מבחן אישיות דיג´ימון!

Snake Bandage

New member
מבחן אישיות דיג´ימון!

הנה מבחן אישיות נחמד שמצאתי, שמנסה לבדוק... איזה דיג´ימון רשע אתה? הנה הלינק: http://www.selectsmart.com/FREE/select.php?client=darkmaster אני יצאתי מומימון: הרשע הכמעט טוב. נו, ברור. ^^

Rocketshipper

New member
אני ארוקנימון XD

ואחר כך דמי דוימון

Snake Bandage

New member
חחחחחחח גדול!

אני אחר כך הייתי פאפטמון ודמי דווימון, אם אני לא טועה. ^^ ארוקנימון הייתה חמישית.

ash 1

New member
לאאאאאאאאאא!!!!

סתם דווקא אני שמח עם מה שיצא לי אני דיג´יגורל ואהאהאהאהאה אני אחד מהטובים הינא הרשימה של מה שיצא לי- #1 You´re a Digidestined!!! Click for more information #2 Mummymon Click for more information #3 Devimon Click for more information #4 DemiDevimon Click for more information #5 Myotismon Click for more information #6 Puppetmon Click for more information #7 Arukenimon Click for more information #8 Piedmon Click for more information #9 Etemon Click for more information #10 LadyDevimon Click for more information #11 Machinedramon Click for more information #12 Metalseadramon Click for more information דווקא תוצאה לא רעה אה?

kohene

New member
אני גם ארוקנימון

ואחרי זה אטמון, דבימון ומיוטיסמון.

ash 1

New member
ממממ קצת עזרה

מישהוא מוכן להסביר לי את שאלה 10 ו11 אני לא מבין למה הכוונה (לא מבין אנגלית טוב בימיוחד) וגם את שאלה 20 וגם מה זה השאלה בפס הצהוב בקשר לעדיפות מה זה אומר? בעעעע כול השאלות האלה ביבלו אותי מה צריך לענות? מה שאתה רוצה ליהיות או מה שאתה? מה זאת אומר אם יש לי כנפיים מאיפו אני ישיג כנפיים? השאלות מבלבלות אז אני מנסה שוב הפעם התשובות יהיוא לפי מה שאני רוצה ליהיות עם אני יהיה בסידרה כלומר פלוס הכול כנפיים יכולות וכו´ ניסיון 2-בעעעע>_< לא יוצא שיניתי הכול והתוצא לא מישתנה משהוא #*$% פה

Snake Bandage

New member
טוב, בואו נראה.

יש שאלות ששואלות מה אתה או מה יש לך, וכאלה ששואלות מה היית רוצה להיות או מה שהיית רוצה שיהיו לך. אם אתה אוהב אקדחים, זה מה שאתה. אם יש לך צחוק מעצבן, זה מה שיש לך. אם אתה רוצה להיות משרת של מישהו, זה מה שאתה רוצה להיות. אם אתה רוצה כנפיים, זה מה שאתה רוצה שיהיה לך. שאלה מספר 10 היא: האם את/ה רוצה לדעת לשנות צורה? שאלה מספר 11 היא: האם את/ה מאוהב במישהו.מישהי? (זה די מקרב אותך לקבלת מומימון...) בקשר לעדיפויות: העדיפויות מסמנות כמה התשובה שנתת חשובה. למשל, אם אתה רוצה שיהיו לך כנפיים, תסמן medium. אם אתה ממש רוצה שיהיו לך כנפיים, תסמן high. ואם את רוצה שיהו לך כנפיים, אבל זה לא ממש חשוב, תסמן low. מקווה שעזרתי. ^^

Digi Lista

New member
יצאתי אטמון...

ואחר כך מיוטיסמון(הרשע הכי חתיך...),אחרי זה דיג´יגורלית(הלוואי)ולבסוף פיידמון...

Morphia

New member
יצאתי...

מהארון... לא, סתם... יצאתי דיג´יגורלית, מומימון... *מנסה להזכר בשאר, מוותרת על הטרחה*

pokegirl

New member
מומימון הכי חתיך!

טוב.. לא יודעת לגבי חתיך, אבל הכי סקסי... ואני יצאתי דוימון ואח"כ מומימון, ארוקנימון, מיוטיסמון ופיידמון מוהאהא

Digi Lista

New member
מומימון חתיך?מומימון סקסי?

אוקיי זה עניין של דיעה, מה שבטוח זה שהוא הרע הכי טוב...ואני מתכוונת לעובדה שהוא רע ולרעים אין רגשות של אהבה אבל למומימון יש!והם מאוד חזקים כלפיי ארוקנימון...

pokegirl

New member
מי פה עוד חושב שמומימון סקסי?

קדימה, בנות! תראו נוכחות!

star_female

New member
אני יצאתי דמידווימון...

ואח"כ דיג´יגורלית ( ^_^ ), מומימון, פאפטמון, ארוקנימון, דוימון, סידרמון מתכתי, ליידידוימון, פיידמון, משינדרמון, מיוטיסמון ואטמון. =phew=

ריינמון

New member
אני יצאתי דיג´יגורלית

1 You´re a Digidestined!!! Click for more information #2 DemiDevimon Click for more information #3 Mummymon Click for more information #4 Metalseadramon Click for more information #5 Machinedramon Click for more information #6 Piedmon Click for more information #7 Puppetmon Click for more information #8 Devimon Click for more information #9 LadyDevimon Click for more information #10 Arukenimon Click for more information #11 Myotismon Click for more information #12 Etemon Click for more information ואחרי זה דוי דימון מה זה אני אמורה ליות דבר קטן ומכוער אחרי שאני דבר כזה אדיר רשעים שכמותם

יאקומו

New member
אני יצאתי...

דיג´יגורלית, פיידמון, דמידווימון, פאפטמון, דווימון, סידראמון מתכתי, נוממון, ארוקנימון, משינדרמון, מיוטיסמון, ליידידווימון, אטמון.

למעלה