכרת איך זה היה בזמן אמיתי, וקשה לי לעכל את הסגנון ה"היפי אינסטנט" הזה שאין מאחוריו שום יצירתיות אמיתית, ושבעיניי חוטא לכל הקונספט האופנתי ההוא.

shmickey

New member
את צודקת ואני מסכימה איתך.

מה גם שסוג הבדים שלהם וסגנון ההדפסים קצת סותרים בעיני את ההיפי-שיק האמיתי.
מעבר לזה הסטייל שלהם לא מדבר אלי מבחינה אסטתית, מזכיר לי קצת את העין השלישית (שגם לסגנון הזה אני פחות מתחברת).
מצחיק אותי שהעלית את הנושא הזה כי בדיוק לפני כמה ימים עברנו ליד חנות כזו והכרזתי לבן זוגי בקולי קולות עד כמה אני לא מחבבת אותם ועד כמה שהמחירים שלהם לא מוצדקים.
ברור לי שזה עניין של טעם, אבל גם מבחינה קונספטואלית אני חושבת שאת צודקת.

La Milagrosa

New member
בישראל הכל יקר בלי שום פרופורציה לכלום

אבל אני חייבת לציין שבהשוואה לשאר הרשתות (שלדעתי עושות ביגוד הרבה יותר איכותי ונאה) גם פה דסיגואל דופק מחירים בשמיים. שווים לכל כיס אמנם, בכל זאת זה ספרד פה ולא רמת אביב, אבל עדיין גבוהים מדי.

למעלה