מבחן היום במשחקים ואסטרטגיה אצל בן מור

מבחן היום במשחקים ואסטרטגיה אצל בן מור

מה דעתכם על המבחן היום??? אני אישית חושב שהוא דפק עם השאלות התיאורתיות.......מה אתם אוחמרים?

k i d a n

New member
הוא תמיד "דופק"...

גם בשנה שעברה הוא תקע איזו שאלה מספר של 250 עמודים על שם שמופיע אולי פעמיים בכל הספר. בסופו של דבר כל הציונים היו די טובים... 80, 88 ומעלה...

חבל.....

חבל כי הקורס שלו מאוד מעניין..........מזל שזה נגמר ואין עוד קורסים איתו

k i d a n

New member
הקורס הזה מאוד מעניין,

אחד המעניינים ביותר שהיו לי במהלך כל הלימודים אם לא המעניין שבהם... למרות שהחומר לא קל, סוף סוף הייתה הרגשה שלומדים משהו מאתגר ולא רק קוראים מאמרים משמימים ומקיאים חומר בבחינה.

IdanXP

New member
מזה קורס בחירה בכלכלה ?

אם כן, אתה יכול קצת לספר בקצרה מה לומדים בקורס ?

berta84

New member
לא נראה לי שזה קורס בחירה בכלכלה

אני בכל מקרה לא שמעתי עליו אבל מעניין באמת מאיזה חוג זה ועל מה הקורס אולי לחברה האלה יש חומר על תורת המשחקים אתה יכול לשאול אותי לגבי קורסי בחירה בכלכלה,מרצים וכו' אענה בשמחה

k i d a n

New member
כעיקרון זה קורס בחוג למדעי המדינה

בקורס נלמדות כל מיני תיאוריות ביחב"ל, כאשר המרכזית שבהן היא באמת תורת המשחקים והשלכותיה על קשרים בין מדינות ובחיים בכלל. לומדים להשתמש בתורת המשחקים ולא בגוון המתמטי שלה, אלא יותר מבחינה לוגית. אגב, כשאני לקחתי את הקורס היו בו סטודנטים מהתוכנית למצטיינים וגם לא מעט מהחוג לכלכלה.

berta84

New member
למה היו סטודנטים מהחוג לכלכלה?

בתור קורס בחירה בכלכלה או בתור קורס בחירה מחוץ לחוג? אגב, יש לכם חומר בהיילרן שתוכל לשלוח לי? או אולי קלסר ו/או מחברת עם סיכומי הרצאות? אני פשוט זקוקה לחומר על תורת המשחקים בדיוק יש לי במאמר את המשחק של הנץ והיונה

IdanXP

New member
תודה לשניכם על התשובות... ו... ->

חשבתי שאם הקורס קשור בתורת המשחקים אז הוא שייך לחוג בכלכלה אבל מעניין לדעת שזה גם נלמד ומיושם בחוגים אחרים. ול-ברטה84.... תודה על ההצעה לעזרה. אני בטוח שעוד כמה חודשים בע"ה כשתבוא ההרשמה לשנה ג' אז יהיו לי שאלות לגבי קורסי בחירה. בנתיים זה עוד קצת רחוק... ואחרי המבחן שהיה לנו אתמול במיקרו א' זה נראה קצת רחוק עוד יותר ... חחחח :)

היום היה לי מבחן עם שם ממש דומה...

לא הבנתי בהתחלה למה זה מרצה אחר חחח אני עשיתי מבחן בשווקים, משחקים והתנהגות אסטרטגית, שזה קורס בחירה בכלכלה. מאוד נחמד, כל שיעור עושים ניסוי במחשב, ובשעה אחרי זה מנתחים את הנושא שהיה בניסוי, מומלץ.

למעלה