מבחן הסקס הגדול 2

• פותח הנושא manys
  • פורסם בתאריך

ז י ק ו

New member
אתה יודע שבדחליל כמוך אני לא נוגע..

אבל אוקי.. רשמתי, ואני מעדיף שלא להגיב על כך יותר אגב בנינו, בפשטידה היה משהו רעיל..

manys

New member
מבחן הסקס הגדול 2

רוצה לגעת עם כמה אנשים תעשה סקס בחיים שלך? רוצה לדעת כמה מתוכם תאהב? כמה אחוז אתה נועז? כמה אחוז אתה חננה? מי יהיו הפרטנרים שלך? האם יש לך סיכויים למות תוך כדי סקס? האם יהיו לך ילדים לא מתוכננים? כל זאת ועוד תוכלו לגלות בשאלון המדהים הבא *העתיקו את תשובותיכם כדי שנוכל לצחוק עליכם...

ז י ק ו

New member
זה מה שיצא לי :

אתה הולך לעשות סקס עם 510 אנשים שונים (כולל מה שכבר עוללת)... מתוכם תאהב רק: 37.5% הפרטנרים שלך יהיו זכרים אתה 80% נועז! אתה 58% חננה (מבחינה מינית) הסיכויים שלך למות, תוך כדי סקס, הם 0%. למזלך, אתה מקיים סקס בטוח... ולא יהיה לך ילדים/הריון שלא בכוונה תחילה.

אליקו27

New member
זה שלי

אז... הגענו לתוצאות (רגע האמת...), אז רק לקרוא, לגזור ולשמור: אתה הולך לעשות סקס עם 403 אנשים שונים (כולל מה שכבר עוללת)... מתוכם תאהב רק: 0% הפרטנרים שלך יהיו משני המינים אתה 64% נועז! אתה 63.8% חננה (מבחינה מינית) הסיכויים שלך למות, תוך כדי סקס, הם 20%. למזלך, אתה מקיים סקס בטוח... ולא יהיה לך ילדים/הריון שלא בכוונה תחילה. עצוב מאוד

אליקו27

New member
מה שלא שמנו לב זה שזה קצת

בלופי ולא יכול להיות כי לי היה כתוב שיהיו לי 400 כולל מה שהיו אבל בשאלון כתבתי שכבר היו לי 400 אז זה אומר שזהו לא יהיה לי סקס לעולם :)))))))))))

שאלון חמוד.יצא לי:

אתה הולך לעשות סקס עם 22 אנשים שונים (כולל מה שכבר עוללת)... מתוכם תאהב רק: 37.5% הפרטנרים שלך יהיו זכרים אתה 41.6% נועז! אתה 58% חננה (מבחינה מינית) הסיכויים שלך למות, תוך כדי סקס, הם 0%. למזלך, אתה מקיים סקס בטוח... ולא יהיה לך ילדים/הריון שלא בכוונה תחילה.

100%

אתה הולך לעשות סקס עם 207 אנשים שונים (כולל מה שכבר עוללת)... מתוכם תאהב רק: 100% הפרטנרים שלך יהיו זכרים אתה 35.2% נועז! אתה 0% חננה (מבחינה מינית) הסיכויים שלך למות, תוך כדי סקס, הם 20%. למזלך, אתה מקיים סקס בטוח... ולא יהיה לך ילדים/הריון שלא בכוונה תחילה.

אני מכחיש כל קשר ../images/Emo128.gif

מיבחן אנפנטלי לחלוטין למה רק 207 אנשים שונים ??? מגיע לי יותר ... אגב לא היתאהבתי באף אחד מהם למעט האחד והיחיד והמיוחד והסיכוי שלי למות מסקס 20% שטויות אני אמות רק מ אהבה הדבר היחדי שנכון זה שאני 0% חננה מבחינה מנית עם זה אני מסכים בקיצור מיבחן אנפנטלי

אליקו27

New member
אני מוחה

אני אומרת שהיה צריך לתת לך לפחות 50 אחוז חננה במיטה :)

Billy Eliot

New member
לי יצא

אתה הולך לעשות סקס עם 8 אנשים שונים (כולל מה שכבר עוללת)... מתוכם תאהב רק: 50% הפרטנרים שלך יהיו זכרים אתה 32% נועז! אתה 7.8% חננה (מבחינה מינית) הסיכויים שלך למות, תוך כדי סקס, הם 0%. למזלך, אתה מקיים סקס בטוח... ולא יהיה לך ילדים/הריון שלא בכוונה תחילה.

InMyHead69

New member
מבחן דבילי לי יצא

41.6% נועז ו60 חננה, הסיכום פשוט מסתמך על עם כמה אנשים שכבת..אנשים אני כולה בן 19 תנו חיים לילד...קשה למצוא סקס בכל מקום..ואני גם לא רוצה סקס כל הזמן..אז בקיצר SCREW THE SEX TESTS

elvit

New member
סקר מחורבן...

יותר מדי שאלות בלי אף תשובה מתאימה

למעלה