מבחן אמי"ר- כמה שאלות

ermando

New member
מבחן אמי"ר- כמה שאלות

1. ניגשתי כמה פעמים לבחינה הפסיכומטרית בעבר, והציון הגבוה ביותר שקיבלתי בחלק האנגלית הוא 131 (רמה אחת מתחת לפטור).
במקרה שאקבל במבחן אמ"יר ציון נמוך יותר מהטווח שתואם לרמה הספציפית אליה אני משוייך כרגע (נניח- אם אקבל 118), האם יקחו את הציון הגבוה מבין המועדים (כלומר, את הציון שקיבלתי בפסיכומטרי)?

2. אני מתכנן להבחן במועד ספטמבר- האם זה מאוחר מדי כדי להוציא פטור מאנגלית לשנת הלימודים שמתחילה באוקטובר 14? עד מתי בכלל ניתן לעשות זאת?

אודה לעזרתכם.

תשובות

הציון הגבוה הוא הקובע.

לכל חוג יש את התנאים שלו באשר לתקופה שבה אתה נדרש לסיים את חובות האנגלית שלך, אתה יכול לגשת כמה פעמים שאתה רוצה לאמי"ר בזמן הזה עד להוצאת הפטור. כלומר, אין בעיה לגשת גם במהלך שנת הלימודים לבחינת האמי"ר ובתנאי שבסיומה יהיה ברשותך הפטור.

jaromor

New member
תשובות

1. אם לא תרצה להציג את ציון האמי"ר, לא תהיה חייב, ואז תישאר עם ציון הפסיכומטרי שלך (לכן, האמי"ר לא יוכל לפגוע בך).
אם תבחר להציג את ציון האמי"ר (זה יהיה רק במצב שבו תקבל פטור), הציון הזה לא ישפיע על ציון הפסיכומטרי הכללי שלך, אלא רק ייתן לך את הפטור.

2. לדעתי זה לא מאוחר מדי, אבל שווה לך לברר מול המזכירות הרלוונטית באוניברסיטה שבה אתה מתכנן ללמוד.

אתה מאוד קרוב לפטור, לכן בעיני שווה לך לנסות להגיע אליו. לשמחתי לא הייתי צריך לעשות קורס באנגלית, אבל שמעתי מאנשים שעשו שהוא קצת מעיק.

בהצלחה!

למעלה