מבחן המדבר

tzachy

New member
עוד מבחן

חפשו מבחן MBTI, מבחן די ותיק (יש לו אוהדים וגם מנגד מבקרים). בכל מקרה, אני יצאתי INTJ.

נעמי155

New member
ואני יצאתי

ENFJ - המאמן המשכנע מוטו: דיבורים נחשבים בהחלט. חמים, אמפאתיים, תגובתיים לצרכים ורצונות של האחרים. אחראיים לגורלם וגורל אנשים בחייהם. מכוונים להצלחה ומחוייבים להנעת האחר. מוצאים את הפוטנציאל החבוי שבכולם. רוצים להגשים את הפוטנציאל החבוי בכולם. מצויינים כמנחי קבוצות, משמשים כזרז בצוותי עבודה להנעת הצוות ולהתפתחותו, נאמנים. רגישים מאד לביקורת או למחמאות. חברותיים בצורה יוצאת דופן, מסוגלים להניע אנשים בקבוצה לתוצאות טובות יותר. הם מספקים מנהיגות רבת השפעה על האחרים בסביבתם. מקצועות מומלצים: מאמני קבוצות ספורט, ראשי צוותים במפעלים וחברות יצרניות, פסיכולוגים, אנשי דת, מדריכי קבוצות טיולים, מנהיגי עובדים.

ולמי שרוצה לנסות, בבקשה. תהנו

tzachy

New member
הסוג הזה נקרא

לפי זה, ה-Giver (אני לפי הנ"ל ה-Scientist)
קראתי שמה שכנראה יחסית נכון במבחן הזה הוא ה-I/E כלומר מוחצנות/מופנמות. את, לפחות לפי התרשמותי מכאן, באמת יותר לכיוון המוחצן/חברותי.

פריאל 12

New member
ואני

INFJ - החדשני מוטו: מנהיג בעל השראה מחפש משמעות ואת ההקשרים ברעיונות ביחס לחיים ולאנשים. מחפש את ההקשרים שבין מערכות יחסים ואחיזה ברכוש. מעניין אותו מה אנשים חושבים, מרגישים ומה מניע אותם בחיים ולכן גם אינטואיטיבי מאד ביחס אליהם. מסוגל לנת אנשים ולהבינם כך שהוא עושה הכל בכדי לעזור למצוקותיהם של האחרים. מצפוני ומחוייב לעבודתו. טיפוס התאגיד אשר מסוגל לעבוד בארגונים גדולים, להיות חלק מהברגים המרכיבים את המכונה הגדולה ורואה בכך כבוד להיות חלק קטן ממשהו גדול. מאד ברור לו כיצד לשרת את הטוב המשותף של החברה האנושית ועוסק בכך ביום יום שלו בדרך מאורגנת ומסודרת מאד כדי להגשים את החזון שלו לחברה טובה ומתוקנת בד' אמותיו. מקצועות מומלצים: סוחר, עובד, מנהל בנק, סוציולוג, מנהל משאבי אנוש

tzachy

New member
הסוג שלך (INFJ) כמדומני הוא הכי נדיר (כאחוז)

ודי מיוחד. לפי זה, הוא נקרא ה-Protector.
ייתכן שאם הייתי בוחר בת-זוג לפי הנ"ל (ואני לא.. כי יש לי רשימת דרישות די עמוסה משלי), הייתי מעדיף מישהי עם INFJ. ציטוט (בתרגום משלי) מזה: "ה-INFJ הם עדינים ואיכפתיים" - שילוב מוצלח שאני מחפש בבת-זוג, מעיד לדעתי על יכולות אמהיות וגם זוגיות טובות.

את כבר יודעת את דעתי על מבחנים....

ובכל זאת עקבתי כדי שיהיה לי מה לכתוב

כמה זה קרוב למציאות.....
בהחלט קרוב מאד

מה שלומך יקירה?

נעמי155

New member
אני בסדר

השאירו אותי פה כמעט לבד,אז מתכננת מסיבה,הזדמנות
תבואי?

נעמי155

New member
היתרון

של המסיבות פה הוא,שאתה יכול ללבוש כל דבר שעולה על רוחך,אפילו רק אפידרמיס, ואף אחד לא ידע.
אז תתפרע

שלום לכולם

עם חלק מהדברים הזדהתי חלק לא יצא קרוב בכלל, יש מבחנים שדווקא יותר נדהמתי מכמה שהם קלעו לאופי שלי
בכל מקרה מה שלוכם?מישהו זוכר אותי?

נעמי155

New member
אהלן שרית

אני לא כל כך ותיקה ...אז לא זוכרת אותך
אבל בטוח שיש כמה שכן.
מה שלומך?

למעלה