מבחן מוצר על אופני ג'יאנט

abeegilat

New member
מבחן מוצר על אופני ג'יאנט

שלום לכל העמיתים
התחושה הראשונה שהייתה לי כשעליתי בפעם הראשונה על אופני הג'יאנט DEFY COMPOSITE 2 2014 הייתה כמו של לשבת על כורסת טלוויזיה ומהסוג הנוח ביותר. לא בדיוק ידעתי למה לצפות כאשר אורן גונן וצוות המכונאים המיומן של נמרוד בן דוד יבואן ג'יאנט בישראל הכשיר את המכונה לטיסת הניסוי הראשונה שלי עליהם.
המבחן המלא הוא כאן:
http://www.ofanaim-mag.co.il/index.php/info/tests/635-defy-composite-2-2014giant
בברכה

Maxim br

New member
אייבי מכל האופניים שרכבת\בחנת

איזה הייתה קונה\משאיר לעצך ???
&nbsp

abeegilat

New member
אופניים לעצמי

הי מקסים ושלום לכל העמיתים
השאלה ששאלת היא בערך כמו לשאול מבקר מכוניות איזה מכונית הוא היה משאיר לעצמו?
האמת היא שהייתי משאיר לעצמי את כולם.
במידה והיו מאפשרים לי כמובן, או שהייתי משלם וקונה אותם לעצמי.
ראיתי פעם תוכנית על רוכב אגדי Gilbert Duclos-Lassalle שניצח בשנים 92 ו-93 את ה"גיהינום של הצפון פאריס רובא .
יש לו מחסן עם כל האופניים שהוא רכב עליהם בקריירה שלו.
הייתי מאוד רוצה שיהיה לי מחסן כזה.
עם כל האופניים הנהדרות שבחנתי בקריירה שלי כבוחן אופניים במגזין אופניים המודפס, בשוונג וכעת במגזין אופניים האינטרנטי.
לעיתים חלומות מתגשמים
בברכה

nirism

New member
מבקר רכב מקצועי

לפעמים לא חוסך את שבטו ומעניק ציון מוחלט של 5/10.
שנית, מבחן רציני לוקח בחשבון גם את המתחרים הישירים ולא משנה אם מדובר ברכב, אופניים, ביגוד וכו'. לדוגמא: בתחרות המיתולוגית בין רכבי סובארו sti לבין מיצובישי אוו לדורותיהן, בסוף המבחן תמיד בחרו ולא כתבו "היינו לוקחים את שתיהן" ...

ItsikH

Member
אולי רק מפני שחלקו של הנהג ברכב בהנעה [הנאה?] מזערי?

ariasdo

New member
קשה לעשות כתבת פרסום ושיווק הוגנת למוצר עבור הצרכן ולמרות

זאת במקרה הנ"ל יש איזון בין החלק היחצני למען הספק או היצרן , לבין החלק עבור הצרכן .

מצד אחד הוסבר בצורה ברורה את יתרונות המוצר נוחות ומחיר תחרותי ומצד שני הוכנסו גם הערות על האופנים .
באופן כללי זו כתבה הוגנת עבור הצרכן .

יש דבר אחד שקצת יצא לא ברור בסרטון נוצר רושם שהגרופ זה 105 שימנו למרות שיש פירוט לסוג החלקים בכתבה .

דבר נוסף לזכות , למרות גילו המבוגר של אייבי הלוק החיצוני כמו רוכב טור צעיר .

אריה סדובניק

אריה סדובניק

abeegilat

New member
כשאני רואה אדם על אופנים יש בי תקווה לעתיד האנושות ה.ג. וולס

למעלה