מבחן אמי"ר

had11

New member
מבחן אמי"ר

אני לא יודעת אם השאלה שלי קשורה לפורום הזה אבל ככה אני קיבלתי בחלק באנגלית 122 ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם יש סיכוי להוציא פטור באנגלית במבחן אמי"ר או שחבל על המאמץ וכדאי יותר לעשות קורס מה שבמכללה אמרו לי שקשה מאוד להגיע לפטור עם ציון כזה אבל מה אולי הם רוצים שאני ישלם יותר? והאם לא שווה לנסות... השאלה היא מה זה בדיוק המבחן הזה ואיך ומתי נרשמים אליו??? תודה הדר

dovyair

New member
קצת על האמי"ר

קודם שתדעי - מבחן האמיר הוא זהה לפרק האנגלית של הפסיכומטרי והפטור הוא באותו הציון, 134, ככה שאת ממש לא רחוקה ממנו. אם את הולכת ללמוד במכללה אז אולי את יכולה להיבחן באמיר"ם (אמי"ר ממוחשב) שלדעתי הוא יותר קל, כי יש הרבה יותר זמן. ההרשמה למבחן היא בדיוק כמו לפסיכומטרי, דהיינו דרך המרכז הארצי. מבחינת קורס, קצת קשהה לי להמליץ לך כי אני לא יודע בדיוק מה הרמה הנוכחית שלך. סה"כ לא כדאי לך להוציא הרבה כסף על קורס אמי"ר כדי לקבל פטור מקורס אקדמי שיהיה זול יותר ולא יותר קשה (אולי אפילו קל יותר). אם יש לך זמן, פשוט תלמדי ותקראי אנגלית ואם נראה לך שאת ברמת פטור (תעשי מבחני דמה) תגשי לאמי"ר. יכוללהיות שאת יכולה להתחיל לימודים אקדמיים ולעשות פטור בלש מאוחר יותר, אז שווה לבדוק גם את זה. בהצלחה!

had11

New member
תודה

שמחתי לקבל תשובה ואני יברר בקשר למבחן אמיר"ם מקסימום אני לא יעבור אבל אני חושבת שבמקרה הכי גרוע אני יעשה את הקורס מתקדמים 2 וזה יוכל אולי גם להועיל לשיפור האנגלית שוב תודה... הדר

למעלה