מבחן המציאות

morning star

New member
מבחן המציאות

אנחנו מחוברים לטבע, אנחנו רוחניים (נו, חלקנו
), אנחנו "למדנו שיעורים חשובים", אנחנו עושים מדיטציות לאור הירח, שרים צ´נטים נרגשים... וואו, מדהים. אבל רגע! מה אנחנו עושים עם כל השיעורים האלו? האם הם שינו משהו בחיינו היום -היומיים? אני לא מדבר על מדיטציות כל בוקר, תרגילים כאלה ואחרים... אלא, האם נעשינו אנשים רגועים יותר? האם אנחנו יודעים היום יותר טוב להסתדר במצבים שונים? האם אנחנו מודעים יותר? האם אנחנו מיישמים את השיעורים האלה (ואני לא מתכוון ל"עכשיו דמיינו אור כחול על המשקוף הימני של הדלת..."). שלכם, הנווד

Tiger Eye

New member
אממ

אני הרבה יותר רגועה, הבנתי כמה דברים בקשר לעצמי שלא חשבתי עליהם קודם... כן, אני יכולה להגיד שזה השפיע עלי. סילאן

לא השפיע עליי

בהתחלה נלחצתי ולא הבנתי מה לא בסדר איתי - מה פתאום אני לא עומדת ב"מחבן המציאות"? ואז פתאום הבנתי שבכלל אין שום סיבה שאני אשתנה, אני מההתחלה לא שיניתי שום דבר בעצמי. כל מה שעשיתי זה שמצאתי שם למשהו שאני עושה כל החיים שלי.

מפעילה את התאים האפורים

אני בנאדם מאד רגיש נפשית, וכל דבר שאומרים לי, לרוב לרע, מתעצם למימדים מפלצתיים. בנוסף על כך יש לי זיכרון מעולה (if I can say so myself), מה שמונע ממני להדחיק את הדברים הכי קטנים ולא משמעותיים שאנשים אמרו לי במהלך חיי והם מתנגנים לי שוב ושוב בראש, מה שהופך אותי לבנאדם מאוד מוטרד. המאגיה נתנה לי את הכלים לשים דברים בפרופורציה, לדעת מה להפנים ומה לא, ולדעת שיש עוד דרכים להתמודד. בסך הכל אני חושבת שלמרות שנהייתי מעט יותר מופנמת, הוויקה הפכה אותי לאדם טוב יותר כלפי הסביבה וכלפי עצמי. אבל אני עדיין קצת מופרעת. זה עונה על השאלה? ליה

בהחלט!!!

קודם כל אני מיישמת את כל מה שאני לומדת בכל שניה שאני ערה בה, וכנראה בזכות זה התחלתי להיות הרבה הרבה הרבה יותר רגועה ממה שהייתי וזה מתבטא בהמון תחומים. אה, וגם הפסקתי לישון עם הראש מתחת לשמיכה...
לא יודעת מה הקשר, סתם הוספתי...
*כבר מסתדרת עם העכבר* (יששששששששששששששש) ירדן

למעלה