מבחן בפסרות ע-ז-ר-ה

spoiled

New member
מבחן בפסרות ע-ז-ר-ה

יש לי מבחן בספרות אין לי שמץ של מושג איךללמוד אליו 3 סיפורים

ספרות - מבחן

נשמע שאת לחוצה מהמבחן.. וקצת קשה להגיד מה לעשות כי חסרים פרטים - תוכלי בבקשה להשלים אותם - ואז... ננסה לעזור ?
למשל... באיזו כיתה - איזה 3 סיפורים, מה בדרך כלל נדרש במבחנים שלכם, מה הקושי במבחנים האלו שלא היו קודם או שכן היו קודם...

spoiled

New member
אני בכיתה י"א

הסיפורים הם האדונית והרוכל אנטיגונה ופרנהיים אני לא ממש יודעת איך ללמוד לזה כי בשאר המבחנים די חיפפתי ולא שמתי לב אבל עכשיו אני רוצה להתחיל לקחת את הלימודים ברצינות רק שהבעיה שלי היא שאני כמעט ולא מצליחה ללמוד לבד...זאת אומרת יותר קל לי להתרכז כשאני לומדת עם מישהו וזאת בעיה כי לא כל החברות שלי יכולות ללמוד עם חברה...ואני לא יודעת מה לעשות וכן אני מואד לחוצלה מתחילה אצלי תקופה לחוצה של בגרויות ומבחנים בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי אני יודע לו...

num

New member
עיצה שאני יכול לתת..

היום אני בן 25 ואני משפר את ספרות הקיץ מה ששמתי לב שהכי משפיע עלי זה צורת ההתיחסות שלי לספרות כיום לעומת התיכון. אז לא ממש קראתי ספרים זה לא עיניין אותי כיום אני מוצא בקריאת ספר משהו מאוד מעניין. אולי אם תסתכלי על זה בצרה כזאת יהיה לך יותר קל להבין ולזכור את החומר. קודם כל תקראי את הספר! יש הרבה שקוראים רק סיכומים אבל לא מתחברים ליצירה. זה מאוד חשוב. כי ככה את שמה לב מה את הבנת מהיצירה ומה אנשים שכתבו על היצירה הבינו וזה תמיד פותח את הראש למחשבות חדשות על היצירות. לסיכום אני מאוד ממליץ על הספרים של המיקוד 2006 שזה סיכום החומר בצורה ממש טובה. בהצלחה :)

ספרות בגרות

יכול להיות שיהיה לך נוח להתרכז מול המחשב, ולקרוא את הסיכומים מתוך האתרים שיש. אם כן, תוכלי להיכנס למקומות האלו ולהוריד סיכומים, שאלות, תשובות... להתכוננות שלך. בשלב ב' אני מציעה, קחי שאלות - כתבי תשובות, ורק אחר כך תבדקי עם התשובות שיש שם, הפתרונות שהם מציעים יכולים לעזור לך יותר, אחרי שתתנסי בעצמך בכתיבה. חוצמזה.... הכתיבה מכריחה אותך לשבת ולהתרכז - יותר מאשר רק לקרוא. אם יש שאלות שקשה לך לענות, תוכלי גם להיעזר בפורום של ספרות בתפוז, בפורום של לימודים ושיעורי בית. שיהיה
המון !! ואם יש עוד שאלות, אנחנו בוודאי איתך, כאן.

למעלה