פאאאאק, מי היה מאמין ? :)
ז ז י ק ו New member 18/12/02 #1 מבחן הסקס הגדול ../images/Emo103.gif בואו תגדלו כמה אתם ביצ´יים (שרמוטות) בחיים... לי יצא 79% שאני ביץ´ ואני ממש המום בשוק ובהלם מזה.. כמה לכם יצא?
מבחן הסקס הגדול ../images/Emo103.gif בואו תגדלו כמה אתם ביצ´יים (שרמוטות) בחיים... לי יצא 79% שאני ביץ´ ואני ממש המום בשוק ובהלם מזה.. כמה לכם יצא?
B b e r r y New member 18/12/02 #3 41% מופקר אני חושב שמשהו לא הגיוני. אני ממש לא הטיפוס. ציפיתי לחמש אחוז. אני עושה את זה עוד פעם. יופי, אני קוף (מהמבחן הקודם) שהוא גם מופקר. אני קוף מופקר!!!!!!! אני שונא כאלה מבחנים!!!!!!!!!!!!!
41% מופקר אני חושב שמשהו לא הגיוני. אני ממש לא הטיפוס. ציפיתי לחמש אחוז. אני עושה את זה עוד פעם. יופי, אני קוף (מהמבחן הקודם) שהוא גם מופקר. אני קוף מופקר!!!!!!! אני שונא כאלה מבחנים!!!!!!!!!!!!!
W white star New member 18/12/02 #6 41% מופקר הםםם יש כמה דברים להשלים... ומי שאני רומז אליו יודע אז יאללה בוא הביתה מוטי...
S screen saver New member 21/12/02 #17 אני לא הייתי קורה לזה שרמוטה... אלא יותר בכיוון של מנוסה מינית... ואגב - היינו יכולים להוציא יותר - זה רק שכל השאלות על ניסיון עם נשים פשוט לא רלוונטיות לגבי...
אני לא הייתי קורה לזה שרמוטה... אלא יותר בכיוון של מנוסה מינית... ואגב - היינו יכולים להוציא יותר - זה רק שכל השאלות על ניסיון עם נשים פשוט לא רלוונטיות לגבי...