מבחן אישיות

נעמי155

New member
מבחן אישיות

בחנו את האישיות שלכם:
תסתכל כמה פעמים על התמונות ובחר את התמונה שאתה חושב שאתה חושב שהכי מתאימה לך - התמונה משקפת את האופי שלך - אז הקפד על הבחירה- האמיתית- לאחר שבחרת לחץ על התמונה

[URL]http://www.yo-yoo.co.il/shelon/eishiyut.html[/URL]
זה מה שיצא לי:

מקצועי, מעשי, בעל בטחון.

אתה ניגש אל החיים בצורה ישירה, נוטה פחות להאמין במזל ויותר במעשיך אתה. אתה פותר בעיות באופן מעשי ופשוט. אתה ראוה את הדברים בצורה מפוכחת ומציאותית, ומתמודד אתם מבלי חשש. מפקידים בידך מידה רבה של אחריות בעבודה – אנשים יודעים שניתן לסמוך עליך.
כוח רצונך המופגן מקרין את ביטחונך העצמי אל אחרים. לעולם לא תהיה מסופק באמת, עד שתגשים את רעיונותיך במלואם.

מה יצא לכם?

פריאל 12

New member
זה מה שיצא לי:

האופי שלך הוא

מביט פנימה, רגיש, מהורהר.

אתה מגיע להבנה, עם עצמך ועם סביבתך, בתדירות וברמה גבוה יותר מאשר רוב האנשים. אתה מתעב שטחיות – תעדיף להיות לבד, מאשר לסבול שיחת חולין. אך יחסייך עם חבריך הנם מאד אינטנסיביים, דבר אשר מעניק לך את ההרמוניה והשלווה הפנימית להן אתה זקוק על מנת להרגיש טוב. עם זאת, אין לך שום בעיה להיות לבדך לפרק זמן ממושך, מבלי להיעשות משועמם.

פריאל 12

New member
אני קוראת את השאר...

כמו באסטרולוגיה, אני מוצאת משהו ממני בכל חלק :)

זה מה שיצא לי:

דינאמי, פעיל, מוחצן.
אתה די נכון לקבל סיכונים מסוימים ולקחת על עצמך מחויבויות – בתנאי שהתמורה היא עבודה מגוונת ומעניינת. שגרה – מן הצד השני – נוטה להיות בעלת השפעה משתקת עליך.
הדבר האהוב עליך ביותר, הוא האפשרות לקחת על עצמך את הצד הפעיל. על ידי כך, היוזמה שלך ניכרת לעיני כל.

די מתאים לי פרט למוחצן
וכמו שפריאל כתבה אני מאמינה שכל אחד מוצא את עצמו בכולם וככה כולם מרוצים.
אני לא חושבת שבחירה של תמונה יכולה להעיד עלי במשהו.
מאד סביר שבמצב רוח אחר הייתי בוחרת תמונה אחרת.

שבוע טוב לכולם

נעמי155

New member
את כרגיל צודקת

מעניין יהיה לעשות טסט ולבחון את יתר התמונות ולראות עם כמה מתוך הדברים נסכים שם.
וחוצמזה שאתן צודקות,קרוב לוודאי שתהיה בכל תמונה לפחות תכונה או שתיים שנסכים איתן,כמו בהורוסקופ

אבל זה נחמד בכל זאת.
וברוכה השבה יקירתי

פריאל 12

New member
תמיד אהבתי את מבדקי ה'בחן את עצמך'

נדמה לי שהיו כאלה מדי שבוע ב'מעריב לנוער' :)

למעלה