מבחן באנגלית והכנת טפסים

דידי116

New member
מבחן באנגלית והכנת טפסים

שלום, אני הגשתי בספטמבר 2006.מספר שאלות: 1. האם מומלץ לי לעשות מבחן באנגלית עכשיו (לפני שקיבליתי תשובה כלשהי או לחכות לתשובה). אני מודאגת שתוך 4 חודשים שיהיו לי אחר כך זה יהיה לחוץ. יש לציין שיש לי דוקטורת באנגלית. האם זה מספיק? 2. האם כדאי להתחיל לאסוף מסמכים כבר עכשיו ואם כן לפי איזה רשימה? תודה

אם לא למדת בארץ דוברת אנגלית

אין ברירה אלא לעשות IELTS . התור נמצא כבר אצל מגישי מרץ 2006, ולכן מומלץ שתאסוף מייד את כלה מסמכים על פי המכתב שקיבלת מהשגרירות ביום פתיחת התיק, ושתירשם מייד לבחינת IELTS, אם אינך מרגיש בטוח כדאי שתירשם לקורס ההכנה הקרוב של המעצה הבריטית.

דידי116

New member
כמה פרטים

תודה רבה על התשובה. האם לעשות מבחן בספטמבר זה מספיק מיד? עד עז לא נראה לי שאספיק. שאלנו אותם שאלות בשגרירות וקיבלנו תשובה לא לעשוות כלום עד שפונים עלינו. חשבנו אולי נקבל רשימה יותר מצומצמת ממה שקיבלנו. האם יש סיכוי שמסמכים שנאסוף עכשיו לא נצטרך? תודה

צריך כל מה שהיה ברשימה, מומלץ שתסיים IELTS

לפני דצמבר. לגבי המסמכים כל מה שברשימה, ותתחיל גם למלא את הטפסים ולשמור ב PDF כי זה לוקח זמן. תעודות השכלה, תעודות לידה, תעודת נישואין, מכתבי מעסיקים באנגלית את הכל צריך להכיו כבר, לא יתנו לך הנחה מהסטנדרט. תשאיר לסוף רק את האישור מביוח לאומי שצריך להיות הכי מעודכן שיש ולוקח 10 ימים לקבל, אבל כדאי להזמין כבר כדי שתוכל למלא את הטפסים הרשמיים.

דידי116

New member
תודה רבה על התשובות

תודה רבה על התשובות. לפי תשובותך נראה שלספטמבר 2006 יש סיכוי לקבל ויזות ב-2009. האם הבנתי נכון?

להערכתי לפחות כל אלה שהגישו בימים הראשונים

של ספטמבר 2006 , יקבלו ויזות ב 2009, רובם ברבעון הראשון להערכתי.

למעלה