מבחן בתנ"ך היום!!!!!!!!!!!!

בנגלה

New member
מבחן בתנ"ך היום!!!!!!!!!!!!

הלכתי לביצפר לעשות מבחן במקרא.. אספר לכם איך הלך כשאחזור..

jbu

New member
גם לי יש עכשיו מבחן!!!!!!!!!!!!

אאאאאאאאאאאאאאאההההההה!!!!!!!

Mנטה

New member
בהצלחה לשניכם, ספרו איך היה

אתם יודעים, נראה לי, שדוקא אחרי מבחן ואפילו אחרי שיש ציונים, אפשר ללמוד מטעויות המון. אז תשמרו את זה וננסה להפיק מזה הלאה

בנגלה

New member
חזרתי....

בעקרון ידעתי הכל.. מה שכן, אני מפחד שלא כתבתי מספיק.. לא ממש ידעתי מה לצפות.. הייתה שאלה למשל : מה ההבדלים העיקריים בין סיפור בת שבע לדוד לסיפור נתן לדוד? אז.. כתבתי שתיים.. לא יודע אם זה מספיק.. או שזה מה שהתכוונה.. או אם נימקתי את זה נכון.. בסיכומים בכיתה לא כתבתנו את זה לפי סעיפים ויכול להיות גם שלא כתבנו את זה ורק דיברנו... או.. במושגים.. לא ידעתי אם כתבתי מספיק.. דברים כמו "ירח האיתנים" זהו "חודש תשרי" ואין עוד מה להוסיף.. אז הוספתי גם את ההקשר של זה במקרה שלנו..

Mנטה

New member
הכוונה היא לסיפור "כבשת הרש" ?

אוי איך אני אוהבת את החומר הזה !

בנגלה

New member
צר לי לאכזב אותך..

הכוונה היא לסיפור המלכת שלמה.. כאשר אדניה רוצה למלוך ונתן ובת שבע פונים לדוד כדי לגרום לו להמליך את שלמה..

jbu

New member
../images/Emo4.gif

בהתחלה היה טוב אבל עשיתי מה שאני תמיד עושה וזה לכתוב את השאלה הראשונה בצורה מסודרת ויפה בצורה יוצאת מין הכלל (הכלל שלי) ומצאתי רמזים חדשים בתנ"ך וכו... אבל אז כמו תמיד (אפילו ובמיוחד במתמטיקה) אני מאבד את הזמן ועושה את השאר ממש מהר ושאלה אחת עשיתי לא ברמה. סוף שבוע!!!!!!!!!!!!!!!!! סוף סוף סוף שבוע באה! ונגמר לי התקופה של 4 מבחנים בשבוע!
רק חבל שעכשיו יש לי מבחן אחד גדול ושלושה עבודות
שמישהוא יחזיר לי את החיים! (או שיהרוג אותי סופית
).

Mנטה

New member
צר לי לאכזב אותך ../images/Emo8.gif

סוף שבוע בא ולא באה. אני בד"כ לא מתקנת שגיאות אבל זה צורם לי נורא
בקשר למבחן שלך, נשמע לי שאתה צריך לשבת במבחן עם שעון ולארגן לך את הזמן. אם יש 2 שאלות גדולות ו2 קטנות למשל, לקחת 60% מהזמן לגדולות (כלומר 30% לכל אחת) ו40% לקטנות (כלומר 20%) לכל אחת. אם בסוף המבחן ישאר לך זמן אתה יכול לחזור אחורה ולשפצר.

בנגלה

New member
אהה.. עכשיו הכל יותר מובן...

נבהלתי... לא הבנתי לרגע איזה ביצפר משוגע נותן 4 מבחנים בשבוע!! אני בכיתה י'.. 2 בשבוע.. 4 בשבוע... זה טירוף!!!

למעלה