מבחן מיון בספרדית (ושלום לכולם)

הוזה

New member
מבחן מיון בספרדית (ושלום לכולם)

Hola! Estoy nueva aqui. Soy una estudiante de Espanol. He leido dos libros en espanol, pero comprendo mas que puedo hablar, y mi gramatica es horrorosa. Tengo dos preguntas para ustes: מישהו כאן נבחן פעם במבחן רמה של ספרדית (או כל שפה שאינה אנגלית, לצורך העניין) באוניברסיטת תל-אביב? יש לי מבחן ביום שני ואין לי מושע אם זה רק הבנת הנקרא, או אם מחכות לי עוד הפתעות. ושאלה נוספת, איך אפשר לכתוב בפורום בשימוש נכון בפונטים הספרדיים? כי אני לא מצליחה לעשות אקסנטים, אנייה וסימני שאלה וקריאה הפוכים. Gracias a todos Y hasta luego

Hurakano

New member
קבלי תיקונים

SOY nueva במקום להגיד estudiande DEL español נשמע יותר טוב להגיד estudio español dos preguntas para USTEDES אני לא עשיתי מבחן באוניברסיטה (יש לי זמן...
) אבל לא אמורים להגיד לך על מה המבחן ? ובמאמרים תקבלי הסבר לאיך לכתוב עם האקסנטים. יום טוב ובהצלחה

rmoses1

New member
היי וברוכה הבאה לפורום

כאן תוכלי למצוא הסברים איך לכתוב את האותיות המיוחדות. פני אלי אם יש לך בעיה עם זה. אין לי מושג על בחינות רמה בשפות זרות באוניברסיטת תל אביב, אבל שיהיה לך בהצלחה בכל אופן. לדעתי, זה לא אמור להיות מבחן עם "הפתעות". בכל מקרה, נשמח אם תעדכני אותנו איך היה המבחן, וכמובן שתרגישי חופשי לשאול כל שאלה בכל נושא שקשור לשפה היפה הזאת. ראובן

למעלה